Home \ relasjoner
 

Finn en venn i en skoleuke.

 

Å få en kjæreste i en skoleuke er en utfordring. Men hvis du legger på noe mot, så kan du gjøre det. Mens det er litt over optimistisk å håpe å etablere et dypt bånd innen en uke, kan en romantisk utflukt eller en delt romantisk interesse oppnås på kort tid. Selvtillit, respekt, ærlighet og åpen kommunikasjon er avgjørende for å finne en venn - uavhengig av tidsramme.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      La vennskapsområdet være  ,

    
   
 1.            1      Vennskap og kjærlighetsforhold er forskjellige. Hvis du allerede er venner, må du innse at reglene og forventningene til kommunikasjonen din endres. Hvis du skifter deg og ser deg med romantiske øyne, bør du ikke lenger oppføre seg som venner.       
 2.  
 3.             2      Begynn å røre henne oftere. Aldri og under ingen omstendigheter bør du gjøre det for å få deg til å føle deg truet eller ubehagelig. Små knuter eller berører av knærne, når du sitter ved siden av hverandre, kan vise henne at du er romantisk interessert i henne.       
 4.  
 5.             3      Vær ærlig om dine følelser. Vil du virkelig ha et romantisk forhold? Så fortell henne. Vær oppmerksom på at dette kan true vennskapet ditt. Ikke vær venn med en jente i håp om at hun vil forandre seg. Det ville være urettferdig mot henne fordi et vennskap skulle være basert på tillit og respekt.       
 6.  
 7.             4      Oppgi respektfullt og åpenbart at du vil ha mer enn vennskap. Fortell henne ærlig. Hvis hun sier at hun ikke vil, spør deg selv om du kan, eller hvis det ville være bedre å holde avstanden din.  
    
  • Du kan si noe som, "Jeg liker virkelig å være med deg og alltid glad for å se deg. Jeg lurer på om du har mer enn vennlige følelser for meg, fordi jeg føler det på samme måte. "
  •  
  • Etter en avvisning kan du fortsatt være for følsom for å opprettholde vennskapet. Et vennskap er basert på gjensidig støtte og respekt. Spør deg selv ærlig, hvis du er i stand til, etter at du tydelig har fortalt henne at du vil ha mer enn vennskap. Et vennskap bør ikke bli tvunget. Gi deg selv tid til å overvinne avslaget.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Snakk med med sine venner og familiemedlemmer  ,

    
   
 1.             1      Snakk med vennene dine og familiemedlemmer. Lær mer om henne. Jo mer du vet, desto bedre kan du flørt og snakke med henne. Respektere seg til venner og familiemedlemmer og fortell dem at du vil vite mer om dem. Vær åpen og ærlig om dine intensjoner, slik at de kan hjelpe deg bedre. 
    
  • Ikke presentere deg som noen du ikke er. Det ville gjøre ting verre hvis hun finner ut at du har manipulert folk rundt henne for å dra nytte av dem.
  •  
  • Vær høflig hvis du møter foreldrene dine. Med respektfull oppførsel viser du dem hvordan de skal behandle sin datter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Respekter deres synspunkter og deres familie. Hvis hun sier at hun er usikker eller ikke kan ha en kjæreste på skolen, er det ikke verdens ende. Så mye som du ønsker å gå med henne, enda viktigere, viser du respekt fra begynnelsen. 
    
  • Ikke fortell henne å lyve til eller bedra sine foreldre. Det ville bare forårsake hennes problemer og du ser egoistisk ut fordi du ikke respekterer foreldrenes ønsker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold deg rolig og høflig. Hvis ting ikke går som du vil, kan det frustrere deg. Du kan ikke tro at du er en dårlig fyr, men hvordan behandler du vennene dine? Du kan ikke tro at du gjør noe galt. Men hvis du ikke kjenner vennene dine, kan dine konstante spørsmål virke skremmende. Ikke vær en dårlig ting! 
    
  • Studier har vist at en jente kan gi deg det du vil ha, bare for å slutte å være en dårlig fyr eller skremme noen. Men du trenger ikke å være seriøs hvis du får den reaksjonen du vil ha. Du vil absolutt ikke ha et forhold på et slikt grunnlag.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Snakk med vennene dine og lær mer om dem. Pass på at du får et godt inntrykk da de danner din første forsvarslinje.  
    
  • Hvis hun er mye mer populær enn deg eller beveger seg i andre sosiale kretser, må du jobbe hardere. Snakk med hennes gruppe for å komme nærmere henne, slik at du vil bli sett i et annet lys.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Klargjør scenen  ,

    
   
 1.             1      Vær direkte når du uttrykker deg selv. Ikke spill spill. Du trenger ikke å fortelle henne umiddelbart at du liker henne og skremmer henne. Men du kan ikke anta at hun føler på samme måte. Spør alltid henne med respekt og takk for hennes mening. Åpen kommunikasjon er den enkleste måten å bli kjent med.  
    
  • Hvis du finner det vanskelig å få dem til å snakke om seg selv eller snakke med dem i det hele tatt, bruk åpne spørsmål som "Hva slags leksjoner liker du og hvorfor?" Eller "Fortell en historie om deg selv De fleste ville ikke tro mulig hvis de ser deg. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hør på henne. Lytter du på å svare eller hører du virkelig hva hun sier? Lytt til henne aktivt og still spørsmål for å sikre at du forstår alt riktig. Ikke bli distrahert av eksterne faktorer. Finn et stille sted eller planlegg et møte for å sikre at du er både mentalt og følelsesmessig til stede.        
 4.  
 5.             3      Pass på at du alltid er ren og frisk. Hvis du vokser opp fort eller er veldig aktiv og legger merke til at du svetter eller ikke lukter bra, bør du ta en dusj og bruke deodorant hver dag. Pensle tennene dine og kam håret. Personlig hygiene er svært viktig. 
    
  • Du bør være ren og lukt frisk, selv når du ikke er i nærheten. Hvis det er rykter om at du stinker, ødelegger du sjansen din uten å ha snakket med henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      kle deg godt. Skjønnhet er i øyets øye, men alle jentene vil ha en velutstyrt fyr. Med gode klær viser du at du er stolt av utseendet ditt. I antrekket bør du også kjenne dine sterke og svake sider.       
 8.  
 9.             5      Snakk med hverandre ofte. Du bør kunne snakke med henne ofte, samtalene dine bør stoppe, og du bør kunne snakke med henne om forskjellige emner som interesserer deg begge deler. Du bør ikke ha rart samtaler. Hvis noe føles tvunget, endrer du emnet.       
 10.  
 11.             6      Snakk om ting du har til felles. Spør henne om hun spiller videospill, fordi det er overraskende mange jenter som liker det akkurat som gutter. Spør henne om hun liker å male, hvis du liker å gjøre det. Hvis du både liker det lokale idrettslaget, kan du spørre dem, "Heh, så du spillet i går?"       
 12.  
 13.             7      Vær selvbevisst. Ikke la deg som noe bare fordi du tror det gjør det. Du bør vite hva du liker og hva du ikke liker. Så kan du snakke om det. Ikke bry deg om hvorvidt hun liker det du liker eller beundrer, det du beundrer. Selvtillit betyr å stå opp for ens sannheter og forventer at andre skal akseptere om de er enige eller ikke. 
    
  • Ikke vær en dårlig ting. Å ha din egen mening betyr ikke at alle andre har feil, bare det er du uenig.
  •  
         
 14.  
             

  Del 4      Varm opp det romantiske stemningen  ,

    
   
 1.             1      Pass på at hun ser deg. Få balansen i forholdene deres og behandle dem på en spesiell måte. Hun vet ikke at du vil ha mer enn vennskap, hvis du ikke gjør henne klar over det. Lag en romantisk stemning slik at hun blir veldig spent på muligheten for et romantisk forhold.  
    
  • Gjør hennes komplimenter som: "I denne kjole ser du veldig vakker ut." Eller "Det er søtt, som nesekrøler når du ler. Jeg har aldri lagt merke til det før. "
  •  
  • Ikke snakk på samme måte for hver jente. Hvis du stadig flirter med hver jente du møter, så føler ingen. Det kan også få deg til å føle deg dårlig om å være en spiller eller desperat eller utnytte kvinner.  
  •  
  • Ikke vær skummelt eller rart ved å holde deg nær dem uten å si noe. Hvis du ikke har noe å si, ikke tvinge det. Bare hilg henne og fortsett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær deg selv. Det burde finne deg attraktivt fordi du er deg og ikke fordi du representerer en annen person. Ikke vær galt og ikke late som om. Det vil ikke bare roe deg følelsesmessig, det kan ikke bygges forhold på det.  
    
  • Ikke endre din sans for humor og la som om du har felles interesser hvis det ikke er sant. Dine komplimenter bør være ærlige, og du burde virkelig bryr seg om dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk tid alene med henne. Så du kan bli bedre kjent med hverandre på et dypere nivå. Unngå forstyrrelser som mobiltelefoner, uønskede besøk eller høy musikk. Velg et sted hvor du har personvern og hvor det er behagelig. Hun kan ikke føle seg bra med deg, og du kan ikke like å kysse henne offentlig. Derfor bør stedet passe deg begge.  
    
  • Del noe sammen, f.eks. Lær, gå eller få noe å spise. Gjør det klart at bare dere to vil være der for å håndtere eventuelle forventninger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Overgå berøringsgrensen. Noen av oss finner det lettere å starte fysiske berører. Hvis du ikke har etablert noen form for fysisk kontakt, vis intentene dine med din berøring. Berøring viser at du vil komme nærmere ikke bare fysisk, men også følelsesmessig. Og de er en god måte å flirte om de er lette å gå.  
    
  • Berør henne som svar på en vits eller nærmer henne uten å berøre henne, komplimentere henne på parfymen eller håret hennes.  
  •  
  • Les over skulderen eller legg hånden til nedre rygg hvis du leder henne et sted. Dette kan virke harmløst, men hun vil vite ubevisst at du vil komme nærmere henne.
  •  
         
 8.  
             

  Del 5      Be om en dato  ,

    
   
 1.             1      Har en plan. Spør henne til rett tid. Du kan adressere dem personlig hvis det er få andre. Vent til hun ler, forteller noe om seg selv eller ser nøye på deg. Du kan si noe som om: "Jeg har tenkt mye på deg i det siste, og jeg ville spørre deg om du ville gjøre noe for meg, bare de to av oss. Jeg tror det ville vært fint. " 
    
  • Spør henne om hun vil gjøre noe med deg. Det er bedre enn å spørre henne om hun vil være kjæresten din. Så du legger ikke press på dem. Hvis du forteller henne at bare dere to skal være der og at du har tenkt på henne mye, så vet hun at det er mer enn bare en vennlig date.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Møt henne på hennes skap. Sett en melding i skapet ditt med spørsmålet, "Liker du meg? Fordi jeg liker deg ". Til slutt kan du skrive: "Sett svaret ditt i skap 695." 
    
  • Dette kan ses som en søt, fin metode der det ikke er noe press og ingen forpliktelse. Men du kan også tro at du er for sjenert til å spørre henne personlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Snakk med henne når hun er alene. Det er ikke lurt å spørre henne i nærvær av vennene sine eller en stor gruppe. Hun kan bli flau hvis hun får for mye oppmerksomhet fordi alle sier, "Han er helt forelsket i deg." Hennes venner kan også skremme deg eller dem hvis de tror de ikke er kompatible.  
    
  • La aldri en annen person ta opp jenta på dine vegne. Ellers tror hun kanskje det var en vits. Hold deg avslappet for ikke å avskrekke henne. Den beste måten er å kontakte dem direkte, ring dem eller spørre via videochatt.  
  •  
  • Ikke spør henne via SMS, fordi det kan bli feilfortolket av henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjør noe i gruppen. Gå på skøyter, gå på kino eller møte hjemme. Hvis du er nær henne, inviter henne direkte. Du kan også be en felles venn å invitere henne når han er nærmere henne.  
    
  • Hvis du møter i en gruppe, ikke prøv å skille dem for mye. Men samhandle nok med henne til å tenke på deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forbered deg på hindringer. Spør henne om hun har en kjæreste og la henne få vite at du ikke har til hensikt å få henne til å føle seg ubehagelig eller flau ved å si noe som "Vil du henge en dag? Vi trenger ikke å smøre eller fortelle noen. " 
    
  • Hvis hun nøler, men sier ja, følger hennes regler. Hvis hun ber deg om ikke å fortelle noen om det, hold deg til det. Hvis hun ikke vil kysse enda, ikke legg press på henne.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lag en enkel dato. Et filmbesøk på ettermiddagen anses å være akseptabelt fordi det foregår offentlig og du kan snakke om noe etterpå. Du kan også invitere dem til noe som interesserer deg begge, f.eks. en sportsbegivenhet. Du kan også bare ta en tur til favorittstedet eller kjøpesenteret. 
    
  • Be henne om å møte deg der og la henne få vite at hennes foreldre er velkomne også.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                Les mer... (14)      
Relasjoner populær:
Gjør kjæresten glad.

Finn ut om kjæresten din eller kjæresten er gift.

Avtale med et knust hjerte.

Irriterende folk er irritert.

Bli kvitt tankene til en jente.

Lei et langt og godt forhold.

Styrke mennesker.

Spør en stripper for en dato.

Ripping opp en homofil mann.

Gjør din ex savner deg.

Ha det gøy i tenårene.

Start en samtale med drømmen.

Gi en kurv til en jente.

Bli forelsket i din partner igjen.

Registrere dårlige venner.

Et liv i celibat.

Forlater en kvinne.

Ta tak i en obsessiv ex lover.

Glemt en jente.

Finn nye venner.