Home \ omsorg
 

Kjole i vintage stil.

 

Dressing up i et vintageutseende har aldri vært så populært som det er nå. På grunn av de nesten hundre årene fra hvilke stilarter kan velges, er det sikkert noe for alle. Bare slipp av den brukte butikken i nabolaget ditt eller ta en titt i Grandma's garderobe. Snart vil du ha skapt din egen stil med vintage og retro, som spenner alle motedansere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forstå grunnleggende om vintage utseende  ,

    
   
 1.            1      Ta varer fra forskjellige epoker. Vintage har ingen fast definisjon, men refererer generelt til klær og tilbehør fra 1980-tallet og tidligere. Derfor er det en stor mengde vintage klær å velge mellom. Bygg et antrekk av forskjellige perioder, selv om du er tiltrukket av en bestemt epoke. Hvis alt du har på deg kommer fra en enkelt gang, ser du like lett ut som en drakt i stedet for et vintageutseende.  
    
  • 1900-tallet var kjent for å flyte kveldskjoler med blonder, korsetter og krager.
  •  
  • 1910-tallet brakte regnfrakk og snøre støvler for kvinner.
  •  
  • 1920-tallet er kjent for Charleston-stil kjoler sammen med glamorøse hodeplagg av perler, for eksempel.
  •  
  • I 1930-årene var store hatter og pelshatter populære.
  •  
  • 1940-årene er kjent for svært slanke bukser, pastellfarger og buksetoppene.
  •  
  • 1950-tallet produserte brede skjørt, lærjakker og gymnastikkdrakter.
  •  
  • På 1960-tallet hadde de bellbunn, paisley skjorter og fredsskilt.
  •  
  • I 1970-tallet ble det lagt vekt på jeans og nøytrale toner, inkludert bukser og benvarmere.
  •  
  • 1980-tallet er kjent for sine neonfarger, skulderputer, blonder og ruffle topper, og tunika med leggings.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kombiner vintage med moderne mote og matche dem. Det er selvfølgelig også folk som drar årgangen helt. Men hvis du ikke vil risikere å være costumed, men elegant, bør du prøve å blande seg i halv og halv normal mote og årgang. Det er bare hvordan du får det: Hvis du har på deg en topp i et vintageutseende, bruk slanke eller moderne bukser. Bruk vintage bukser eller en vintageskjørt med en vanlig T-skjorte for å balansere utseendet. Vintage kjoler kan gjøres moderne ved å ha moderne tilbehør og en moderne frisyre.  
    
  • Å få på deg et vintageutseende betyr ikke alltid at du må bære helt vintage. Bruk et gammelt skjerf eller et gammelt smykke med et ellers moderne antrekk, hvis du vil.
  •  
  • Jo mer behagelig du er i vintageutseendet, desto mer vil du ha på deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke bruk vintage klær i dårlig stand. Bare fordi noe er vintage betyr det ikke at du kan bruke den. Hvis delen din har synlige feil, som flekker, sprekker eller hull, bør du ikke bruke den før den ikke repareres eller vaskes. Vask alt grundig før du bruker det, som i gamle klær er det ofte ubehagelige lukter eller rynker som er vanskelig å finne ut.  
    
  • Det samme gjelder for deler som åpenbart ikke er din størrelse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder å kjøpe klær som er inspirert av vintageutseendet. Selv om dette alternativet er mindre miljøvennlig og klærne ikke er så fulle av historien som ekte vintage klær, er det mange produsenter som lager kun klær av vintage-look-utseende. De er et godt alternativ til ekte vintage, fordi du ikke trenger å være så forsiktig med å ødelegge klærne dine fordi de er robuste, moderne og garantert å være en størrelse for deg.                  
 8.  
             

  Del 2      Bruk vintageutseendet  ,

    
   
 1.             1      Finn noen vintage topper. Skjorter fra en ikke altfor fjern tid passer best for første skritt i verden av vintage look. Topper er relativt enkle å få og går bra med alle slags moderne deler. For øyeblikket er det veldig populært å ha en vintage-look-topp med slim-passende jeans og ankel støvler og legg til alt tilbehør du liker. Du kan også bære en gammel cardigan eller en moderne vest, uten å se på gammeldags.  
    
  • Hvis du ikke er så kjent ennå, bør du holde fingrene på 70- og 80-tallet. De er fortsatt relativt nye og kan bare se gammeldags hvis du kombinerer dem feil.
  •  
  • Du kan kjøpe et stykke som er for langt eller for stort og bruker det med stramme bukser eller et stort belte for å fremheve figuren litt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ser etter flatterende vintageskjørt. Vintage-look skjørt faller grovt inn i to kategorier: lang / maxi eller knelengde / medium. Skjørt var sosialt upassende før 80-tallet / 90-tallet da de endte over kneet. For å gjøre opp for denne lengden bør du ha en lue som ikke er eldre enn 2000. Det er så mange vintageskjørt som smigrer figuren. For eksempel, bruk en tyllkjole i A-linje. Skjørt er også lette å bære fordi de ikke trenger å være skreddersydd for kroppen din.  
    
  • Vintagekjørt i neutrale farger (svart, grå, brun, oker og olivengrønn) er gode kjøp for garderoben din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv på noen bukser. Vintagebukser kan være litt vanskelig å finne, ettersom formen og størrelsene på buksene har endret seg dramatisk gjennom årene. Avhengig av hvor gammel de er, kan de ikke ha noen størrelse som vi gjenkjenner. Men hvis du finner de som passer deg, ikke vær redd for å slå dem inn i antrekket ditt! Bruk vintage bukser med en moderne T-skjorte eller en strikket genser. Du kan også bære en blonder eller trykt stroppeløs topp for et mer moderne utseende.        
 6.  
 7.             4      Leter du etter vakre vintage kjoler. Det er morsomt å ha på seg vintage-klær, fordi det er et stort utvalg av kjære kjoler å kjøpe. Se etter klær som kan være godt kombinert med tilbehør for å se moderne ut. Dette betyr at kjoler med for mye smykker og ornamenter raskt kan se ut som en kostyme. En farge, lette mønster og klær av høy kvalitet kan brukes med støvler, flate sko og sandaler og en lue eller lue. Noen få moderne smykker ser også bra ut.        
 8.  
 9.             5      Kombiner antrekk med vintage skjerf og hatter. Er du fortsatt ikke helt fornøyd? Det er enkelt å bære et enkelt, vintage-stykke, som en vintagehue eller et skjerf, til et ellers moderne antrekk. Se etter vintagehatter med en liten eller bred overflate som du kan kombinere med favorittutstyret ditt. Silke skjerf kan pakkes rundt halsen eller vikles rundt hodet. Bare vær sikker på at de er av god kvalitet når du kjøper dem, da de ikke lett kan repareres og vaskes.        
 10.  
 11.             6      Hold øynene åpne for vintage smykker. Smykker går nesten aldri ut av mote, så du kan ha på seg noen smykker. Søk etter store halskjeder, forseggjorte armringer og klips øredobber. Husk imidlertid at du ikke vil henge for mye, så bruk alltid bare en vintage smykke om gangen.        
 12.  
 13.             7      Ikke glem skoene. Det er ofte glemt at vintage sko kan gjøre noe antrekk til et vintageutseende. Problemet med det er at det er ganske vanskelig å finne noen vintage sko som er gode nok til å bli kjøpt. Se etter klassiske sko som blonder og sko (for menn og kvinner) som du kan bruke med moderne klær. Når du er i tvil, nå for nøytrale toner og lær, som aldri vil gå ut av mote.        
 14.  
             

Tips .

      

                 
Omsorg populær:
Bestem kroppsformen din.

Lag din egen lipglans.

Lag en bolle.

Bruk for store sko.

Kjole på grunn av våren.

Kle deg i stil.

God hygiene for jenter.

Vedlikehold føtter med fotbad.

Bruk en fedora.

Hva en amerikansk modell ser ut.

Stilig motehår.

Få veldig langt hår.

Velg riktig hårfarge.

Slik dekker du øyenbrynene dine.

Klipp en ponni.

Dress casually i stil med LA.

Dress opp i smart casual dress code.

Vedlikeholde et skjegg.

Lag et gotisk Lolita antrekk.

Bli kvitt fet hud.

Lukter bra for en gutt.