Home \ relasjoner
 

Finn venner selv uten sosial bakgrunn.

 

Ikke alle av oss er en sosial person av natur, men det betyr ikke at de ikke trenger menneskelig hengivenhet og kameratskap. Det kan koste litt mer innsats, men alle har muligheten til å bygge et vennskap og å opprettholde dette oppreist. Før du avskriver deg som en "ensom", bør du først lese denne artikkelen. Her er noen instruksjoner om hvordan selv en sjenert, engstelig og pessimistisk person kan sosialisere seg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Del ett: Overvinne personlige reservasjoner  ,

    
   
 1.            1      Bli kvitt dine usikkerheter. Hvis du stadig kritiserer deg selv og overbeviser deg selv om at ingen vil forbinde deg eller ingen liker deg, så er dette også holdningen du tar med andre mennesker, og som du faktisk gjør dem vekk fra deg. Før du kan finne venner, må du tro .  
    
  • Shy folk unngår å sosialisere for å unngå negative resultater. Ikke prøv å spille unødvendige scenarier i hodet ditt og ta ting som de kommer.
  •  
  • Husk at du er sosial. Selv om du ikke virkelig tror det i begynnelsen, jo oftere og mer overbeviser du deg selv om at du kan finne venner, desto lettere blir det for deg å komme inn i denne situasjonen og samhandle med andre. Prøv å si det minst en gang om dagen. Hvis du finner deg selv å kalle deg en taper, bør du forbedre den ideen veldig raskt ved å overbevise deg selv om at du ikke er en taper.
  •  
  • Lag en liste over dine positive kvaliteter. Uansett hvem du er, har du definitivt positive egenskaper som du kan bringe til et vennskap. Lag en liste over ting som du tror kan bringe noe til andre, f.eks. at du stoler på, er morsom, intelligent, etc. Ikke fokus på materialistiske ting som penger eller utseende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær positiv. Alle ønsker å være fornøyd med optimistiske, glade og glade mennesker. Husk at negativ tenkning er et valg fordi ingen er tvunget til. Til tross for alt, vil det ta litt øvelse for å forandre ditt perspektiv.  
    
  • Prøv å erstatte hver negativ tanke med en positiv. Uansett hvor du er eller hva du gjør, bør du i det minste finne et positivt aspekt av situasjonen.
  •  
  • Det er viktig at du også er positiv i samtaler med andre. Ingen ønsker å være med noen som stadig klager over hans uhell. Dette er spesielt viktig når du møter nye mennesker. Del høydepunktene i livet ditt med dem i stedet for å fortelle dem om uhellene dine fra begynnelsen. Du vil innse at du vil gjøre folk oppmerksom på deg med din nye holdning og ønsker å bli bedre kjent med deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke døm noen. Ingen er perfekt, ikke engang du! Hvis du venter på den perfekte personen å komme inn i livet ditt, må du vente veldig, veldig lenge. Dette betyr ikke at du må gjøre venner med noen, men du bør ikke dumme andre mennesker.  
    
  • Dine venner trenger ikke å være akkurat som deg. Faktisk kommer de beste vennskapene til å skje når folk har forskjellige personligheter og smaker. Ikke avslå andre mennesker på grunn av den forskjellige smaken i musikk eller annen politisk mening. Det som virkelig betyr noe, er hvordan du føler deg når du arbeider med den andre personen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær oppriktig. Hvis du vil gjøre sanne, langsiktige vennskap, må du la andre mennesker komme i livet ditt og bygge et grunnlag av tillit mellom deg. Spør andre om deres helse og hør deretter på dem med vennlig hilsen. Gi deg hjelp i bestemte situasjoner og hold hemmelige ting for deg.  
    
  • Aldri klage på vennene dine. Selv om små vitser mellom venner er ufarlige, er konstant negativ snakking bak andres tilbake noe annet enn vennlig. Vennene vil legge mindre tillit til deg i fremtiden.
  •  
  • Lær å sette deg i andres situasjoner. Hvis det oppstår konflikter, bør du først sette deg i den andres perspektiv og se hvordan du vil føle deg i sin situasjon. Gjennom din empati vil du bekjempe følelser av sinne, sjalusi og vrede, som ofte utløser et dysfunksjonelt vennskap.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Del to: Finn måter å møte andre mennesker  ,

    
   
 1.             1      Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Når du er på en fest eller annen sosial begivenhet, er kroppsspråket ekstremt viktig. Unngå å krysse armene dine, stå i hjørner eller stadig stirre på telefonen. Alle disse oppføringene indikerer at du ikke vil bli adressert.  
    
  • Smil. Et smil viser at du er interessert i samtaler med andre og gjør at du ser mye mer attraktiv ut. Selv om du må tvinge det, sørg for å smile. Kanskje det blir din vane!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Snakk med fremmede. Hvis du vil være en sosial person, kan du ikke dele livet ditt i et "sosialt liv", "arbeidsliv," "skoleliv" eller "familieliv". Hvis du virkelig vil være sosial, må du kombinere alle disse aspektene i livet ditt og være like hyggelig og sosial i det hele tatt. Tren ved å gi en god hei til alle du møter.        
 4.  
 5.             3      Vis initiativ. Ikke vent for venner å ringe deg eller lage en plan. Hvis du er passiv og ikke bryr seg om møter, ser du ikke ut til å være interessert i vennskap. Hvis du ønsker å møte vennene dine, ikke nøl med, bare ring dem.  
    
  • Slap en fest og inviter alle vennene dine, kompisene og arbeidskollegerne. Gi gjestene til å ta med noen av vennene sine, slik at nye vennskap kan oppstå.
  •  
  • Inviter vennene dine til andre aktiviteter fra tid til annen. Ha lunsj sammen, se på den nye filmen i kinoen, eller delta i litt utendørs aktivitet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Godta nye muligheter. Du kan møte nye mennesker i alle situasjoner. Hvis noen inviterer deg til en fest der du ikke kjenner noen, bør du fortsatt godta invitasjonen. Du vet aldri hvem du kunne møte der, og selv om du ikke møtte noen, mistet du heller ikke noe.  
    
  • Finn nye muligheter selv. Start en ny hobby, bli med i et idrettslag eller reise til et annet sted. Prøv å velge aktiviteter som du kan gjøre med andre likesinnede mennesker.
  •  
         
 8.  
        
Relasjoner populær:
Dating en tvilling.

Lei et sunt forhold.

Vinner din eks.

Legg merke til din forelskelse.

Hvordan lære å akseptere et homofilt ekteskap.

Bli forelsket og bli forelsket.

Oppmuntre noen som har falt gjennom en eksamen eller en test.

Å bli elsket.

Vær der for kjæresten din når hun ikke trives bra.

Gjenkjenn hvis det er sann kjærlighet.

For å trøste noen som har mistet en elsket.

Glad for å være single.

La noen vite at du liker ham.

Ikke vær unødig.

Avtale med et knust hjerte.

Ta tak i stress i relasjoner.

Gjenkjenne om du er en narkissistisk utvidelse.

Snakk med din forelskelse, selv om du er sjenert.

Avtale med en venn med PMS.

Dating en advokat.

Glemt en fyr.