Home \ relasjoner
 

Feire Valentinsdag som et nytt par.

 

På Valentinsdag føles nye par ofte så plagsomme som ten tons gorilla dansende ballett; Tross alt er dine følelser fortsatt friske, og dere vet ikke nøyaktig hvor forholdet ditt fører deg. Enten du har vært sammen eller møtet hverandre i noen uker, kan denne fryktelige ferie med hjerter forstyrre selv den mest trygge ripper. Men hvis du bare snakker med partneren din om ferien eller velger en beskjeden gave eller begivenhet, kan du også gjøre den dagen morsomt for dere begge.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Snakk om det og sett en plan til  ,

    
   
 1.   1      Ignorer Valentinsdag hvis det kommer for tidlig for deg. Hvis du bare har kjent hverandre for en dag eller to, er det best å helt ignorere Valentinsdag. Hvis du blir for involvert i denne romantiske ferien, kan du sette av datoen din. La Valentinsdag være det beste i år.        
 2.  
 3.            2      Spør deg selv hva du virkelig vil. Tenk på hvor lenge ditt forhold allerede kjører, og hva du forventer av det. Hvis du anser en middag og et kort for å være passende, gi personen et kort og inviter dem til middag på Valentinsdag (eller om dagen).        
 4.  
 5.             3      Snakk med den nye crushen din. En måte å avlaste all stress rundt denne dagen er å bare snakke med partneren din om det. Du kan foreslå ham eller henne å gå lett på det hele - siden du ikke har vært sammen så lenge - og foreslå en plan for en middag sammen eller en kveld ute.  
    
  • Du kan for eksempel si: "Vårt forhold er fortsatt relativt friskt. Hvorfor tar vi ikke Valentinsdag litt lettere? Vi kunne for eksempel Ikke enig om noen gaver og kun utvekslingskort. Hva med en fin middag sammen? "
  •  
  • Spør personen hva hun tenker om Valentinsdag. Noen avskyer denne dagen og føler det som ren handel. Det er best å først evaluere personens holdning til den dagen før du foretar ytterligere ordninger. Du kan for eksempel si, "Jeg vet at vårt forhold er fortsatt friskt. Derfor ønsket jeg å snakke med deg om den kommende Valentinsdag. Er du fan av denne ferien, eller vil du heller ignorere den helt? "
  •  
  • Snakk om det faktum at du bare har datert nylig og allerede har en veldig romantisk ferie. Snakk åpent om hvor rart det er å starte et nytt forhold mens andre par skriger deres felles kjærlighet fra hustakene. La den andre personen vite at du er klar over det faktum at dere to ikke er klar for poesi og kjærlighetssanger. Du kan for eksempel si: "Vel, Valentinsdag kommer. Jeg vet ærlig ikke nøyaktig hvordan jeg skal håndtere det, trods alt har vi ikke vært rundt så lenge. Hvordan har du det med det? Jeg skjønner at vi ikke er klare til å skrive dikt og elsker sanger for hverandre, haha, men jeg vil fortsatt ta opp emnet. "
  •  
  • En måte er for eksempel å helt ignorere Valentinsdag hvis dere begge er enige og er lykkelige.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Foreslå et kompromiss. Hvis dere begge har forskjellige forventninger til dagen, bør dere være enige om et kompromiss. Hvis du er forelsket litt mer elegant, men du vil holde det avslappet, du kan være enig i et elegant måltid hjemme. Hvis du hellere vil feire dagen stor, men din forelskelse ikke føler deg komfortabel med det, så prøv å gå litt tilbake. Hvis din nye forelskelse forstår deg, finner du et rimelig kompromiss.                 
 8.  
             

  Del 2      Få en gave eller et kort  ,

    
   
 1.             1      Bare hold den. På dette punktet i forholdet ditt, bør du ikke bli ekstravagant, slik at du ikke skremmer personen. En diamant krage er overkill og altfor mye hvis forholdet ditt fortsatt er ung. Blomster og en vakker boks med sjokolade, derimot, kan komme godt fram.  
    
  • Prøv å holde den under $ 50 hvis du har vært sammen for bare en måned eller to.  
  •  
  • Du bør også glemme noen form for sexuell eller seksuell gave (som undertøy) i de tidlige stadiene av forholdet ditt. Du kan skremme personen.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Prøv et søtt kort. Du bør ikke være for magert akkurat nå, men litt lard blandet med litt humor er perfekt. Du bør heller ikke nå for "Jeg elsker deg for alltid!" Kort, men i stedet hold deg til en bisarre "Jeg elsker deg!" Eller "Du gjør mitt hjerte slå".        
 4.  
 5.             3      Bake noe. Et annet alternativ er å gjøre noe velsmakende for din forelskelse. Noen få brownies eller kaker er en omtenksom gave som du ikke trenger å bruke mye penger på.       
 6.  
 7.             4      Gi din favorittbok eller film til personen. Denne gaven er virkelig personlig, tross alt, gir du bort en del av deg selv. Men det er ikke så personlig at du skremmer den andre personen med den. Det er søtt og gjennomtenkt, men ikke over toppen. Bare finn ut hvordan din partner foretrekker å lese bøkene sine (digitalt eller i bokform) eller se på hans filmer. Som en ekstra bonus kan du se filmen sammen på Valentinsdag.  
    
  • Ikke glem å legge et lite notat i konvolutten når du gir en bok unna. Du kan også nevne hvorfor du likte boken så mye. Så handler boken som en gave og et kort i ett.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold deg til klassikerne. Blomster, søtsaker og vin er alltid gode gaver, men prøv å endre dem litt. Hvis du for eksempel Hvis du vil kjøpe blomster, kan du også vurdere en potteplante som kan fortsette å blomstre, eller en liten pott med sukkulenter. Hvis du kjenner personens favoritt candy eller personens favorittvin, pakk dem sammen til en pen pakke.        
 10.  
             

  Del 3      Velge en hendelse  ,

    
   
 1.             1      Vurder om du bare vil ha en drink. For en fin, uformell Valentinsdag, ha et par drinker. Hvis alkohol ikke er din ting, ta en kaffe i stedet. Så du har ikke presset til å planlegge en monumentalt romantisk kveld.        
 2.  
 3.             2      Prøv en fin, hjemmelaget middag. Hvis du har vært lenge nok til å ha noe mer enn bare å drikke, kan du foreslå din partner å lage mat for ham eller henne. Ved å gjøre det, holder du utgiftene dine under kontroll og viser fortsatt personen de bryr seg om deg.       
 4.  
 5.             3      Går ut sammen rundt ferien. Selv om forholdet fortsatt er friskt, vil du kanskje feire ferien på en bestemt måte uansett. Men med alle reservasjoner i restaurantene og trykket av kjærlighet, kan det ikke være en dårlig ide om du ikke går ut på dagen selv, men en dag før eller etter. Så du kan fortsatt ha en god tid sammen uten å sette press på deg.       
 6.  
 7.             4      Gå inn i parken eller ta en piknik. Et annet uformelt alternativ er en piknik i parken. Så du har ikke trykket på en fancy restaurant, men du kan fortsatt nyte ditt fellesskap. Pluss, hvis du er den lekende fyren, er det sannsynligvis en sving der.       
 8.  
 9.             5      Husk, det er bare en dag. Valentinsdag er spesiell bare fordi vår kultur har gjort det slik. Til slutt er det bare en vanlig dag på året. Ikke bekymre deg for mye om når forholdet ditt fortsatt er friskt. Hvis forholdet holder, har du fortsatt mange Valentinsdager foran deg - eller bare feire hver dag du tilbringer sammen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (7)      
Relasjoner populær:
Sett et ultimatum.

Kysser en jente for første gang i sitt eget rom.

Gjenkjenne om din beste venn er lesbisk.

Komme sammen med en partner.

Har en positiv innvirkning på andres liv.

En mann kan begjære deg.

Vær grasiøs.

Unngå å bli forelsket.

Adressere fremmede.

Tilbring en god tid med vennen din eller kjæresten din.

Å være romantisk i sengen.

Snakk med andre mennesker på riktig måte.

Finn ut om du virkelig liker noen.

Kjole for tefest.

Start et vennskap med visse fordeler.

Avtale med en partner som pouts.

Forglemme en venn som jukset på deg.

Bekjenn partneren din utroskap.

Kjønn med eks.

Attraktiv for menn.

En jente føler seg vakker.