Home \ relasjoner
 

Bli sjef for situasjonen og muntre opp din kone.

 

Ja, folk kjenner følelsen. Hun er humør! Men hun vil ikke fortelle deg hvorfor! Er det min feil? Glemte jeg bursdagen min? Vår jubileum? Hva kan jeg gjøre? Å oppmuntre noen kan være en vanskelig, tidkrevende og risikabel ting. Med riktig teknikk og forsiktig valg av ord og handlinger kan du fremheve et smil på ansiktet igjen!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Estimér situasjonen fra  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hva som skjer. Hvis du kan, prøv å finne ut hvorfor hun er opprørt før du sier noe. Raskt anslå situasjonen. Hva skjedde nylig som kunne ha opprørt henne? Sett deg i skoene sine: Hvis noe vil gjøre deg ulykkelig, er det veldig sannsynlig at det også gjør deg ulykkelig. Hvis du kan forstå hvorfor hun er ulykkelig, vil du vite mye bedre hva du kan si og ikke si slik at hun føler seg bedre.       
 2.  
 3.             2      Spør henne hva som skjer. Selv om du sikkert vet hva problemet er, bør du fortsatt spørre henne. Dette vil unngå problemer hvis du misgjer situasjonen og gir henne muligheten til å snakke om problemene hennes.  
    

    

         
 4.  
 5.             3      Spør henne hva du kan gjøre for å hjelpe henne. Hvis hun forteller deg hva som skjer eller du vil komme ut med det du vet, spør henne hva du kan gjøre for å hjelpe henne. Det er viktig at du virkelig vil hjelpe henne. Hun vil ikke like tomme løfter.                  
 6.  
             

    2      Hei på  ,

    
   
 1.             1      La henne snakke. La henne snakke er sannsynligvis den beste måten å få henne til å føle seg bedre. Som alle andre er kvinner ofte opprørt fordi de tror at ingen hører på. De føler seg ignorert, misjudged og voiceless. Lytt til hva hun har å si for å få henne til å føle seg bedre igjen.        
 2.  
 3.             2      Kram henne. Typen av omfavnelse vil avhenge av situasjonen og forholdet til hverandre. Hvis du ikke er veldig nær eller ikke veldig opprørt, vil en sidekram være tilstrekkelig og vise din støtte. Hvis du er veldig tett eller har vanskelige tider, bør du vurdere en stor klem som gjør henne gråte på skulderen din (som hun kanskje trenger det).        
 4.  
 5.             3      Fortell henne hvor mye du liker henne. Hvis du forteller henne hvor mye hun betyr for deg, hvor mye du elsker henne, og hvor vanskelig det er for deg å se henne lide, kan det få henne til å føle seg bedre. Du føles snart veldig ensom når du har problemer, og for å vise henne at du er der for henne, vil den hylle henne opp.        
 6.  
 7.             4      Gjør henne le. Latter, det er sagt, er den beste medisinen. Når vi ler, glemmer vi våre problemer og kan føle seg lykkelig igjen (hvis bare for kort tid). Gjør dem latter for å oppmuntre dem, men unngå vitser eller ting som kan være støtende, da dette kan gjøre saken verre.  
    
  • Syng en sang. Prøv å være dumt. Å synge en sang er en god måte å være dum på. Ikke bekymre deg hvis du ikke er en god sanger. Du vil få henne til å le (og sang dårlig vil hjelpe!). Syng en sang på en dramatisk måte eller prøv å lage en morsom scene.       
  •  
  • Fortell en morsom historie. Fortell henne en veldig pinlig historie fra skoledagen din. Mente her er historiene hvor du ønsker å dø, men hvor alle andre bare ler. Eller fortelle henne om tider med en kameratkamerat som drakk for mye og sovnet på toalettet.       
  •  
  • Samle en liste over morsomme videoer fra på Youtube. Om katter renner på skilpadder, er det en video om barna på Halloween, eller klipp fra en kjent komiker. Slike videoer fra Youtube vil distrahere og muntre dem opp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjør henne smil. Du vil gjøre ting for å få henne til å føle seg bra og ikke bare få henne til å le. Gjør noe fint for henne som viser henne at du liker henne og gjør henne til å smile. Prøv å finne den gyldne middelen mellom søtt og dumt.  
    
  • Hold små notater overalt. Fortell henne hvor pen hun er. Påminn henne om en morsom historie. Gjør vitser om vilkårlig ting. Du kan til og med distribuere notater med vilkårlig fakta.       
  •  
  • Tegn et dumt bilde. Jo verre karakterfagene dine er jo bedre. Bruk humoristiske etiketter når bildene er vanskelige å få øye på. Du kan tegne et fint bilde av dere to, eller være dumme, og tegne et bilde av en katt som har en topp lue som drikker te med en fisk.       
  •  
  • Gjør henne en CD. Du kan sette sammen sanger som minner deg om dem, sanger som gjør deg glad når du er deprimert, eller bare sanger du liker.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Bli kvitt dine problemer. Det er utallige andre måter å distrahere dem fra deres problemer. Gå ut og gjør noe. Dette er virkelig den beste måten å overvinne utfordringer og stress i våre liv.  
    
  • Gå ut. Du kan gå ut av mat eller fotturer. Ta dem ut av sitt vanlige miljø for å distrahere dem. Jo mer konsentrasjon dette krever, desto bedre.       
  •  
  • Snakk om ting du har gjort sammen. Du kan snakke om festen til oppgradering, eller den tiden da hun hjalp deg med å skjule en dum feil, eller om morsomme hendelser på jobben. Å snakke om minner vil distrahere hennes tanker fra alle problemer.
  •  
  • Spill spill eller se på filmer. Brettspill og kortspill blir stadig mer populært igjen, og filmer er en måte å håndtere følelser på.       
  •  
         
 12.  
             

    3      Unngå visse metoder  ,

    
   
 1.             1      Ikke la konkurranse ut av det. Dette får aldri noen til å føle seg bedre. Alt handler om deg.        
 2.  
 3.             2      Ikke endre motivet for fort. Gi henne nok tid til å kvitte seg med alle følelsene hennes. Hvis du ikke er villig til å investere tiden, la den være fra begynnelsen.        
 4.  
 5.             3      Ikke ignorere henne helt. Du vil ikke ha henne til å tro at du ignorerer eller minimerer hennes problemer. Hvis hun virkelig ikke vil snakke om det, er det en annen sak. Men ikke late som alt er greit.        
 6.  
 7.             4      Forfør ikke henne. Dette er ikke en mulighet for seng. Hvis du vil at hun skal like deg, støtt henne og vær en god venn. Hun vil huske det senere.        
 8.  
 9.             5      Ikke be henne om å smile. Det er unhelpful og ofte sagt å fortelle noen å smile. Selv om du mener det, vil det minne deg på alle de gamle herrene som ser på bussen på deres bryst.        
 10.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Gi en kurv til en jente.

Lær tålmodighet i et forhold.

Avtale med en usikker person.

Finn noen.

Kissing in public.

Gjenkjenne om en kvinne er en sølv løveinne.

Lær tålmodighet i et forhold.

Anerkjenn når en jente hater deg.

Imponere en jente på sin første date.

Vinn hjertet av en jente (tenåring).

Kramme en gutt.

Finn en ekte venn.

Anerkjenn hvis en kvinne blir misbrukt.

Høflig nekter en invitasjon.

Stopp å være en ensom.

Finn venner i en ny skole.

Ikke elske noen lenger.

Adresse til en fremmed jente.

Hjelp noen med panikkanfall.

Vær en bedre venn.

Inviter en jente til å danse med deg.