Home \ relasjoner
 

Finn nye venner selv.

 

Fulle tidsplaner og sjenerte personligheter kan noen ganger komme i veien for å finne og møte nye mennesker. I stedet for å la planen din eller din wallflower-stil hindre ditt sosiale liv, ta initiativet og finn nye mennesker!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Go Finn nye folk på steder du allerede er på vei til  ,

    
   
 1.            1      Gå til folk når du kjører ærend! Din ukentlige forsyningsliste inneholder antagelig en tur til supermarkedet, tanking eller stopp på apoteket. Selv om disse oppgavene kan virke banale, er de gode steder å tiltrekke seg nye og interessante mennesker. Neste gang du rager opp eller søker i samme korridor som en annen person, så ta av banen og snakk med henne!  
    
  • Lag et mål å snakke med et bestemt antall nye mennesker hver gang du går bort! For eksempel, prøv å få minst tre nye folk hver gang du gjør dine ærendringer. "Hei!" å si!
  •  
  • Tror ikke at du må holde en god samtale i gang bare innbydende en ny person og spørre noen enkle spørsmål er nok for en start. Hvis personen er interessert i deg og du forstår hverandre godt, fortsetter samtalen naturlig av seg selv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta offentlig transport! Du må altså gå på jobb eller skole, så det dreper to fugler med en stein for å bruke offentlig transport. Å sitte eller stå ved siden av en ny person på bussen, toget eller t-banen er en fin måte å starte en samtale på. Pluss, hvis du finner noen du virkelig liker, er det en sjanse at han vil bruke den samme kollektivtransporten jevnlig! Jeg vil si at du har mulighet til å se ham ofte.        
 4.  
 5.             3      Arbeid hjemmefra! Hvis du trenger å lære eller jobbe, eller bare lese en bok, prøv å gjøre det i et offentlig miljø, snarere enn hjemme! Gå til neste park, sett opp et sted eller heng med andre som gjør det samme! Hvis du deler en vanlig aktivitet med en fremmed i nærheten, kan du starte en samtale om det!        
 6.  
 7.             4      Bli kjent med vanlige fremmede bedre! Ser du den samme personen hele tiden i klassen eller på jobben, men har du aldri snakket med henne? Da fikk du en flott mulighet til å møte noen nye. Gå til personen du ser regelmessig, begynn å snakke og la "fremmede" -sonen være der du er!        
 8.  
 9.             5      Snakk med nye mennesker! Hvis du allerede planlegger å delta på et møte eller fest som er vert av en venn eller et familiemedlem, ta initiativet til ikke å være en veggblomst! Selv om du kanskje vet at mange eller de fleste av de tilstedeværende, kommer ut av skallet ditt og snakker med de på festen du ikke vet!        
 10.  
 11.             6      Kjøring på et nytt sted sport! Hvis du går, jogger eller sykler, bør du vurdere å flytte treningen din til et nytt sted! Bare ta en tur med hunden din i nærmeste park er en enkel måte å finne folk på. Tren på flere offentlige steder for å møte andre som gjør det samme!                  
 12.  
             

    2      Avvik fra veien for å finne nye mennesker  ,

    
   
 1.             1      Gå til et bibliotek eller en bokhandel! Ingenting er bedre enn henger for en samtale som er egnet enn den samme delen av bøker for å søke som noen andre. Hvis du er en bokorm, ser frem til å besøke biblioteket eller bokhandelen, gjør det med det formål å tappe inn noen nye bøker og sosiale interesser!        
 2.  
 3.             2      Gå til en gratis konsert! Mange byer tilbyr gratis show med flotte band. Hvis du elsker musikk, finn andre med lignende interesser ved å gå til en gratis konsert! Gå litt tidligere og vær litt lenger for å snakke med andre musikalske fans om showet du ser på!        
 4.  
 5.             3      Frivillig for en gruppe du liker! Hvis du har en lidenskap for en bestemt aktivitet eller organisasjon, er det to formål å hjelpe din kirke og møte mennesker med lignende interesser! Gjør frivillig til lokale prosjekter med jevne mellomrom, og du møter mange nye mennesker gratis.        
 6.  
 7.             4      Bli med i en klubb! Selv om du aldri var typen for å bli med på en klubb på skolen eller på college, er det ingenting å stoppe deg nå! Bli med en lokal klubb som interesserer deg - en joggergruppe, en bokklubb, en sportsklubb, noe som får oppmerksomheten din! Disse samlingene er fulle av folk med hvem du har noe til felles, noe som gjør samtalen lett.        
 8.  
 9.             5      Gå til en lokal sportsbegivenhet! Enten det er et lokalt skoleslag eller en Bundesliga-kamp, ​​er sportsbegivenheter like overfylt med nye mennesker. Lokale skoler tilbyr ofte gratis adgang til spill og har blekkere fulle av folk. Å diskutere spillet er en enkel grunn til å starte en ny samtale.        
 10.  
 11.             6      Bli med i et lokalt lag! Hvis du bare ser et spill, er det ikke nok for deg, bli med et lokalt studenteteam! Du får fysisk trening, har det gøy og er tvunget til å møte nye mennesker av begge kjønn. Sjekk hvilke sportsaktører som er på utkikk etter lagmedlemmer i ditt område og begynn å spille!        
 12.  
 13.             7      Gå til et gratis kurs! Kursene er gode av flere grunner; de gir deg tonnevis av nyttig informasjon, er helt gratis og gir deg også muligheten til å møte mange likesinnede personer. Se om noen av butikkene, universitetene eller bedriftene i ditt område har kurs som du kan være interessert i! Å holde seg bak for å snakke om arrangementet er perfekt for å finne folk.        
 14.  
 15.             8      Gå til en religiøs samling! Hvis du er religiøs eller del av en religiøs gruppe, bruk den til din fordel! Gå til en ny kirke / tempel i ditt område eller til en stor menighet i nærheten! Å dele troen med dem rundt deg bør gjøre det lettere å nærme seg nye mennesker. Dessuten vet du at noe går bedre med disse menneskene enn med noen på gata.        
 16.  
 17.             9      Prøv å danse! Disse dager blomstrer gratis danselektioner, og mange mennesker flocker til hendelsene. Prøv en gratis Swing eller Square Dance-klasse i ditt område, eller gå til en klubb hvor folk danser uansett! Hvis du er åpent nok til å danse foran andre, er du absolutt åpen for å møte de menneskene du danser med.        
 18.  
 19.             10      Gå til en fest! Du finner ut at en venn eller kollega spontant kaster en fest? Ikke ignorere det sosiale arrangementet - ta del i det moro! Partier, spesielt overfylt med folk du ikke vet så bra, er gode steder å finne folk. Plus, partier kastet ut av venner er vanligvis gratis; Vinn-vinn-situasjon!        
 20.  
 21.             11      Snakk med vennene dine! Hvis du leter etter nye mennesker, hvorfor ikke prøv den enkle måten og be vennene dine om å introdusere deg? Planlegge hendelser der vennene dine trenger å bringe noen nye, eller gjør noe med noen du kjenner om noen andre!        
 22.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Vær en elsker ved tredjepartsmetoden.

Avstemme etter et strid med partneren din.

Jente datoer.

Kyss bedre.

Gjør kjæresten din sjalu.

Opprettholde et forhold.

Stopp å tenke på ex.

Fortell en gutt som du liker ham.

Vær sjarmerende.

Jente datoer.

Vær en god gjest.

Glem ex kjæresten.

Få noen til å like deg.

Å være mystisk for å tiltrekke seg mennesker.

Avslutt en upassende forelskelse.

Få kjæresten din å jukse.

Avtale med avslag etter å ha spurt en gutt for en dato.

Håndter trengende mennesker riktig.

Vær forelsket.

Anerkjenn når en mann ikke lenger er interessert i deg.

Gi det perfekte kysset.