Home \ omsorg
 

Sette opp en tatoveringsmaskin.

 

Har du noen gang lyst til å tatovere deg selv og dine venner? Tatoveringer er svært vellykkede utenfor tatoveringsstudioene. Mange nåværende tatoveringsartister starter i hjemmestudioer. Tatoveringsmaskiner er enkle å sette opp. Sørg for at du har et rent miljø når du setter opp tatoveringsmaskinen din.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg delene  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et startsett. Startsettene er gode fordi de gir alle delene du trenger for tatovering. Disse settene er ikke av høy kvalitet, men de er flotte for å starte og vedlikeholde en tatoveringspistol. 
    
  • Vurder kvaliteten på pistolen din før du tatoverer noen. En enhet som er billigere kan skade eller infisere noen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp enkelte deler. Hvis du vil ha bedre kvalitetsdeler, er det riktig å kjøpe individuelle komponenter. Det kan også være en god måte å oppgradere startpakken din til. De fleste setter opp pistolen. Tatoveringspistoler er de mest komplekse delene i tatoveringsmaskinen. De har hudkontakt, så det er viktig å bruke en god en.        
 4.  
 5.             3      Spør en proff. Hvis du har en vanlig tatoveringsartner, må du begynne å snakke om hjemmesett med ham. Kunstnere som jobber i tatoveringsstudier har ofte jobbet hjemmefra på et tidspunkt. De kan tilby sine erfaringer når de er klare.                 
 6.  
             

    2      Monter pistolen  ,

    
   
 1.             1      Desinfiser hendene dine. Tatoveringspistoler må håndteres med stor forsiktighet. Ta forholdsregler før du håndterer disse maskinene. Vask hendene med antibakteriell såpe eller bruk latexhansker.       
 2.  
 3.             2      Bli kjent med pistolen. Rammen holder alle deler sammen. Deretter har du to elektromagnetiske spoler som leverer strømmen til motoren. Spolene beveger barankeret, som er koblet til en nål. Strømforsyningen er koblet til de elektromagnetiske spolene. 
    
  • Alle disse komponentene kan fjernes eller byttes om nødvendig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett fatet sammen. Undersøk pistolens håndtak. På håndtaket er to sider for røret og spissen av pistolen. Sett dette til ønsket lengde og stram deretter de to skruene på håndtaket. I gjennomsnitt må ikke nålen stikke mer enn 2 mm og ikke mindre enn 1 mm fra spissen. 
    
  • Hvis for mye blod flyter, er nålen for lang.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett nålen. Se på nålene du mottok med pistolen. Du bør ha noen nåler av forskjellige størrelser. For eksempel er RL, RS, M1, M2, RM og F alle størrelser. Sett inn en av nålene ved å sette den gjennom røret til spissen. Vær forsiktig så du ikke sløser en nål mens du setter den inn. Det kan føre til en smertefull tatovering.        
 8.  
 9.             5      Fest dysen. Nakken, også kjent som øye, sikrer nålen og håndterer til bunnen av pistolen. Plasser en dyse på stiften på ankerstangen. Fest den stumpe enden av nålen til nakken.        
 10.  
 11.             6      Juster nålen. Når du har festet håndtaket, må du justere hvor langt nålen stikker ut. Du kan justere lengden på den synlige nålen ved å justere rørklemmen. Rørklemmen er settskruen mellom ankeret og nålen        
 12.  
             

    3      Monter kraftstasjonen  ,

    
   
 1.             1      Velg en strømkilde. Strømkilder varierer i teknisk detalj og spenning. Når du kjøper et startsett, er en mindre justerbar strømkilde inkludert i maskinen. Strømkilden din bør ikke koste mer enn tatoveringspistolen.       
 2.  
 3.             2      Undersøk strømkilden. Kontroller sikkerhetskopien av maskinen. Pass på at maskinen gir deg riktig spenning. De fleste tatoverings strømkilder har justerbare kontroller for mengden sikring og strøm som strømmer inn i maskinen. Noen av de billigere modellene har ikke denne funksjonen.       
 4.  
 5.             3      Få en pedal. Hvis maskinen ikke har en pedal, må du kjøpe en. En pedal er ganske billig og trenger ikke å være bra.       
 6.  
             

    4      Delene kobles til  ,

    
   
 1.             1      Sett inn pedalen din. Fest pedalen til strømforsyningen. Pedalen aktiverer og regulerer strømmen fra strømkilden til nålen.        
 2.  
 3.             2      Koble pistolen til maskinen. Du må koble pistolen til motoren med klemmer. På bunnen av pistolen er et ledig sted som du kan koble til kabelen. Det skal bare være to kontakter på selve maskinen. Pass på å koble kablene på riktig sted.       
 4.  
 5.             3      Test maskinen. Når alt er koblet og montert, er du klar til å teste pistolen. Hvis du er bekymret for å teste pistolen på deg selv, bare slå på og undersøk pistolen. Nålen skal vibrere i et høyt tempo når du trykker på pedalen. 
    
  • Start med din tatovering heroiske gjerninger!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Øv på frukt. En god måte å øve kunsten på er å øve på epler eller pærer. Huden på epler og pærer ligner menneskelig kjøtt. Hvis du ødelegger frukten, tapper du nålen for dyp.        
 8.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Helbred rødt hud.

Paint ombre negler selv.

Kjøp en godt egnet bh.

Legg vekt på ansikts kontur med sminke.

Hva en amerikansk modell ser ut.

Tie en toga.

Vis klærne sine.

Stram brystet ditt.

Hvordan skarpe en hår trimmer.

Hold underarmen frisk og ren.

Sølvhår.

Få glatte ben uten barbering.

Ta av huden ved siden av nakken.

Bruk et blyantkjørt.

Pass på en hårfollikkel medikamenttest.

Hold en navel piercing ren.

Se bra til tross for kviser.

Overbevise foreldrene om at de gir håret fargetillatelse.

Kjole sexy, men uformell.

Gi fuktighet til håret ditt.

Vedlikehold permeert hår.