Home \ relasjoner
 

Kysser en jente i kinoen (for tenåringer).

 

Selv om det kanskje ikke er den mest romantiske tingen i verden, kan du ofte være en fin måte å få et kyss på, hvis du er tenåring. Hvis du vil kysse en jente i kinoen, må du være smart. Hvis du vil vite hvordan nøyaktig, les videre. Lys av, spot on og action!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Klargjør scenen  ,

    
   
 1.            1      Pass på at dere er klare. Ikke alle er klare til å kysse i denne alderen. Så vær sikker på at du er begge. Hvis du er sammen og hun har gitt deg et hint om at hun ønsker å kysse deg, eller har reagert positivt på dine fremskritt, er du på rett spor, men du må være sikker før du handler. 
    
  • Ideelt sett burde du ha kysset jenta før for å gjøre dette kysset mindre pinlig. I mørket kan det være litt vanskelig å kysse noen for første gang.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg riktig film. Du bør velge en film som vil sette deg i riktig humør. En romantisk film eller noe lyshjerte, så det føles ikke rart å kysse deg midt i filmen. Bare vær sikker på at du ikke velger en film som du virkelig vil se, ellers blir hun for mye spellbound av filmen for å ta et lite kyss med deg. Hallen skal heller ikke være for opptatt i denne filmen; Så velg en som allerede har startet for en måned siden, slik at kino ikke er for overfylt. Hvis du er omgitt av familier og andre tenåringer, blir det vanskelig å komme seg nær henne. 
    
  • Først, la jenta velge filmen. Spør henne om det er en film hun vil gjerne se. Hvis hun ikke bryr seg, tar du valget.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at du ser bra ut. Ta en dusj før du går. Pensle tennene grundig. Bruk deodorant og kle godt. Du kan også ta med tyggegummi til senere. Du trenger ikke å rense deg helt, men la jenta innse at du prøver hardt for henne. Det vil sette pris på henne og vise henne at hun virkelig bryr seg om deg. Hvis du klær som du gjør på skolen, ikke ta sjansen.       
 6.  
 7.             4      Minimer distraksjoner. Selv om du kan kjøpe litt popcorn eller M & Ms hvis du virkelig vil, vet det som gjør din innsats litt vanskeligere. Fingre smurt med nachoost eller klebrig hender som er klebrig med popcorn, bidrar ikke nødvendigvis til din fordel. Hvis hun vil ha popcorn, så vil hun gjøre det, men hvis det ikke bryr seg, hopp over den delen og fokus på hovedattraksjonen.       
 8.  
 9.             5      Velg et sted med noe personvern. Selv om kino er et offentlig sted, bør du velge steder som er omgitt av ledige plasser. Jo, i filmene får du ikke ekte personvern, men du bør gjøre ditt beste for å prøve å skille deg fra store eller bråkete grupper. Prøv å få plass på siden av rommet, nær veggen, hvor du er mindre sannsynlig å plage noen hvis du ikke er helt fokusert på filmen. 
    
  • Prøv å ikke gjøre det for åpenbart. Hvis jenta spør hvorfor du vil sitte der, fortell henne at du foretrekker det, fordi det er mindre sannsynlig at store folk vil sitte foran deg eller noe sånt.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Ta initiativet  ,

    
   
 1.             1      Sett langsomt armen rundt henne. Vær avslappet og trygg. Du trenger ikke å være så cheesy og late som å gjespe å sette en arm rundt skulderen hennes. Bare vær kult med det og gjør det. Du kan være modig og ha armen klar før du setter deg ned, eller sakte sette den rundt henne under filmen. Du bør imidlertid være forsiktig, så du er ikke for påtrengende og ubehagelig. Se etter deres reaksjoner. Hvis hun reagerer positivt på berøring og kjærlighet generelt, og du allerede har satt armen rundt henne ofte, så er det nok også fint i kinoen. Men pass opp for hennes reaksjon. Hun må føle seg bra om det. 
    
  • Hvis det er litt kaldt i rommet, spør henne om hun er kald. Hvis hun sier ja, så har du en unnskyldning for å legge armen rundt henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kom nærmere. Når filmen utvikler seg, bør du lenke seg nærmere jenta din. Gjør dette sakte når tiden kommer, eller under en skummel eller romantisk scene i filmen. Etter at du har satt armen rundt dem, kommer du nærmere inntil hodene dine nesten rører. Du kan stryke overarmen med hånden hviler på skulderen, eller legg hånden på kneet, hvis det er greit. Finn en måte å gjøre det hyggelig for henne i nærheten av deg. 
    
  • Snacks kan være ulempe her. Vær forsiktig så du ikke ved et uhell overstyrer drikke eller snacks. Når hun spiser, sørg for ikke å komme seg, du vil ikke tvinge seg på henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ser etter tegn på at hun ønsker å kysse deg. Hvis hun ofte ser deg i øyet eller på leppene, vil hun sannsynligvis kysse deg. Hvis hun virker nervøs, men har en positiv reaksjon på kontakten, kan hun kanskje kysse deg uansett. Men hvis hun trekker seg fra deg eller befinner deg, la den være der og ikke gjøre henne mer ubehagelig enn nødvendig. Hun ønsker ikke å kysse deg. Trekk deretter litt tilbake og la det være med kontakten hun nyter. 
    
  • Hvis hun vender seg til deg, om hun lager små notater eller om hun ler, er det et annet tegn på at hun vil at ansiktene dine skal være tett sammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flytt til handling. Når tiden kommer, kyss henne. Gjør øyekontakt med henne, ta på kinnet hennes og beveg henne forsiktig mot deg til dine lepper berører. Berøringen bør være fast, men ikke for stram. Du kan kysse henne for et sekund eller to før du går på pensjon. Et tunge kyss er neppe passende her, med mindre du vet nøyaktig at hun vil ha det også. Hvis det ikke er tilfelle, og du prøver det uansett, kan det være en ubehagelig overraskelse for dere begge. Etter noen sekunder kan du prøve å kysse henne, eller du kan smile, lene deg tilbake og vente på neste mulighet. 
    
  • Selv etter at du trekker deg tilbake, vis din kjærlighet. Hold armen rundt skulderen eller på knærne, så hun vil innse at du fortsatt holder oppmerksom på henne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Si farvel til det gode. Når filmen er over, klem forsiktig på hånden hennes, kanskje klem henne, og la henne få vite at du har hatt tid med henne og ikke kan vente på å se henne igjen. Sørg for at jenta vet at du likte hennes selskap mer enn å kysse. Selv om du er i en alder der kyssing er en av de nyeste og mest spennende tingene, er det veldig spennende å bli kjent med og utvikle kjærlighet og hengivenhet. Hvis du har kysset henne ordentlig uten å være påtrengende, så har du umiddelbart kjøpt de neste kino-billettene.       
 10.  
             

Tips .

             
Relasjoner populær:
Bygg et vennskap gjennom tillit.

Gjør noen til å føle seg spesiell.

Flørt med sjefen din.

For å be om en dato.

Gjenkjenne tegn på utroskap.

Gi dårlige nyheter.

Styrke mennesker.

Kjøp en forlovelsesring.

Fortell din beste venn at du har utviklet følelser for henne.

Oppmuntre din venn.

Kittle noen.

Finn ut om han flirter med deg eller ikke.

Utøve som homofil eller lesbisk.

Sett opp for politisk kontor.

Bor hos en person med en dissosiativ identitetsforstyrrelse.

Fra en mann til en kvinne.

Finn venner som introverter.

Feire Valentinsdag som nytt par.

Finn ut om en jente utnytter deg.

Gjenkjenne om en person er interessert i deg.

Finn nye venner selv.