Home \ relasjoner
 

Våk noen opp.

 

Hvis du har problemer med å våkne en venn eller et familiemedlem, kan det være veldig fristende å få anfall, hoppe rundt på sengen og skrive så høyt som mulig. Men du bedre unngår det, med mindre du vil gå gjennom noe verre neste morgen. Det er best å prøve det først med en mild, stille metode - du kan fortsatt bli kreativ senere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Våkne noen opp naturlig  ,

    
   
 1.            1      Lag en kopp kaffe eller aromatisk te til personen. Gå til hennes rom med koppen i hånden hennes. Sitt på kanten av sengen og la duften og vekten din på sengen få det til å skyve sakte og fredelig inn i bevissthetsverdenen. Duften gjør å våkne mye mer behagelig og stimulerer sansene.  
    
  • Du kan også gå inn i rommet, legge kaffen på et bord (utenfor personens rekkevidde, slik at de ikke ved et uhell slår ham over) og forlate rommet og lukke døren bak deg. Kombinasjonen av duften av fersk kaffe og lydene skal vekke personen på en helt naturlig måte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll rommet med en spennende duft. Ta en kopp kaffe, stek litt bacon eller spray en sitrus duft i rommet. Sitron rører veldig raskt, men noen stimulerende duft kan vekke selv den dypeste sovende.  
    
  • Pass på å bruke en duft som sviller kan nyte. Hvis man ikke liker bacon, kan duften ikke være oppmuntring nok til å lokke den ut av sengen. Hvis soveren er mer av typen "sjokoladekake-til-frokost", bør du holde fast ved den. Hva vil personen oppmuntre til?
  •  
  • Hvis det ikke er nok for duften å blåse over hele huset, ta frokosten til personens seng. Ikke bare vil du vekke henne, hun vil også føle at du vil gjøre noe godt for henne og behandle deg tilsvarende.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag litt støy. Gå til rommet der personen sover og gjør bare noen få lyder. Pass på at du ikke er for høyt, eller du vil sjokkere dem til å våkne, så det kan være bra for dem å stå opp på feil fot først. Når du går, la dine jeans eller bukser ben gni mot hverandre og gjør litt støy når du går over rommet. En svak klack på dine hæler vil nok være nok.  
    
  • Dette kan være noe så enkelt som å åpne døren for å "se til personen" og lukk den igjen. Du kan også kjøre vannet i nærmeste bad eller ha en samtale utenfor døren din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Åpne gardinene for å gi litt lys. I tillegg til støy er lys også en naturlig måte å vekke noen opp. Tåre åpne gardinene, persienner eller døren dersom rommet ikke har vinduer. Det infiltrerende lyset gir kroppen indikasjonen om at solen har steget og det er på tide å bli produktiv - med mindre selvfølgelig er personen nattlig. 
    
  • Du kan gjøre det høflig, eller ikke. Hvis du vil være høflig, åpner du gardinene forsiktig og manipulerer sollyset slik at rommet fyller med indirekte lys. Det uhøfligste alternativet er å la solen falle direkte på sovende ansikt, slik at netthinnen er tvunget til å gi opp og personen har ikke annet valg enn å våkne opp fra søvnen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Juster temperaturen. Hvis du har litt tid, kan du stole på huset for å vekke personen opp for deg. Juster temperaturen slik at soveområdet blir merkbart varmere eller kaldere. Dette gjør personen litt ubehagelig og vekker deg opp. 
    
  • Dette kan ta litt tid og være ubehagelig hvis du må justere hele huset. Bare ty til denne taktikken hvis du kan justere temperaturen i hvert rom separat. Ellers tar det for lang tid - og du spiser bare strøm.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Bli kreativ  ,

    
   
 1.             1      Gjør som om du leter etter noe i sovendeens rom. Gå inn i rommet og la til å være på utkikk etter noe - åpne skap, skyv ting frem og tilbake. Spill med arkene og late som å være under arkene. Hvis det er helgen, kan du late som du gjør vaskeriet. Eller hvis du fortsatt er et barn, og det er en skoledag, la som om du leter etter skolesekk.  
    
  • Hvis du ikke er veldig sofistikert, vil personen trolig huske hva som virkelig skjer. Pass på at du har en virkelig overbevisende unnskyldning for noe som kan virkelig være i rommet. Ellers vil du bli utsatt som en morgenvekkerklokke.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få et anrop . Hvis disse taktikkene ikke har fungert så langt, la til å ringe inn eller foran personens rom - bare spill ringetonen din eller skriv en tekstmelding til en venn (så lenge telefonen er stille). Eller du forlater din mobiltelefon i rommet og kaller den fra en annen enhet. Det er ikke din feil i det hele tatt. Blunk, blink.  
    
  • Hvis personen reagerer irritabelt på at telefonen har vekket dem, bør du beklager og hevder at du ikke visste at hun fortsatt sovnet. Det kommer aldri til å skje igjen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk bilen din. Du kan slippe bilens alarm for å vekke personen - hvis personen er våken, stopp alarmen, og de vil tro at det var alarm på noen bil. Hvordan kunne hun klandre deg for det?  
    
  • Hvis bilen din har en høy motor, kan du la det hule foran personens vindu. Hvert opprør foran vinduet kan gjøre jobben.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Trekk teppet av personen. Hvis personen fortsatt sover, må du forsiktig trekke teppet bort. Den plutselige temperaturendringen (og mangel på komfort) vil sannsynligvis irritere hennes sinn så mye at hun våkner opp. Dette er litt direkte og gjør dine intensjoner krystallklare. Men hvis det er greit med deg, kan det være en effektiv strategi.  
    
  • Bare vær sikker på at personen har på seg noe også.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett en vekkerklokke. Hvis personen har en mobiltelefon eller et vekkerklokke i nærheten av sengen, må du stille en alarm. Personen har åpenbart glemt å spørre deg. Sett det til noen få minutter senere, slik at du raskt kan komme seg unna. Når han begynner, tenker personen formentlig bare, "hva? Har jeg satt en vekkerklokke? Weird". 
    
  • Alternativt kan du ganske enkelt stille en alarm på telefonen og legge den med personen i rommet hvis du finner en troverdig forklaring. Hvis du hører alarmen, kan du komme inn i rommet og innse at du ved et uhell forlot mobiltelefonen din. "Ups.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Ta Desperate Action  ,

    
   
 1.             1      Fortell personen at det er på tide å reise seg opp. Rist personen ved skulderen og si høyt at hun skal våkne opp. Du kan gjøre dette i en stadig høyere stemme til personen er veldig våken. En ny dag har oppstått og det er ting å gjøre. Så våkne opp og kom i gang!  
    
  • Hvis du bare får en mumbled "argghhhhh" som svar, hold deg innstilt. Personen er våken - hun vil bare ikke stå opp. Påminn henne om hva som skjer denne dagen og kanskje lokke henne med en kopp kaffe eller en deilig frokost.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett litt musikk på. Ditt humør bestemmer hva slags hevn du er ute etter. Hvis du føler deg godmodig, legg på litt grunne, mild musikk, som en popballad eller et instrumentelt stykke. Hvis du føler deg litt irritert, hva i helvete, slå opp et lite metall. Bare vær oppmerksom på konsekvensene, for eksempel å bli vekket opp i fremtiden med noe enda "verre".  
    
  • Du kan gjøre det med stereo, iPad, datamaskin eller TV i rommet eller bare med smarttelefonen. Og ikke glem å synge med!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slå på TVen og skru opp volumet. Du trenger ikke å si noe om du ikke vil (selv om du prøver denne taktikken først) - lyset og lydene på TVen vil vekke personen. Slå på en kanal som kan appellere til personen for å gi dem et godt humør.  
    
  • Vil du gjøre hele greia litt vennligere? Se på TV selv litt. Personen vil våkne en dag og bare se. Så kan du vende deg og si: "Hei, hvor lenge har du vært våken?"
  •  
  • Ikke slå på TVen så høyt at det gjør deg ubehagelig i rommet. Bare sett det til et nivå at to våken folk kan stå godt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Injiser personen litt vann i ansiktet. Hvis alt annet feiler, prøv prøvetesten "kaldt vann". Hell noe i det neste badet og før det løper gjennom fingrene, hell det på personen. Hun vil ikke være glad for det, men hun er sikker på å våkne opp.  
    
  • Vær forsiktig! Det kan høres ut som moro for deg, men det er absolutt ikke moro for den andre personen. Det kan være ganske opprørt. Hvis du velger denne metoden, vær forberedt på konsekvensene.
  •  
  • Injiser kun mengden på omtrent to spiseskjeer. Den siste tingen du vil ha er å helle personen en bøtte med vann over hodet ditt slik at det våkner opp og halvt druknet. Dette kan til og med være farlig hvis det gjøres feil. Vannet kan også gjøre personen våt selv.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
For å konsollere noen som mistet søsken.

Vær en romantisk partner.

Glemt en jente.

Ikke skade noen med sterk mening.

Finn en venn i en skoleuke.

Gjør en gutt nysgjerrig.

En jente underholdt.

Gjør venner med alle.

Å være et perfekt par.

Svar på Takk.

Forglemme en venn som jukset på deg.

Snakker jenter online.

Har en positiv innvirkning på andres liv.

Behandle umulige mennesker riktig.

Forintetgjør noens vennskap.

Finn ut om en jente liker deg også.

Være følsom overfor andres følelser.

Hjertebrudd helbrede.

Bygg tillit i et langdistanseforhold.

Få nummeret til din forelskelse.

Avtale med å miste en venn.