Home \ relasjoner
 

Lag en person med stjernetegnet Pisces som deg.

 

Vel, det er ikke overraskende at du vil lage en person med Zodiac Pisces som deg. Disse samtidene er ganske uimotståelige, ikke sant? Følg disse trinnene, og du vil sikkert lykkes i prosjektet ditt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gjør aldri uhøflig eller støtende mot hans eller hennes venner og bekjente. De fleste fiskfolk forstår ikke det.        
 2.  
 3.             2      Ikke forlevere ham eller henne før andre, ikke engang sjokkerende.        
 4.  
 5.             3      Avstå aldri verdiene, tingene eller menneskene som er viktige for ham eller henne.        
 6.  
 7.             4      Aldri være grusom for dyr. Du bør ikke engang nevne at du teoretisk kunne.       
 8.  
 9.             5      Fiskene er veldig følelsesmessige vesener, så de er sannsynlig å gjøre ting ut av en tarmfølelse. Hvis han eller hun gjør noe som plager deg, som å sende ti e-poster om uken for å vise deg at du bryr deg om ham eller henne, kan du selvfølgelig appellere til Fish Man. Bare vær oppmerksom på ditt valg av ord.       
 10.  
 11.             6      Bekreft med små ting som fiskemannen bryr seg om. Selv om det bare er en fin e-post eller sms hver annen dag. Folk med stjerneskiltfisken forventer ikke overdrevne, romantiske bevegelser. Bittesmå små ting er perfekte. Hvis du kan gjøre små, omsorgsfullte ting for din fiskmann, får du et øye med øye. Du bør imidlertid ikke ødelegge fiskemannen for mye. Han eller hun burde lære at det ikke betyr at du ikke elsker ham eller henne lenger hvis du ikke ringer hver dag.       
 12.  
 13.             7      Gjør ingen løfter du ikke kan beholde. En person med stjerneskiltet Fiskene tilhører den typen person som aldri blir glemt hvis du har brutt et løfte. Dette vil få henne til å miste tilliten til deg.       
 14.  
 15.             8      Det er OK å ha en seriøs samtale med Fiskemannen når han eller hun begynner å kontrakt deg for mye. Dette dyrekretsen kan ikke hjelpe i dette henseende - noe som ikke betyr at han eller hun ikke kan endre sin oppførsel hvis du åpent henviser til ham eller henne. Igjen, bør du handle taktfull igjen og finne de riktige ordene.       
 16.  
 17.             9     

  7111> Personer med tegn på Zodiac Fiskene vil gjøre noe for en person nær sitt hjerte og bruke livet på dem. Du bør ikke dra nytte av fiskemannet ditt, men i stedet finne måter å gi noe tilbake. De vil takke deg.       

 18.  
 19.             10      Noen mennesker med stjernetegnet Pisces bosetter seg i forhold. Dette får dem til å føle seg mer elsket. Du bør imidlertid ikke overdrive det. Det legges vekt på MANCHE fiskemennesker sånn.       
 20.  
 21.             11      De elsker det når du gir dem hjemmelagde ting, som et dikt, ikke en ny bil. Fiskene er ikke veldig materielle og noen ganger litt utlandsk, så du vil ikke oppnå noe med dyre gaver.       
 22.  
 23.             12      Fiskemenn kan ta mye og kjenner det også. Når en person blir brukt eller tatt for gitt med Fisken-stjernen, vil han eller hun vanligvis ikke straks motsette seg det. For det meste gjør de det til seg selv. Hvis tiltaket er fullt, kan de også veldig direkte og bråkete si deres mening.       
 24.  
 25.             13      Fiskene er kjent for å være perfekte partnere for livet, fordi de elsker å elske og bli elsket. Hvis du vil være hos en person som er sensitiv, medfølende, hengiven, interessant og veldig relatert, så er en Fiskemann den ideelle partner for deg.       
 26.  
 27.             14     

  7111> Fiskene sjøstjerne er en flott kamp for stjernetegn Kreft, Vær, Tyren, Skorpionen, Jomfruen, Våpen og annen fisk. ..       

 28.  
 29.             15      Forhold mellom to personer med stjernesignalet Fiskene kan være veldig gode eller dårlige. Avhengig av det enkelte fiskemann, kan forholdet til en annen person med dette stjernesignalet også gå galt, for det kan føles som om du har en menneskeklone. Dette skjer imidlertid sjelden, og i de fleste tilfeller er samarbeidspartnere, som begge er Zodiac-fiskene, kommet sammen fantastisk sammen.       
 30.  
 31.             16      Fiskene er gode kokker og gjør perfekte foreldre.                  
 32.  
             

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Adresse en interessant jente.

Elske noen.

Ikke bli mobbet lenger.

Registrere kontrollavhengige personer.

Fortell en mann han skadet deg.

Går ut med en mann av stjerneskiltet Jomfruen.

Flørt av direktemeldinger.

Kom over en fremmed.

Planlegg et bryllup på et stramt budsjett.

Vær ukjent.

For å komme overens med det.

Ta en gutt med en kjæreste.

Hold mannen din lykkelig.

Snakk med en person som lider av schizofreni.

Å være sexy i nærheten av vennen din.

Vet om hun ikke liker deg lenger.

Overvinne lovesickness.

Overvinne tillitsspørsmål i et forhold.

For å ha et forhold til en kvinnelig ram.

Lag øyekontakt.

Beskyttelse mot dårlige mennesker.