Home \ relasjoner
 

Så en jente innrømmer at hun liker deg.

 

Å like en ny person kan være en spennende, men også nervøs opplevelse. Det er litt vanskelig å få en jente til å innrømme at hun liker deg, spesielt hvis du ikke vil fortelle henne at du liker henne. Du gir henne selvtilliten til å fortelle deg at hun liker deg ved å behandle henne godt, flirte med henne og være ærlig med dine følelser. Hvis jenta føler seg komfortabel, vil hun sannsynligvis være ærlig med deg om hennes følelser.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Tilbring tid med henne  ,

    
   
 1.            1      Bruker bare tid sammen. Hvis du liker en jente, og du er ganske sikker på at hun liker deg også, kan du tilbringe tid sammen som et par. Å bruke tid i en gruppe er morsomt, men du kan ikke bygge et personlig bånd. Gjør noe noen ganger uten at gruppen har dype samtaler og bli bedre kjent med hverandre. 
    
  • Still spørsmål om hennes mål, drømmer, hennes familie og hennes interesser. Hvis du viser henne at hun virkelig bryr seg om deg, så vil hun åpne opp for deg og snakke om hennes følelser.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør noe gøy sammen. Hvis du gjør noe morsomt sammen, så vil hun huske det. Spør henne hva hun nyter og gjør. Når hun innser at hun har elsket å tilbringe tid med deg, føler hun seg mer komfortabel og forteller deg at hun liker deg. 
    
  • Når du deler vakre minner, husker hun alltid hvor mye hun likte å bruke tid med deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på kroppsspråket. Hvis du er usikker på om en jente liker deg eller ikke, er kroppsspråk vanligvis et klart tegn. Hvordan relaterer hun seg til deg? Hun kan være for sjenert å fortelle deg at hun liker deg, men hennes kroppsspråk er veldig tydelig. 
    
  • Hvis hun gir deg full oppmerksomhet mens du snakker, kan det være et tegn. Når du snakker med henne i en gruppe, blir hun lett distrahert av folk og gir deg ikke henne full oppmerksomhet. Hvis hun lytter nøye til alt du sier, kan det være et tegn på at hun liker deg.
  •  
  • Spiller hun nær deg med håret hennes? Jenter flirter ofte med kroppsspråket ved å twirle håret når de er i nærheten av en person de liker. Hvis jenta spiller coquettishly med håret hennes, kan det være et tegn på at hun liker deg. Ikke forveksle situasjoner der håret er i veien for jenta, eller hun knytter det til en hestehale.  
  •  
  • Er hun alltid nær deg eller ser etter grunner til å berøre deg? En jente vil alltid prøve å være fysisk nær deg hvis hun liker deg. Hun berører armen når du får henne til å le, alltid sitter ved siden av deg etc.
  •  
  • Flirter hun med deg? Det er det mest åpenbare tegn. En jente liker deg sannsynligvis når hun alltid flirter med deg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortalte hun vennene sine om deg? Hvis en jente liker deg, forteller hun nesten alltid vennene sine om deg. Du vet nok så mye om deg selv som du gjør. Hvis hun ikke er direkte og forteller deg hva hun fortalte vennene sine om deg, kan du finne ut på andre måter hva hun har fortalt. 
    
  • Fortell henne en historie om å fortelle vennene dine om henne. For eksempel, si: "Jeg fortalte min romkamerat som du aldri så" Lion King "og han kunne ikke tro det!" Hvis du forteller noe sånt, kan hun kanskje fortelle deg noe sånt.
  •  
  • Lurer på om hun snakket med vennene sine om en samtale du begge hadde. Hvis du har snakket om en bok eller film eller hatt en morsom uenighet, spør henne om hun spurte vennene sine for hennes mening. Hvis hun snakket om det med vennene sine, sa hun sikkert også deg om deg.  
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Angi at du liker henne  ,

    
   
 1.             1      Flørt med henne. Hvis du er for sjenert til bare å fortelle en jente som du liker henne, vis henne ved å flørt med henne. Gjør henne komplimenter, spøk med henne, være leken og gjør uformelle kommentarer og vitser om deg på en romantisk måte. 
    For eksempel, hvis hun kommenterer på en dårlig dato hun en gang hadde, så si "våre datoer er så mye bedre" og smiler.  
  • Hvis du merker at hun har på seg en ny parfyme, kommenterer du at du har på meg en ny parfyme. Si noe alltid bekymringsløst og enkelt.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hva forteller hun deg? Gi henne din oppmerksomhet når du snakker til deg, og bruk det i fremtiden. Hør, hvis hun sier hva hun liker og hva som ikke, og husk det. Hvis du viser en jente som du liker henne, så vil hun sannsynligvis være ærlig med deg om hennes følelser. Hvis hun er redd for at du ikke liker henne så vil hun være motvillig til å fortelle deg om det. 
    
  • For eksempel, hvis hun sier hun elsker cupcakes, ta henne en neste gang.
  •  
  • Hvis hun sier at hun har problemer med et emne på skolen, så tilbud å hjelpe henne.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør noe fint for henne. Husk jenter når du gjør noe bra for dem. Så gjør noe fint for jenta du liker. Ikke overdriv det, ellers vil jenta føle seg knust. Betal henne komplimenter og gi henne noe nå og da (kanskje to eller tre ganger i uken) i stedet for daglig. 
    
  • Hyggelige bevegelser er for eksempel å komplimentere, kjøpe blomster, å tilby henne, å berøre ryggen eller føttene, å klage på smerte, gi henne gaver, ta med seg lunsjen, etc.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Still spørsmålene til henne om datoer. Styr samtalen til romantiske emner, for eksempel hvilke viktige egenskaper som en partner har for dem. Spør henne også om humørmord. Hvis du har en slik samtale med noen som liker deg, så kan motparten nevne gode egenskaper du har. Peker hun på deg? 
    
  • Når du starter samtalen, kan jenta selv fortelle deg at hun liker deg.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      En ærlig samtale  ,

    
   
 1.             1      Fortell henne hva du føler. Hvis jenta ikke sier at hun liker deg for dine subtile hint, så snakk direkte. Jenter liker ærlighet og liker ikke følelsen av å bli spilt med. Hvis du tar det første skrittet, føler hun seg bedre. Hvis du forteller henne at du har følelser for henne, så kanskje hun sier at hun liker deg.        
 2.  
 3.             2      Lurer på om hun liker deg. Hvis hun ikke gir deg et klart svar, spør du bare om hun liker deg. Ikke skriv på henne og ikke gi henne en dårlig følelse. Fortell henne at du har følelser for henne. Spør henne om hun føler det heller ikke. Fortell henne at på grunn av sin oppførsel tror du at hun også liker deg og at du ønsket å være sikker. 
    
  • For eksempel, si "Jeg har likt deg en stund nå og håpet du hadde følelser for meg, gjorde du?"
  •  
  • Eller si, "Når vi snakker og tilbringer tid sammen, føler jeg at vi har en god forbindelse, og jeg ville spørre deg om du har følelser for meg, fordi jeg har dem for deg."  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spør henne om en dato. Den ultimate måten å få en jente til å innrømme at hun liker deg, er å spørre henne om en date. Hvis hun er enig, forteller hun i hovedsak at hun også er interessert i deg. Det tar mot, men hvis du virkelig liker jenta og vil finne ut om hun liker deg, så er det verdt det.       
 6.  
 7.             4      Ikke oppfordre jenta til å si noe hun ikke mener. Bare fordi du liker jenta, betyr det ikke at hun liker deg også. Hvis du har sagt at du liker henne, og hun har sagt at hun ikke føler den måten, må du respektere det. Hvis en jente sier at hun ikke liker deg, ikke bli sint på henne og ikke skrike på henne. 
    
  • Hvis en jente sier at hun ikke liker deg, men du vil være venn med henne, si, "Jeg forstår, jeg tror fortsatt du er en flott person, og jeg vil være venner med deg."
  •  
  • Hvis en jente forteller deg at hun ikke liker deg, og du er usikker på om du kan fortsette å være venner med henne, så vær søt og lett. Si, "Jeg forstår, takk for ærligheten din."
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (6)      
Relasjoner populær:
Opprettholde romantikk.

Hold en jente interessert.

Få en jente som venn.

Finn venner.

Hvordan håndtere mentale vampyrer.

Hent over ex.

En kreft kvinne datoer.

Håndtere en separasjon.

Gjør en jente som deg (LGBT).

For å ha et fungerende langdistanseforhold.

Snakk med pasienter.

Fortell noen du ikke er interessert i.

Gjenkjenne om en annen kvinne er biseksuell.

Det første kysset.

Si farvel til din beste venn som beveger seg.

Beklager din mannlige venn.

Separate og bli venner.

Å rekruttere en jente.

Er det noen som snakker om deg bak ryggen din.

Finne en sukker pappa.

Adresse til en fremmed jente.