Home \ omsorg
 

Vask ansiktet uten ansiktsrenser.

 

Hvis du har gått tom for ansiktsrenser og du vil vaske ansiktet ditt, kan noen få billige, rimelige hjemmemedisiner bidra til å rense ansiktet grundig og holde det rent og godt preparert. Du kan vaske, exfoliere og fukte ansiktet ditt med vanlige kjøkkenprodukter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bare vask ansiktet med vann. Vask det hver morgen, hver kveld etter sport eller når du kommer hjem på en varm dag. Dette vil bidra til å forhindre overskytende olje fra å slå seg ned i ansiktet, slik at porene dine blir rene og ujevne.        
 2.  
 3.             2      Gi litt salt til vannet ditt. Salt er antibakterielt, så det er godt å bli kvitt de irriterende finnene og hudormer. Legg om en håndfull havsalt til en vanlig bolle med varmt vann. Rør godt til saltet er fullstendig oppløst. 
    
  • Havsalt har naturlige, antimikrobielle egenskaper som gjør det ekstremt effektivt til rensing, exfoliering og rydding av huden.  
  •  
  • Granulært salt anbefales vanligvis ikke som eksfoliant. Du bør være forsiktig med å oppløse saltet helt i varmt vann og la det så ligge godt i ansiktet. Skrubbing av ansiktet med granulært salt kan irritere huden og føre til at den tørker ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du kan kvitte ansiktet med døde hudceller ved å bruke sukker i stedet for salt to ganger i uken. Sukker oppløses ikke i vannet, noe som gjør det til en god exfoliant. Legg om en håndfull sukker til en vanlig bolle med vann og gni deretter blandingen på ansiktet. Du kan også behandle leppene dine med blandingen, noe som gjør dem myke og innbydende til å kysse.       
 6.  
 7.             4      Fukt tørr hud ved å bruke en dråpe olivenolje til huden din. Olivenolje er veldig bra for huden, da den er full av vitaminer og mineraler. Legg om to dråper med olivenolje i hendene og masser oljebrønnen i ansiktshuden. Hvis du føler at oljen er for klebrig for å la den tørke, kan du vaske den av ca 15 minutter etter jobben.       
 8.  
 9.             5      Husk: Alle er vakre!                 
 10.  
                
Omsorg populær:
Cornrows fletning.

Påfør en kjemisk peeling.

Bruk en bjelke.

Stilig jeans.

Hold føttene rene.

Fjern dame skjegg.

Få vakre negler.

Hoster på ansiktet ditt helbreder.

Bli kvitt akne som tenåring.

Blek jeans med sitronsaft.

Anerkjenn en falsk klokke.

Skjære et skjegg.

Få hårfarge fra hendene dine.

Anerkjenn en falsk Gucci belte.

Armhulen vokser.

Påfør sminke på fet hud.

Forbedre hårveksten.

Påfør serum til håret ditt.

Lag en hijab.

Stimulere hårvekst.

La neglene vokse raskere.