Home \ relasjoner
 

Er ikke din venn lik deg lenger? ,

 

Vennskap er kraftig, men noen ganger endres folks meninger over hverandre. Noen ganger vil folk bare ikke være venner lenger, for eksempel på grunn av nye livserfaringer, tidens gang eller av mange andre grunner. Noen ganger er det ikke så mye klarhet og det er mange tegn som forteller deg om noen ikke lenger vil være vennen din. Hvis noe går galt, kan du prøve å fikse det eller avslutte vennskapet.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Skilt  ,

    
   
 1.            1      Opptrer din venn negativt mot deg? Hvis din venn ofte fornærmer deg eller slår deg ned eller argumenterer med deg om noe, er han ikke en god venn. Hvis vennen din gjør det, så konfrontere han og be ham om å slutte. Hvis vennen din ikke gjør det, er det ikke et godt tegn.  
    
  • Forfølgelser inkluderer tæring, sarkasme og kynisme, samt kommentarer som virker som vitser, men er ment å skade deg. Noen fornærmelser er mer subtile, for eksempel tvilsomme komplimenter (komplimenter for negativer) eller skylden (vennen din skylder deg for hans problemer og vanskeligheter). Ofte forsøker din venn å downplay disse fornærmelsene som humor og gjør det gøy å ta det personlig.
  •  
  • Det kan være at vennen din ikke skjønner at han fornærmer deg. Hvis sorgen forårsaker deg, konfronterer du ham med det. Hvis vennen din ikke visste det, vil han beklager umiddelbart.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hvor ofte har du kontakt? Hvis vennen din ikke liker deg lenger, vil han ikke gå ut av hans måte å opprettholde kontakten. Dette refererer ikke bare til å snakke, men også til e-post, meldinger eller andre former for kommunikasjon. Hvis vennen din og du ikke snakker mye, er det vanskelig å fortelle om du fortsatt er venner.  
    
  • Når vi snakker om liten kommunikasjon, refererer det til frekvens og lengde. Du kan ikke snakke så ofte som du pleide å. Hvis du snakker, kan samtalene dine være svært korte, og du har ikke mye å snakke om.
  •  
  • Du merker det også, hvis du bare er den som forsøker å holde kontakten. Vennskap betyr arbeid. Hvis du er den eneste som prøver å holde kontakten, kan det hende at vennen din ikke er interessert.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvordan vet du om ting i vennens liv? Hvis du ikke snakker ofte, kan din venn kanskje ikke ha fortalt deg alt om endringene i livet hans. Vennskap er arbeid, og du bør ikke høre om vennen dine gjennom andre mennesker eller sosiale medier.        
 6.  
 7.             4      Forsøker din venn deg til å tilbringe tid med andre mennesker? Hvis du prøver å planlegge noe og din venn sier at han er for opptatt, men senere møter andre i løpet av den tiden, er det et tegn på avvisning. 
    
  • Folk endrer seg, har nye interesser og nye venner. Hvis din venn foretrekker å gjøre andre ting med nye mennesker, så kanskje disse nye personene vil være bedre egnet til hans nye interesser.  
  •  
  • Hvis vennen din ikke bruker tid med andre, men trekker seg fra alle, er det et tegn på noe seriøst, som depresjon. Hvis det er tilfelle, kom deg sammen og oppmuntre din venn til å søke hjelp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvordan føler du deg rundt din venn? Når vennskapet forverres, er møtene dine veldig spent og du føler deg desperat eller uvel i andres nærvær. Det kan være at det har en alvorlig årsak, eller du bare divergerer.                 
 10.  
             

  Del 2      Grunner til endring  ,

    
   
 1.             1      Snakk med din venn. Still spørsmål om dine observasjoner som gjør at du tror han ikke liker deg lenger. Vær åpen og ærlig om dine tvil. Dette kan ikke løse et problem umiddelbart, men det hjelper hvis vennen din ikke liker deg eller er sint på noe spesifikt. 
    
  • Vær klar til å forene, spesielt hvis du tror at vennen din er sur på noe du har gjort. Hvis du viser at du er klar til å gå på kompromiss og forene, så er din venn klar til å gjøre det samme.  
  •  
  • Start setninger med "meg" når du snakker om dine bekymringer. Ikke begynn å klage med "deg" (som i "Du er..."), for det er slik din mening fungerer. I stedet begynner setningen med hvordan du føler når din venn gjør noe negativt ("Jeg føler meg..."). Snakk deretter om vennens oppførsel og hvorfor det gir deg den følelsen. Så er utsagnet mindre skyldig.  
  •  
  • Hvis du tror du hadde feil, men ikke sikker på hvorfor, så spør et åpent spørsmål. Du vil søke etter en samtale og ikke få et enkelt svar på et direkte spørsmål. Spør hva som er galt eller hva du gjorde galt.  
  •  
  • Gi vennen din et lite rom etter unnskyldning eller spør etter svar. Det kan ha mye formål, og du bør ikke forvente et øyeblikkelig svar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hva har endret seg i din og vennens liv? Livet tar noen ganger folk i forskjellige retninger, og noen av disse måtene du går uten dine gamle venner. Din venn kan ha nye interesser og venner som deler hans interesser mer enn deg.        
 4.  
 5.             3      Ikke ta den defensive holdningen. Finn ut at en venn ikke liker deg, kan føre til mange negative følelser. Du bør ikke undertrykke dem for mye, men se dem som en måte å tenke på deg selv. Finn ut hva du føler (sinne, frykt, ydmykelse) for å finne ut hva du skal gjøre neste.  
    
  • Hva ønsket din venn å oppnå? Folk vet ikke alltid om påvirkning av deres ord og handlinger. Hvis du sier det, kan de beklager. Kanskje de mente det som en personlig fornærmelse. Tenk på hvor mye du fortsatt vil ha dette vennskapet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ranger vennskapet. Det var (eller kanskje ble) et giftig vennskap. Slike vennskap er dårlig for ditt fysiske og mentale velvære, og du bør ikke være redd for å avslutte dem. Er personen en ekte venn? Hvis du har levd fra hverandre, spesielt over tid, kan det være bedre å avslutte vennskapet. 
    
  • Indikasjoner på giftig vennskap er: Råd og etterfølgende dårlig munn eller ignorering, og dele dine egne problemer med deg, men ikke hjelpe deg med dine problemer, vanlige uenigheter eller rivalisering, og personen ser aldri frem til dine prestasjoner.
  •  
  • I et ekte vennskap støtter din venn og deg hverandre, du er i jevnlig kontakt og du kan snakke om meninger og finne en minnelig løsning. Ekte vennskap krever arbeid, og dere begge må jobbe.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Godta det. Det er ikke bra å tvinge noen til å være venner med deg. Det sannsynligvis bare gjør det verre. Det betyr ikke at du har mislyktes, bare at omstendighetene har endret seg.        
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (14)      
Relasjoner populær:
Forstå Platonisk kjærlighet og vennskap.

Å oppføre seg riktig i guttens selskap.

Avtale med uberørt kjærlighet.

Avtale med en lykkelig venn.

Finn venner på universitetet.

Få ham til å ønske deg tilbake.

Spør en mann for en dato.

Vær venn med en jente som ga deg en kurv.

Få sin venn til å kysse deg.

Ta det første trinnet i et forhold.

Finn ut om mannen din er utro på deg.

Teksting en gutt galt på deg, gjør ham som deg igjen.

Fortell en mann Jeg elsker deg uten å skremme ham.

Bekjempe en kvinne utenfor rekkevidde.

Går ut med en løve kvinne.

Sett et ultimatum.

Ta en jente hjemme på sin første date.

Lindre hjertesorg.

Slå på en gutt med SMS.

Start et forhold.

Mangler en person.