Home \ omsorg
 

Bruk for store sko.

 

Klar til å komme deg til skolen, åpne lokket på esken med de nye, kule skoene dine med entusiasme og enorm forventning. Du går raskt inn i disse og begynner å løpe. Men snart skjønner du at noe er galt. Noe føles ikke riktig, de er så... enkle. Med fingrene trykker du på tærne. Men sikkert, det er bra og som en og en halv inches med luft. Med et sukk innser du at de ikke akkurat er din størrelse. Men ikke bekymre deg! Det er måter du kan håndtere det på.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kommer med store sko  ,

    
   
 1.            1      Legg lommetørkle med lommetørkle. Den gode tingen med denne metoden er at du kan takle problemet hvor som helst. Ulempen er at den bare fungerer med lukkede sko.  
    
  • Mens foten er fremdeles i skoen, ta en blyant og merk lett det stedet hvor storetåen sitter i skoen. Ta deretter litt lommetørkle eller et par laken toalettpapir. (5 ark for hver sko skal være nok)
  •  
  • Slip ut av skoen og legg klutene inn i skoen, opp til merket ditt.
  •  
  • Slett blyantmerket og slipp tilbake i skoen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en innersåle. Dette er en av de beste måtene å håndtere sko som er for store. Innsåler kan hjelpe deg med å fylle ut ekstra plass i skoen og gjøre det enda mer behagelig. Innleggssåler er spesielt gode for stroppsko og åpentålssko. Du kan bruke dem selv i høye hæler.  
    
  • Prøv det med fotputer. Du kan få disse i mange apotek og supermarkeder. Noen av disse kommer rett under dine fotkuler, som har fordelen av å gjøre skoene mer komfortable i det lange løp. Du kan også prøve striper, som plasseres direkte i de åpne rommene.
  •  
  • Du kan også bruke fulle innleggssåler, som er litt dyrere men veldig nyttige. De er veldig slitesterk og veldig behagelig å ha på seg, men i siste instans virker en hvilken som helst type innleggssåle.  
  •  
         
 4.  
             

  Del 2      Kjører i for store sko  ,

    
   
 1.             1      Bruk vann for å infisere. For (vilt) skinnsko anbefales det å bruke en sprøyteflaske med vann for å hindre at solene av skoene blir våte. Andre typer sko kan enkelt bli helt nedsenket i vann for å gjøre dem våte.  
    
  • Etter våt, tørk i solen eller med lavt hårføner. Når du bruker en hårføner, vær forsiktig så du ikke holder den for nær skoen for å unngå at stoffet klekkes.
  •  
  • Du kan trenge å bruke skokrem etter at skoene har tørket, spesielt på (vill) skinnsko. Det er veldig enkelt å finne de nødvendige forsyningsredskapene fordi du kan få dem i de fleste supermarkeder eller skoforretninger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et gummibånd. Du kan bruke denne metoden sammen med den tidligere vannmetoden, men du trenger ikke. Alt du trenger er en nål, en tråd og et gummibånd. Strekk gummibåndet på innsiden av skoen. Lukk det tett og når du lar det gå, bør gummibåndet trekke sammen og skoen skal være med den.        
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

               Les mer... (1)      
Omsorg populær:
Rengjør ører med peroksid.

Fjern sminke.

Som en transvestitt iført en bh.

Gjør øyenbrynene mørkere.

Hår styling som en bue.

Ombygging av skadet hår.

Hvordan bli kvitt død hud.

Sett et klokkeslett.

Gjør en snubnose ser bra ut.

Fjern magefett (for tenåringer).

Unngå barberhud.

Bukser blekemiddel.

Bruk en badebombe.

Raskt tam hårfris.

Gi mer volum til menns hår.

Bruk den lagete utseendet.

Lag en potetmaske.

Lys opp håret ditt.

Gjør krøller over natten.

Farger hår med matfarging.

Åpne limt neglelakk.