Home \ relasjoner
 

tilgi noen som jukser på deg.

 

Å bli utro det er en katastrofe du aldri ser. Det er mange forhold som kan betraktes som bedragerisk, fra en venn som bare vender seg til deg når han trenger deg, til en partner som har en affære bak ryggen din. På et tidspunkt bør du tilgi personen for din egen åndelige og følelsesmessige helse. Begynn med å helbrede deg selv følelsesmessig og omgir deg selv med folk du bryr deg om. Hvis du vil lagre forholdet ditt, kan du starte med det etter at du har tilgitt personen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg å tilgi  ,

    
   
 1.            1      Vær klar over tilgivelse. Tilgivelse betyr ikke å be om unnskyldning eller godta svindelen. Tilgivelse er isteden handlingen om å frigjøre seg fra angsten og sinne du følte mot den personen som forrådte deg. Tilgivelse betyr å gi slipp på det modet du føler mot den andre personen.  
    
  • Selv om vrede mot en person som forrådte deg, virker som en passende respons, er du i sannhet den eneste personen som lider av det hvis du nekter å gå inn i fremtiden.
  •  
  • Hvis du ikke tilgir andre for bedrageri, vil du på noen måter alltid være festet til personen som snydde deg, og du vil ikke kunne leve livet ditt fullt ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hvorfor du vil tilgi. Det er to hovedgrunner til at du kanskje vil tilgi noen. Den ene er å være tro mot dine verdier. Den andre er å hjelpe deg med å overvinne den følelsesmessige smerten du har lidd av svindelen. Begge er gyldige og kan også samhandle. 
    
  • Religiøse tradisjoner spesielt oppfordrer tilgivelse.
  •  
  • Den andre grunnen til at du kanskje vil tilgi er å etterlate smerten og lidelsen som personen som forrådte deg, skapte. Hvis du tenker på dette motivet, kan du bruke tilgivelse som et verktøy for å finne en vei ut av din svindel-induserte sorg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke tving tilgivelse. Å gjøre en klar beslutning, tilgivelse er viktig, men faktisk å tilgi og bli kvitt smerten kan ta tid. Tilgivelse er en prosess og vil ikke skje over natten. Selv små tilfeller av bedrageri kan skade lang tid; Men hvis du aktivt beholder tilgivelsen som mål, vil du etter hvert lykkes.        
 6.  
 7.             4      Beslut om ditt fremtidige forhold til snyderen. Noen tilfeller av bedrageri er så fryktelige at du ikke kan eller vil ikke godta forholdet etterpå. Selv om du tilgir noen, kan du føle at du ikke vil lagre forholdet. 
    
  • Tenk på forholdet ditt med personen som jukset på deg. Er hun en sentral del av livet ditt? Kan du forestille deg et liv uten henne?
  •  
  • Analyser personens karakter. Å gjenopprette et forhold er bare verdt innsatsen hvis personen viser ærlig omvendelse for det han har gjort, og arbeider aktivt for å gjenvinne tilliten din.  
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Heal deg selv til å tilgi  ,

    
   
 1.             1      Kjenne dine følelser. Hvis du er trist, skamfull eller sint for bedraget, er det normalt. Prøv å finne positive måter å håndtere disse følelsene. Godta hvordan du føler er et viktig skritt mot følelsesmessig utvinning, som er det første skrittet mot tilgivelse. 
    
  • Du har en følelse av vrede, hat og avsky for en person som har lurt på deg.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv et brev til personen som jukset på deg. Skriving av et brev er terapeutisk fordi det lar deg uttrykke deg på en ærlig, omtenksom måte. Les brevet igjen etter noen dager og tenk på innholdet. Du trenger ikke å sende brevet, men du kan gjøre det hvis du vil. I stedet kan du brenne brevet for å fjerne de negative følelsene som finnes i den. Skrive et brev kan gi deg emosjonell helbredelse og hjelpe deg med å bevege deg videre i tilgivelsesprosessen.        
 4.  
 5.             3      Snakk med en venn eller et familiemedlem du stoler på svindel. Å gi støtte til folk du bryr deg om og elsker deg, er et viktig skritt i gjenopprettingsfasen etter en svindel. Fortell en venn eller et familiemedlem om svindel. Når du diskuterer svindel med noen, vil du føle deg bedre og mer villig til å tilgi. 
    
  • Du kan også snakke med noen du stoler på måter som har hjulpet personen til å tilgi noen for svindel.
  •  
  • Hvis du ikke føler deg komfortabel med å snakke med noen i ditt sosiale miljø om bedrageri, ta kontakt med en terapeut. Terapeuter er opplært for å hjelpe mennesker med motstridende, smertefulle følelser. Dette inkluderer håndtering av svindel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få tilbake en følelse av styrke. Hvis du har blitt utro, kan du føle deg veldig skadet og maktesløs. For å gjenvinne din følelse av kontroll over livet ditt, må du tenke på deg selv som noen gjør ting, snarere enn som noen som skjer med ting eller lider ting som er gjort for ham av sin snyder. Hvis du ikke føler at du har autonomi i løpet av livet ditt, kan det være vanskelig å tilgi deg helt eller gjenopprette fra en svindel.  
    
  • Si positive ting til deg selv for å få kontroll over livet ditt.
  •  
  • For eksempel, si: "Jeg har akt for meg selv og for andre. Andre setter pris på det for meg. Jeg vil gi oppmerksomhet, kjærlighet og kjærlighet til de menneskene som gir meg følelsen av sikkerhet og kjærlighet. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold deg positiv. Beveg oppmerksomheten vekk fra bedrag og smerte det har forårsaket ved å bruke bilder som styrker deg. Slike bilder gir positive tenkemåter og konstruktivt verdier ved å hjelpe deg med å fokusere på sikkerhet, lykke og fremtid, i stedet for å snu til smerten i fortiden din. Styrke bilder i hodet ditt kan hjelpe deg med å se tilgivelsesprosessen som et nødvendig skritt på veien til din egen helbredelse.  
    
  • For å bruke kraften til å styrke bilder, tenk bare på en scene som belyser noe positivt som du verdsetter. Kanskje du vil identifisere kjærlighet som en av dine kjerneverdier. Tenk tilbake til en tid i livet ditt da du virkelig følte elsket. Kanskje dette forsterkende bildet vil være en av barndommen din når du ble oppdratt av kjære foreldre.
  •  
  • Du kan ta styrking av bilder fra ditt eget liv eller presentere dem til deg.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Opprettholde din selvtillit. Selvtillit betyr ideen om at livet ditt er verdifullt og at du er i stand til å lære og overvinne utfordringer. Etter en svindel kan du ikke ha mye selvtillit fordi du har blitt skadet og selvtillit kan ha sprukket. Å gjenopprette selvtilliten din krever å huske tidligere prestasjoner, som på jobb, i skolen eller i ditt privatliv, eller skape nye erfaringer med suksess på disse områdene. Når du har gjenoppbygd selvtilliten din, vil du føle deg styrket og tilgitt personen som jukset på deg. 
    
  • Å si positive ting er også nyttig for å gjenopprette selvtilliten. For eksempel, hvis du har ideen om at du fortjener å bli utro fordi du var dum, motvirker denne usannheten ved å si: "Jeg fortjener ikke å bli utro og personen som Det gjorde galt da hun lurte på meg. "
  •  
  • Lær å motvirke negative ting du sier til deg selv, slik at du kan svare på dem på en konstruktiv måte.
  •  
  • Gjør ting du er god til. Hvis du er en talentfull musiker, bli med i et band eller skriv noen sanger. Hvis du er atletisk, bli med et idrettslag i nærheten av deg. Å gjøre ting du er glad i, vil hjelpe deg til å føle deg tryggere.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Øv deg oppmerksomhet. Mindfulness refererer til et sett av ferdigheter som alle kan hjelpe deg følelsesmessig å gjenopprette fra den bedrag du har lidd. Å være oppmerksom betyr gjenværende mål når du tenker på bedrageri og handler på en gjennomtenkt og bevisst måte. Lev i øyeblikket og vurder at kontrakten tilhører fortiden. Dette vil gi deg den nødvendige avstanden fra svindel, å tenke på det på en mindre reaktiv måte, og å kunne avstå fra å ta av seg selv eller å ønske den personen som jukset på dine dårlige ønsker.        
 14.  
 15.             8      Ha medfølelse over deg selv. Når du begår bedrageri og selvhelbredelse, betyr det å være medfølelse for deg selv, og innse at det noen ganger gjør vondt i livet, men at smerte er noe som forbinder deg med resten av menneskeheten kombinerer. Tenk på andre som har blitt forrådt, selv om de er fiktive. Tenker at situasjonen din ikke er unik og at andre har overvinnet bedrageri i deres liv, vil hjelpe deg til å føle deg mindre ekskludert og alene. Ved å få nye perspektiver på svik og følelser gjennom medfølelse for deg selv, vil du være bedre rustet til å tilgi bedrageren. 
    For eksempel kan du huske hvordan Lando Calrission forrådte Han Solo i Empire Strikes Back, men til slutt gjorde det tilbake da Han Lando forgav.  
         
 16.  
 17.             9      Vær glad i deg selv. Etter en svindel har vi ofte en tendens til å klandre oss og gjøre oss klar. I stedet innser du at du ikke visste at du ville bli utro. Husk at mens du ikke har kontroll over andres handlinger, har du kontroll over deg selv og kan velge å elske deg selv. Tilgivelse er egentlig en handling av kjærlighet, og det vil være vanskelig å elske eller tilgi noen andre hvis du ikke elsker deg selv.  
    
  • Elsk deg selv på en konkret måte, tilbringe tid med foreldrene dine, kjøp noe i din favorittbutikk eller slapp av i et varmt bad.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Gi svindelen en mening. Selv om svindelen du har opplevd, kan virke meningsløst og tilfeldig for øyeblikket, kan du få litt avstand og verdsette til opplevelsen. I stedet for å tenke at det var en helt forferdelig opplevelse uten noen fordel, kan du tenke på måter du kan være takknemlig for. Forstanden du får fra lidelsen til å snyte kan styrke din følelsesmessige kraft, som du kan bruke til å tilgi din snyder.  
    
  • For eksempel, hvis partneren din har lurket på deg, kan du være takknemlig for å ta tak i bedrageri for å stoppe en muligvarig syklus med svindel.
  •  
  • Du kan også tenke på bedrag som noe dårlig at du måtte tåle, men hvor du ble sterkere, som et sverd som ble smidd i brannen.
  •  
         
 20.  
             

  Del 3      Reparer ditt forhold  ,

    
   
 1.             1      Innrøm hvordan du føler. Å være ærlig med den personen som jukset på deg, kan være ekstremt vanskelig. Du kan allerede føle deg skadet og forlatt alene av henne, og å avsløre mer om dine følelser kan virke umulig; Men hvis du vil redde forholdet ditt til personen, må du først risikere å åpne deg for det.  
    
  • Hold deg rolig når du starter en samtale med personen som jukset på deg. Selv om det kan være fristende å rope og skylde, er en mer moden reaksjon å snakke rolig og jevnt og tydelig forklare hvordan du føler.
  •  
  • Bruk "I-uttalelser" når du uttrykker dine følelser. For eksempel kan du si: "Jeg føler meg veldig skadet av dine handlinger." Unngå å anklage "du erklæringer", som "Du er en forferdelig person og fortjener ikke å være lykkelig!"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjenopprett tillit med personen som jukset på deg. En stor del av å bygge tillit er at personen som forrådte deg innrømmer at han gjorde det galt. Personen som forrådte deg, bør være oppmerksom på dine følelser på grunn av bedrageri og forstå hvorfor du føler deg utro (hvis den ikke er åpenbar). Hvis dere begge er interessert i å få ting riktig, kan dere jobbe for å gjenopprette din gjensidig tillit.  
    
  • Medfølelse er avgjørende for begge sider. Prøv å forstå hvorfor personen har lurt på deg uten å be om unnskyldning for deres oppførsel.
  •  
  • Eksplisitt tilgivelse - å fortelle din snyder ordene, "Jeg tilgi deg" - er egentlig ikke nødvendig å sementere forholdet ditt. Det kan imidlertid hjelpe.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv Parterapi. Hvis du ble snydt av en partner eller ektefelle, kan du vurdere et par behandlinger. I et par terapi snakker du med din partner og en terapeut som har spesiell trening i å fungere som en mediator.  
    
  • Terapeuten vil samarbeide med deg og din partner for å finne årsakene til bedrageri, hjelpe deg med å håndtere smerten og forberede deg til å tilgi din partner.
  •  
  • Therapy Session gir et trygt sted hvor du og din partner kan jobbe for å forstå dine følelser om bedrag og bestemme hvordan du kan gjenopprette det du hadde.
  •  
         
 6.  
            Les mer... (15)      
Relasjoner populær:
Fysisk flørt med en jente.

Hater noen du elsket.

Fortell en mann Jeg elsker deg uten å skremme ham.

Forstå folk.

Hit en sterk mann.

Trygg i nærheten av din forelskelse.

Hjelp en kjæreste med et knust hjerte.

Flørt med jente via SMS.

Vær beste venner.

Stopp tenkning for mye i et forhold.

Fondling.

Få din forelskelse til å kysse deg.

Venner din venn ikke lenger deg.

Lei et godt forhold til kjæresten sin.

Gi et godnatts kyss.

Avtale med en venn som blir stygg når han er sint.

Overvinne hjerteslag.

Oppmer oppmerksomheten mot det motsatte kjønn.

Unngå et fornærmende forhold.

Å oppføre seg riktig mot en eks.

Gjør kjæresten glad.