Home \ relasjoner
 

Avtale med avslag fra foreldrene dine.

 

Forkastelse er forferdelig, uansett hvem avviser hvem. Hvis avvisningen kommer fra en forelder, er det en dobbel bitter pille - dette er menneskene som ga deg livet du var avhengig av hele livet ditt. Imidlertid er det tidspunkter når du ikke kan nekte at du føler deg avvist av en eller begge foreldre, for alle slags grunner. Selv om denne artikkelen kanskje ikke er det ultimate svaret på dine problemer, kan det hjelpe deg litt eller gi deg litt trøst.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn årsaken til problemet og løs det. Det beste du kan gjøre er å nærme deg foreldrene dine og løse problemet. Mesteparten av tiden er det ikke hva du sier, men hvordan du sier det, det betyr noe mer. Du må finne modet, de riktige ordene og selvkontrollen, for ikke å være for emosjonelle. Fortell din forelder, "Jeg føler at du avviser meg (gi meg noen eksempler på når du følte den måten), og jeg vil vite om det er riktig med meg. Hvis så, så vil jeg vite "Hvorfor gjør du dette for meg? Hva kan vi gjøre sammen for å gjøre ting bedre for oss selv?" Nøkkelen her er åpenhet, respekt og selvkontroll. Ellers blir denne samtalen en stygg, forstyrrende strid. Hvis en forelder avviser et barn, er det vanligvis en kombinasjon av grunner som forårsaker det. De fleste foreldre, selv om de kontrollerer, dominerer eller avviser, elsker faktisk sine barn. Selv om du føler at dette ikke gjelder for foreldrene dine - og du føler deg helt uslørt av en eller begge deler - er du en unik og verdifull person. Dine søsken elsker deg, dine besteforeldre elsker deg, vennene dine elsker deg. Ikke glem det.        
 2.  
 3.             2      Godta at du kanskje ikke kan gjøre noe med det. Hvis foreldrene dine forkaster deg for å la deg være homofile (fordi de ikke stemmer overens med dine venners valg eller på grunn av religiøse forskjeller), er det lite sannsynlig at du kan endre for å få sin godkjenning igjen. I disse tilfellene er tiden vanligvis det beste middelet - hvis du åpner deg for kontakt, men ikke forsøker å tvinge den før de er klare, kan de etter hvert komme til deg. Ikke glem at livet ditt er ditt alene. Du har friheten til å leve det som du vil, med eller uten godkjenning eller godkjenning av foreldrene dine.       
 4.  
 5.             3      Anerkjenn favør. Noen ganger føler du deg avvist av en forelder fordi en søsken synes å favorisere den. Du vil bli sammenlignet med din bror eller søster (vanligvis til din ulempe), og det gjør vondt. Virkeligheten er at vi alle liker noen mennesker mer enn andre. Selvfølgelig bør "foreldre" elske sine barn likt. Noen føler seg imidlertid ikke som å plage å forstå et barn som er vanskelig for dem å lese (eller så forskjellig fra deres personlighet som de har lite til felles). Hvis det er tilfelle, så prøv å ikke se søsken dine ugunstig. I stedet prøver du bare å forstå at foreldrene dine, hvis du vil være ærlig med deg selv, kanskje aldri vært så fornøyd med deg som med din bror eller søster. Det kan skade nå, men senere i livet vil du sette pris på din individualitet (og alt som gjør deg til en unik person) og innse at disse egenskapene ikke gjør deg uønsket - de gjør det bare vanskeligere for deg og dine foreldre, deg å koble til.       
 6.  
 7.             4      Snakk om dine følelser om sjelen. Det kan ha blitt gjentatt mange ganger i andre kilder, men det hjelper faktisk. Snakk om sjelen. Snakk med foreldrene dine og prøv å takle roten til problemet. Eller snakk med en søsken eller en nær slektning. Når noen er klare til å snakke, er det alltid noen som er villige til å høre. Noen av de mest omsorgsfullt ansatte jobber på Child Line eller andre lignende ressurser. Det høres drastisk ut, men Child Line er der for "hver" barn som er opprørt. Du kan være anonym og bare snakke med dem for å få vennlig råd. Og hvis du virkelig ikke vil snakke muntlig, så gå til Internett, enten hjemme eller på internettkafé, og chatte med noen der. Det er til og med folk som er villige til å snakke med deg gjennom wikiHow.       
 8.  
 9.             5      Finn et sted å bo. Gå til en slektnings hjem eller bo hos venner, hvis det er mulig, hvis de sparker deg ut eller du er redd. Det kan ikke vare, men det vil ta deg en stund.       
 10.  
 11.             6      Leter du etter noen løsning. Prøv å avklare det med foreldrene dine. Send dem et kort og / eller blomster, eller bare gå hjem og snakk om det. La dem snakke og si si din mening, men vær rolig. Ikke vær redd for å gråte - gråt kan gjøre livet ditt lettere. Prøv å finne felles grunn og spør henne hvordan du og hun kan være en bedre familie for hverandre.       
 12.  
 13.             7      Forsøker å forstå dynamikken fra deres synspunkt. Det betyr ikke at du bør be om unnskyldning for denne skadelige, sårbare holdningen. Men det kan være nyttig hvis du vet at du aldri har forstått hvor vondt dine handlinger er. Noen foreldre er virkelig hatefulle, og det er et mysterium hvorfor de noen gang hadde noen barn - disse menneskene forlater deg bedre så snart du kan i fred. Men noen foreldre avviser deg fordi du ikke følger deres planer for livet ditt - de gjør planer for deg fra vuggen. De tror at hvis du bare følger stien de har satt for deg - vellykket og "perfekt" - vil du forhindre alle skader og bli "satt for livet". Eksempel: Du vil kanskje bli lege, men har du bestemt deg for å bli en kunstner? De uttrykker sin skuffelse i deres egen manglende evne til å kontrollere og diktere forholdene i livet ditt (ved stadig å kaste over deg, hvor dumt, skuffende, etc. ditt valg er, hvilken feil du er og lignende). Noen ganger tror foreldre feilaktig at denne typen sensur "bringer deg tilbake til bunnen av fakta". De tror at det er "for ditt eget gode", og oppfører seg på en slik måte "hjelper" deg med å gjøre det riktige valget (og etterlate det angivelig feilvalget du gjør). Virkeligheten er at i dine øyne føler du deg som en fiasko og uslørt av dem.       
 14.  
 15.             8      Godta hva forholdet er mulig med dem. Du har kanskje ikke mye valg før du vokser opp - det kan hende du må gjøre sitt beste for å tåle det. Men hvis du er, prøver å snakke med dem og nekte all din innsats, så godta alt du kan. Det er ubrukelig å klage til deg selv - det er ikke opp til deg, det er opp til deg. Din jobb i livet er å være så god som mulig, å oppleve livet på egen måte og være snill, omsorgsfull og gir. Din jobb er ikke å prøve å endre dem mer enn de burde prøve deg. Disse kan ikke være foreldrene du ville ha ønsket. Likevel er det foreldrene du "har". Forstå om mulig at de ikke vil endre seg (akkurat som du gjør). Da kan du begrense kontakten mens du har så godt forhold til dem som mulig. Tend foreldrene dine pleier å være høflig først og deretter gå til kritikk etter omtrent en time? Sørg derfor for at du ikke bruker mer enn en time med dem. Besøk dem hjemme, ha en kopp te, eller ta en matbit og si: "Ok, det var hyggelig å se deg - jeg må gå nå!" Gå før det blir ubehagelig. Hold deg unna hvis du vet at ulempen starter tidligere. Ring henne og si, så snart kritikk eller ranting går av: "Ok, mamma, ja, jeg forstår alt dette, men jeg må virkelig gå nå, se deg." Og henger opp. Er hver kontakt ekstremt vanskelig og forferdelig? Deretter bryter du kontakten helt og bygger en ny familie fra venner eller en annen familiegren. Det handler bare om å gjøre det som passer for deg. 
    
  • Hvordan håndtere umulige personer
  •  
  • Hvordan håndtere vanskelige slektninger
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ikke gjør noe drastisk. Ikke skad deg selv. Selvskade er IKKE et svar. Ikke la din sinne ut på noen andre ved å såre ham. 
    
  • Slik stopper du riper
  •  
         
 18.  
 19.             10      Gi anger eller tristhet på en produktiv måte. Vurder å gå til en ungdomsklubb i nærheten hvis du fortsatt er en mindreårig. Snakk med ungdomsklubbens eiere. De kan hjelpe deg mens du er der. Du kan ha det gøy med barn din alder. Hvis det ikke er for deg, gå til et treningsstudio og arbeid på stanseposene. Eller løp på banen på skolen din eller i en park hvis du ikke er medlem av et treningsstudio. Sett følelsene dine på papir hvis du liker å skrive. Men skriv i den tredje personen i stedet for den første, slik at du kaller deg selv som han / hun. Dette distraherer tankene dine fra sinne / smerte. Det kan også ta med lettelse veldig bra, så skriv lidenskapelig og med hele ditt hjerte og sjel. Eliminere eventuell gjenværende raseri ved å rive den i stykker når du er ferdig. Eller slipp ut tristhet ved å brenne papiret og sende asken i vinden til himmelen. 
    
  • Hvordan håndtere vrede
  •  
  • Slik fullfører du et forhold
  •  
         
 20.  
 21.             11      Ikke la deg definere deg av noen reaksjon. Hvis du tillater andre å bestemme hvem du er, vil du aldri bli glad. Du vil alltid sikte på å rettferdiggjøre det til andre i stedet for deg selv. Selv om det kan være edelt og uselvisk, må du være tro mot deg selv. Hvis foreldrene dine ikke forstår deg, betyr det ikke at livet ditt er mindre verdifullt eller betydelig. Du forstår ikke visse mennesker - de slutter ikke å leve fordi du er forskjellig i visse ting. Det er det samme med deg - andre kan ha sitt ord. Det er greit - alle har meninger. Dine meninger er like gyldige som alle andre. 
    
  • Hvordan stoppe å være en jakkeslag
  •  
         
 22.  
 23.             12      Du må vite når du skal si farvel. Noen ganger kommer det en tid når du innser at foreldrene dine aldri vil akseptere deg som du er, uansett hvor hardt du prøver. Ethvert møte med dem er så smertefullt eller verre enn det forrige, og du gjør ingen fremgang. I disse (sjeldne) tilfellene må du vite når du gjorde alt du kunne og fortsette med ditt eget liv. Begrens kontakten til et minimum, eller slett det helt. Selv om det er smertefullt i begynnelsen, kan det være like sunt som å kutte ut kreft. 
    
  • Avslutte et kontrollerende eller manipulerende forhold - Mens disse trinnene retter seg mot noen som unnslipper et romantisk forhold, kan mye av rådene også brukes på foreldreforhold.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Vedta en annen familie enn din egen. Mange barn av unloving foreldre befinner seg ved å ha en eller to fantastiske venner - en stor trøst for seg selv. Men når vennen din lærer at det er smertefullt for deg å gå hjem til jul, inviterer han deg muligens å feire med sin familie. Hvis dette blir en vane, kan du føle deg hjemme mer sammen med familien enn med din egen. Mens du ikke skal dra nytte av din venn, vil mange venner vurdere deg som en del av familien din og ønske deg velkommen - de feirer dine milepæler med deg, etc. Eller du kan møte andre som har liten eller ingen familie av seg selv. Du kan sammen danne et familievennlig vennskap. Dette er en flott måte å håndtere problemet på. 
    
  • Hvordan finne venner
  •  
         
 26.  
 27.             14      Ha et godt liv. Til tross for avvisningen fra foreldrene dine, kan du ha et utmerket, produktivt og givende liv. Du er flott.                 
 28.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Relasjoner populær:
Oppmer oppmerksomheten mot det motsatte kjønn.

Lær tålmodighet i et forhold.

Andre mennesker er irriterende.

Hent over det når du er fjernet på Facebook som en venn.

Bli introvert hvis du er ekstrovert.

Håndtere forfalskninger.

Respekter partneren din.

Finn en venn i en skoleuke.

Få vennen din til å betale mer oppmerksomhet enn sine venner.

Hold naboens hund fra å bjeffe.

Få folk til å forlate deg alene.

Finn nye venner selv.

Kyss som en proff.

Glemte noen.

En jente krammer.

Finn noen.

Koble effektivt.

Unnskyld deg til en lærer.

Se attraktivt på en Goth jente.

Håndtere vanskelige naboer.

Avstemme etter et strid.