Home \ omsorg
 

Til og med piercing en forover helix piercing.

 

En Forward Helix er en unik piercing. Fordi du tapper gjennom ørebrusk, ikke øreflippen, kan det skade litt mer enn normalt ørepiercinger. Hvis du bestemmer deg for at dette er din piercing, ta de nødvendige forholdsregler slik at du bare må stikke den en gang. Den sikreste og enkleste metoden er å få den prikket av en ekspert som kan pierce øret sikkert og effektivt. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det hjemme, steriliserer du stedet og verktøyene du bruker for å forhindre infeksjon. Gjør deg klar og start. Selv før du vet det, har du allerede din nye piercing.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg på piercing  ,

    
   
 1.            1      Bestem hvor du vil pierce piercing. Mange bor gjennom ørene hjemme for å spare tid og penger. Dette er selvfølgelig et alternativ, men med en ekspert går alt mer hygienisk. Piercing dine ører hjemme har en høyere risiko for infeksjon. Eksperter har mye mer erfaring med piercing seg selv og med hygiene. Fordi en fremadgående helix gjør vondt, kanskje noen andre burde stikke den for deg.  
    
  • Hvis du vil gå til en ekspert, må du sørge for at du jobber hygienisk. De fleste institusjoner har fotobøker av hull i piercinger. Se på dem og sørg for at du virkelig liker denne piercingen. Du bør ikke velge det billigste alternativet eller rush. Velg et sted hvor du har det bra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg ørering. Husk å huske øredoblingen før du pierser øret. Hvis du ikke setter øredobber i dine nyåpnede ører, lukkes hullet igjen av seg selv. Du må vente på det å helbrede før du kan pierce igjen. Det er best å bruke en vektstang i en fremadgående helix. 1,2 eller 1,6 mm i diameter og ca 1 cm i lengden er gode. Så det er nok plass til hevelse som oppstår etter stinget.       
 4.  
 5.             3      Kjøp en Piercing Needle. Kjøp en matchende piercing nål hvis du bestemmer deg for å stikke deg selv. Piercing nåler er hul, så du kan bare trekke øredoblingen gjennom øret hvis du har knust hullet med den nålen. Du kan kjøpe piercing nåler på Internett eller på piercing butikker.  
    
  • Ikke del nålene med andre, da dette kan føre til infeksjoner.
  •  
  • Bruk en nål som er en størrelse større enn øreringen du vil ha på deg. På mange steder stakkes fremadgående helixer med nåler med en diameter på 1,2 eller 1,6 mm.
  •  
  • Det er piercingpakker der det er to piercinger som kan gjennombores direkte i øret, og det kan allerede være klemmet i skytemaskinen. Du kan kjøpe dem på nettet. Følg instruksjonene så godt som mulig.
  •  
  • Pierce ikke direkte med øredobber. Noen ganger selges øredobber med skarpe nåler. Du kan ganske piercing det, men bør ikke gjøre det med en fremadgående helix. Ørebrusk på helix er altfor tykk for disse piercing øredobber.
  •  
  • Vær forsiktig. Noen mennesker har allergier mot visse metaller, for eksempel nikkel- eller gullbelegg. Kjøp høyere kvalitetsmaterialer, for eksempel sølv eller titan, hvis du har penger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Steriliser nålen. Sterilisering er viktig. Hvis du ikke steriliserer nålen din, vil det resultere i infeksjon, noe som betyr at du må fjerne piercing i nesten alle tilfeller og behandle infeksjonen, få ølet til å bli helbredet, og du må re-pierce nettstedet. Det er mange måter å sterilisere en nål på. Nålen din bør være steril pakket. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke det umiddelbart. Pass på at den ikke kommer i kontakt med noe før du tar den ut av esken. 
    
  • Steriliser over en åpen flamme når du bruker en ikke-steril pakket nål. Hold den over til spissen blir rød.
  •  
  • Bruk sterile latexhansker mens du steriliserer kjøkkenutstyr for å forhindre bakterier etter sterilisering.
  •  
  • Tørk nålen med desinfiserende alkohol eller hydrogenperoksid. Dette dreper 99% av bakteriene på nålen.  
  •  
  • Du kan også sterilisere nålen med kokende vann. Bring vann til koking og legg nålen i den i fem til ti minutter. Det kokende vannet dreper de fleste bakterier på nålen. Ta dem ut av vannet med tanger og bare berør dem med sterile latexhansker. Vær forsiktig fordi nålen vil bli veldig varmt i et minutt eller to.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rengjør øret ditt. Bruk sterile, pakkede isopropylalkoholpinner. Tørk over øret ditt flere ganger og tørk med et stykke klut.  
    
  • Du kan også bruke hydrogenperoksid eller alkohol til å sterilisere øret.
  •  
  • Komb håret ditt ute av veien. Håret ditt inneholder støvpartikler, fett og bakterier. Ta skritt for å holde håret vekk fra punkteringsstedet når det er rengjort. Hvis mulig, bind håret opp og vekk fra øret. Bruk hårnåler til å fikse håret.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tegn et punkt hvor piercing skal sitte senere. Ta en antiseptisk penn og tegne en prikk hvor piercing skal være. Tørk punktet og maler en ny hvis du er usikker. Arbeid nøyaktig. Du vil ikke at piercingen din skal være for nær helixens kant, men ikke for langt unna, slik at du kan se det vanskeligere. Sy den midt i helixen. 
    
  • Tenk også på flere piercinger. Piercinger skal fordeles jevnt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Finn et rent sted. Under piercing må du plassere og plukke opp nåle, steriliseringsutstyr og øredobber flere ganger. Velg et rent sted for å unngå bakterier. Pensle på badet ditt. Juster et håndkle eller et håndkle og legg verktøyene på det etter rengjøring.                 
 14.  
             

  Del 2      Pierce fremover Helix  ,

    
   
 1.             1      Finn noe robust som du kan skyve på innsiden av øret. Du må trykke noe mot øret ditt slik at du kan stikke nålen gjennom øret uten å stikke andre deler ved et uhell. Et toalettrull eller en kork er bra.  
    
  • Pierce hvis mulig, ikke engang din fremre helix. Spør en venn om han hjelper deg. Spesielt med Forward Helix er det vanskelig å stikke mens du ser i speilet. Hele greia er lettere hvis noen hjelper deg med det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tenk på smertegrensen din. Ta en ibuprofen tablett eller annen smertestillende middel en halv time før piercing. Hvis du kan takle smerten, ikke ta smertestillende midler, da de kan øke blodsirkulasjonen og derfor kan piercingen blø mer.       
 4.  
 5.             3      Sett nålen på. Det skal være vinkelrett på Forward Helix for å sikre at du bare stikker.       
 6.  
 7.             4      Ta dypt pust og tråkk raskt inn i helixen. Ikke stopp i midten av helixen, da dette vil forlenge prosessen og smerten. Du hører en popping lyd når nålen går gjennom. Det er normalt.        
 8.  
 9.             5      Sett inn ørringen. Hvis du har piercing fremoverhelgen og nålen fortsatt er på plass, ta ørekanten på den hule delen av nålen og skyv den helt gjennom øret. Det er viktig at du bruker ørringen så snart som mulig før øret svulmer. 
    
  • Sannsynligvis er øret ditt blødende. Dab blodet med en bomullsboll / vattpenn som er gjennomvåt i hydrogenperoksid eller desinfiserende alkohol. Alternativt kan du bruke alkoholvasker. Ikke tørk blodet med noe som ikke er riktig sterilisert for å forhindre infeksjon.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fjern piercingverktøyet. Den viktigste delen er å sørge for at øredraget holder mens du fjerner verktøyet. Mange finner denne delen så smertefull som piercing seg selv, så ikke haste. Hold øredobben fast og sakte fjern verktøyet, her nålen.       
 12.  
             

  Del 3      Vedlikeholde fremmatingshelixen  ,

    
   
 1.             1      Bruk denne øreringen i seks uker. Bare fjern øredobberet hvis det føles ubehagelig. Hvis du tar ørringen ut av fremadgående helix, lukkes stingkanalen, og du vil ikke kunne sette inn ørringen igjen. Etter seks uker kan du ta ørringen ut, men du bør bruke en annen i løpet av få minutter. Mest helbredelse tar fire måneder til et år etter stikkingen og avhenger av personens blodsirkulasjon på stedet og evnen til å holde piercing ren og fri for infeksjon.        
 2.  
 3.             2      Vask ditt hull i ørene daglig. Sett en varm saltvannsløsning i en bolle som er stor nok til at øret ditt kan helt neddykkes. Ta en teskje salt og oppløs det i en kopp varm (ikke varmt) vann. Havsalt er bedre enn vanlig bordsalt. Saltet motvirker infeksjoner av piercing. Ikke bruk epsom salt. Det er kjemisk forskjellig og egentlig ikke et salt.  
    
  • Det kan også være nok å dyppe en bomullskule eller swab i det varme saltvannet og gni det rundt og mot piercing.  
  •  
  • Kjøp antiseptiske salver som er til nyborede ører. Du kan kjøpe dem i apotek eller apotek. Dyp en bomullskule / swab i salven og forsiktig gni den rundt piercing. Rengjør begge sider av piercing for å hindre at bakterier dannes der.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vri øreringen. Når du rengjør, skru øredelen for å rengjøre akselen, og forhindrer at øret blir helbredet for nær piercing.        
 6.  
 7.             4      Etter seks uker fjerner du øredobber og erstatter den med en annen. Omedelbart etter at du har fjernet den andre øreringen og rengjør punkteringskanalen, skift den nye øreringen. Din piercing er ikke helt helbredet ennå, men det er så langt at det kan byttes ut.       
 8.  
 9.             5      Gå til lege. Se legen umiddelbart hvis du tror du har en infeksjon. Det kan være at han gir deg noe mot infeksjonen, og du kan holde piercing. Hvis du gir opp med medisinsk behandling for lenge, kan det hende du må fjerne øreringen i helbredelsesfasen.       
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (8)      
Omsorg populær:
Fransk pedikyr.

Lett å fjerne mild akne.

Kutting av en guttes hår.

Tie en Eldredge slips knute.

Få lange negler.

Stretkede ullvarer.

Bli kvitt en kvise med tannkrem.

Lag øyenbrynene.

Lett å fjerne mild akne.

Fukt håret ditt.

Er nydelig som tenåring.

Hold en parykk i god form.

Cover acne på ansiktet med sminke.

Lag en vindstokk for barn.

Bruk sminke og concealer.

Lys håret med kanel.

Lag en potetmaske.

Windsor knute knute.

Forebygging av permeabilitet av bandasjer.

Kjører med stilettos.

Bli kvitt en pimple over natten.