Home \ relasjoner
 

Elsker noen.

 

Å elske noen kan noen ganger være utfordrende. Når du elsker noen, må du ofte sette den personen først, og det er ikke alltid lett. Siden kjærligheten til en venn er forskjellig fra kjærligheten til en bror eller søster, må du nærme seg disse situasjonene annerledes. Men ved å følge noen enkle strategier, vil du kunne vise kjære kjærligheten de fortjener.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Elsker en partner  ,

    
   
 1.            1      Skille mellom å bli forelsket og kjærlighet. Å være forelsket betyr at du føler eufori, følelser av lykke, sommerfugler i magen og mye mer som ikke kan settes inn i ord. I løpet av din kjærlighet-i-kjærlighetsfase kan du føle at ditt forhold og partner er komplett - men det vil ikke vare. Ekte, varig kjærlighet er mye mer enn en følelse. Det er en bindende forpliktelse preget av lojalitet og lojalitet, selv om sommerfuglene er forsvunnet. 
    
  • Følelsen av å være forelsket kan vare opptil to år og ha en effekt på hjernen din, som er ganske lik effektene av narkotika.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Beslut å elske din partner. Godta din partner og unngå å si eller gjøre ting som gjør din partner skadelig. Kritiske kommentarer, kronisk sarkasme og passiv-aggressiv oppførsel kan ødelegge et forhold. Vis støtte, vennlighet og ekte interesse for partneren din. Dette vil styrke båndet ditt.  
    
  • Hvis du for eksempel finner det vanskelig å godta partneren din, kan du prøve forholdet 5: 1: Gi fem positive kommentarer for hver negativ. Du vil snart innse hvor mye du setter pris på din partner.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær åpen og ærlig med hverandre. Deling av ting med partneren din kan skape følelsesmessig intimitet slik at du føler deg nærmere din partner. Selv om dette kan være skummelt, vil det hjelpe deg ikke bare å bli kjent med partneren din, men du vil også lære å forstå ham og å elske enda mer. 
    
  • En god måte å initiere følelsesmessig intimitet på er å tilbringe spesielle øyeblikk sammen. Spør partneren din spørsmål i løpet av denne tiden for å lære mer om ham. Intime spørsmål kan styrke følelsesmessig bånd mellom to personer.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      La forholdet ditt blomstre igjen. Husk tiden du møtte først. Husk hvor mye du har prøvd å imponere på din partner og hvor nervøs du har vært. Prøv å gi deg så mye arbeid som mulig for å få din partner tilbake for deg.        
 8.  
 9.             5      Bli forelsket. Husk hva du fant attraktivt om partneren din først og bestem deg for å bli "gal i kjærlighet". Folk som hevder å være "forelsket i kjærlighet" har økt aktivitet i hjernen området forbundet med ny kjærlighet eller forferdelse.  
    Selv om det er viktig å huske begynnelsen, er det like viktig å erkjenne nåtiden. Du kan opprettholde følelsen av å være forelsket i partneren din.  
         
 10.  
 11.             6      Elsk din partner i sin helhet. Partneren din kan ha endret seg siden du først ble forelsket i ham. Uansett hva som tiltrak deg i begynnelsen, bør du prøve å elske din partner for det han har blitt i mellomtiden, og om mulig ikke fokusere for mye på fortiden. Akkurat som du vil bli elsket for ditt nåværende selv, gjør din partner også.  
    
  • Gjør et poeng med å gjenkjenne og verdsette dine partneres kvaliteter. Ta partneren din som en modell for de tingene du liker mest om en person. Hvis partneren din er høy og slank eller liten og svingete, så gjør dette til ditt ideal.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bidra med din del. Konsentrere deg om å endre atferd og forventninger i stedet for å forvente at partneren din endrer seg tilsvarende. Partneren din vil kanskje ikke endre forholdet ditt eller la det fortsette. Ikke prøv å kontrollere noe som ikke er i din makt. Det eneste du kan gjøre er å fokusere på dine handlinger og ønsker.  
    
  • Det kan være at du elsker partneren din for en stund mens han tenker på om han vil bli i forholdet eller ikke. I løpet av denne tiden bør du ikke tvinge endringer. La partneren ta sine egne beslutninger.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Elsker en venn  ,

    
   
 1.             1      Forstå hva vennskap betyr. Vennskap er når to mennesker respekterer, aksepterer og setter pris på hverandre. Du kan f.eks. være venner med en person du deler like interesser eller verdier med. Selv om noen aspekter av vennskapet ligner på romantisk kjærlighet, er det en stor forskjell: romantisk kjærlighet handler om å slå sammen to personer og gjøre en svært nær forbindelse. Men vennskap handler om å være fullt akseptert som individ. 
    
  • Nære venner lever noen ganger tusenvis av miles fra hverandre og snakker sjelden til hverandre, men når de møtes igjen, er det som om de aldri har vært fra hverandre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lær å være en god venn. Ta aldri vennskap for gitt. I stedet prøver å opprettholde forholdet ditt. Du kan oppnå dette på flere måter. Sett vennens behov for deg selv når det er viktig. Vær der for din venn, selv om du ikke liker det. Men enda viktigere, du er den typen venn du vil ha.  
    
  • Vennskapets skjønnhet er at du verdsetter hverandres forskjeller. Men noen ganger kan disse forskjellene dele deg. Er du i stand til å sette av dine ønsker for å hjelpe din venn til å ta de beste avgjørelsene for deg selv?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Løs konflikter i vennskapet ditt. Hvis du argumenterer med vennen din, vær ikke redd for å snakke om problemet. Sett deg i stillingen til din venn for å forstå hans synspunkt. Hvis du ikke er sikker på hvor problemet er eller hvordan du løser det, spør du vennen din. Hvis det er noe trivielt, forene du igjen. Men hvis det ikke er, la vennen din respektfullt vite at du har tenkt på det og lyttet til det, men du deler ikke din mening.  
    
  • Hold tonen uformell og respektfull. Hør virkelig når vennen din forteller deg hans synspunkt, og ikke døm ham.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beskytt og respekter din venn. Selv om dette ikke betyr at du skal bli livvakt, betyr det at du bør streve for å respektere og støtte dine følelser. En del av det er å beskytte din venn fra din egen egoisme. Selfishness er en del av menneskets natur, men lærer å beskytte din venn og møte dine egne behov. 
    
  • For eksempel, hvis du virkelig vil se en film i filmene, men du vet at vennen din har en avtale tidlig om morgenen, må du ikke bry deg om det. I stedet støtter din venn og utsetter besøket til en mer passende tid.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Respekter din venn. Gjør dette selv om han ikke er nær deg. Ingen liker å snakke om ham bak ryggen hans. Unngå å spre sladder om vennen din, og ikke delta i slike samtaler. Omdirigere slike emner for samtale eller hindre at de noen gang oppstår. Din venn burde vite at han kan stole på deg med svakheter og sårbarheter. 
    
  • Det er veldig mulig at vennen din føler seg forrådt av deg hvis han finner ut at du ikke har forsvart ham eller du ikke har bekjentgjort ham. Dette kan til og med bety slutten på vennskapet ditt.
  •  
         
 10.  
             

    3      Elske en vanskelig slektning  ,

    
   
 1.             1      Beslut å elske de pårørende i spørsmålet. Elske et familiemedlem er nesten det samme som å elske hverandre - det krever dedikasjon. Ikke tro at lojalitet alene er nok til å opprettholde ditt forhold. Det krever mye arbeid, men kjærlighet i familien skal gi deg et helligdom som vil styrke, støtte og omgjøre deg med kjærlighet.  
    
  • Jo sterkere forholdene du har med menneskene i livet ditt, desto bedre tar du vare på andre mennesker. Hvis du har et dårlig forhold til en av dine familiemedlemmer, kan det hende du finner det vanskelig å leve opp til ditt sanne potensial for empati og medfølelse.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag klare forventninger. Begynn med å akseptere din slekt som han er og bare ha forventninger som dere begge kan oppfylle. Hvis du begge møtte disse forventningene, vil du legge merke til mer. Du vil sjelden møte hverandre i begynnelsen og deretter gradvis gjøre disse møtene hyppigere som dere både lærer å elske og forstå hverandre. 
    
  • Kommunisere dine forventninger og konsekvenser tydelig. For eksempel, hvis du inviterer din slektning til middag en gang i uken, må han komme når han er enig. Hvis han ikke gjør det, så legg de annonserte konsekvensene gjennom.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Angi grenser. Borders skaper handlingsverdige forventninger. Hvis et vanskelig familiemedlem ofte er upålitelig eller sjelden deltar i livet ditt, kan du sette grenser med visse forventninger. Dette kan hjelpe dere begge til å jobbe med utviklingen av forholdet ditt. Du kan også forhandle disse grensene, men hold synspunkter som er spesielt viktige for deg.  
    
  • Vet når du skal bøye og når du skal seire. For eksempel, hvis den relative ofte bryter avtalene du har laget, så spør deg selv om du vil reparere forholdet med ham eller hvis du foretrekker å bevege deg bort fra denne slektningen. Du er ikke ansvarlig for andres følelser og beslutninger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Reparasjonsforholdet ditt. Du må justere dine negative tanker, endre ditt valg av ord og nøye vurdere dine handlinger. Lag en bevisst beslutning om å endre dine tanker og valg av ord til din slektning. Finn noe du verdsetter og fokuserer på tankene dine på den positive siden. Gjør familiemedlemmet ditt som om du allerede hadde forholdet du vil ha med ham. 
    
  • Hvis du bestemmer deg for å reparere et ødelagt forhold til en slektning, må du være klar over at du bare kan endre deg selv, og det kan være at din slektning aldri endres.
  •  
         
 8.  
             

    4      Elsk deg selv  ,

    
   
 1.             1      Behandle deg godt. Ta vare på ditt utseende. Du står overfor ditt speilbilde flere ganger om dagen, så prøv å gjøre det som det. Dette hjelper deg å øke selvtilliten i å håndtere andre mennesker. Fordi hvis du ikke liker deg selv, så er du ofte kritisk overfor andre. Derfor gjør det som er nødvendig for deg å like deg selv, og unn deg godhet. 
    
  • Ta vare på et sunt kosthold og mosjon. Å velge å gjøre sport i 20 minutter hver dag kan hjelpe deg med å vise deg at du er verdifull.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Møt deg med vennlighet. Erkjenn at du fortsatt utvikler. Du trenger plass til å vokse og få nye erfaringer. Ikke la frykt eller feil stoppe deg fra å prøve nye ting og utvikle deg selv som et individ. Det er greit å gjøre feil, men lære av dem også. 
    
  • Ta for eksempel tid til hobbyer og aktiviteter du liker, eller at du vil lære. Oppfordre deg til å skaffe deg nye ferdigheter. Unn deg den måten du ville behandle en god venn på.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tilgi deg selv. Ved å lære å tilgi deg selv, forhindrer du deg selv på å projisere dine personlige problemer på menneskene du elsker. Når du tar hensyn til deg selv, tillater du deg å elske og sette pris på ikke bare deg selv, men også andre. 
    
  • Angst og skyld kan bære helsen din. Selvhatet kan øke stressnivået ditt. Dette stresset kan føre til eller forverres hjertesykdom, autoimmune sykdommer og kreft.  
  •  
         
 6.  
             

    5      Personer generelt kjærlighet  ,

    
   
 1.             1      Vær deg selv og ha realistiske mål. Det vil bli vanskeligere for deg å være trofast mot et forhold hvis du ikke er sant for deg selv. Ikke skjul din personlighet. I stedet lærer du at andre skal akseptere deg som du er. Sett deg selv mål som du kan oppnå. Du bør bygge på karakteren din og ikke slå deg inn i noen du ikke er. 
    
  • Hvis du for eksempel er en stille person og har en liten, men nær vennekrets, må du ikke gjøre målet ditt til å bli den mest populære personen på skolen din. Det er en god sjanse for at det ikke vil gjøre deg glad, og du gjør det for feil grunner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fremme kjærlig atferd. Du favoriserer etableringen av kjærlige forhold ved å elske og medfølende oppføre seg. Dette betyr å være pålitelig, respektfull og vennlig. Selv om dette høres enkelt, må du alltid spørre deg selv hvor kjærlig du oppfører seg.  
    
  • Viser kjærlighet krever trening. Ikke gi opp, men ikke slutte å forbedre dine kjærlige måter å oppføre seg på. Dine relasjoner vil ha nytte av din innsats.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lær å kommunisere godt. Dette betyr ikke bare å være snakkesalig. Fremfor alt bør du prøve å kommunisere ærlig og åpent med andre. Dette inkluderer også å lytte aktivt til andre. Lær å stille de riktige spørsmålene og uttrykk deg selv tydelig. Din samtalepartner vil føle at du virkelig tar vare på ham. 
    
  • Husk å stille inn på personen. Tenk på hvordan motparten din vil absorbere det du sier. Prøv å lage en personlig forbindelse med ham.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Unngå misbruksmønstre i dine relasjoner. Du bør aldri skremme, anklage, følelsesmessig misbruke, true, isolere eller deaktivere en annen person. Faktisk er denne kontrollen bare en måte å utøve kraft på en annen person. Når dette skjer, er et sunt, kjærlig forhold umulig. 
    
  • Misbruk i et forhold blir verre over tid. Hvis du tror du er i et misbrukssammenheng, søk hjelp utenfor. Glem aldri at du fortjener et sunt, kjærlig forhold.  
  •  
         
 8.  
           Les mer... (21)      
Relasjoner populær:
Glem det hvis du blir forelsket.

For å hjelpe noen til å føle seg bedre.

Finn en pennevenner.

Gjør tiltak mot narkotikahandlere i nabolaget.

Øk øyeblikkelig din selvtillit.

Spør en mann om han vil være din venn.

Finn ut om en fyr snyder deg.

Å bli kysset i middelskolen.

Slutt et forhold.

Bøye en kvinne.

Vær med en Steinbukken partner.

Bli med vennen din for første gang.

Lær forførelsens kunst.

Avvise en annen person uten å bryte sitt hjerte.

Våk noen opp.

Å være en god medborger.

Finn ut om forholdet til din forelskelse.

Komme sammen med en partner.

Bli en god nabo.

Ubestridelige tegn på at partneren alienerer med sin eks.

Dump feil venner.