Home \ omsorg
 

Start en klær linje uten penger.

 

Det er din store drøm å starte din egen motemerke? Dessverre kan realiseringen av dette målet være ekstremt vanskelig hvis du ikke har mye penger tilgjengelig - men takk Gud, ikke umulig! I begynnelsen bør du tenke på hvor mye startkapital du trenger, sett et konkret mål for deg og prøv å tjene penger med ulike jobber. Lån penger fra venner og familiemedlemmer, få et personlig lån, eller present ditt godt gjennomtenkte forretningsforslag til initiativrike bekjente og andre potensielle investorer. Start produksjonen med en første liten samling, som du deretter kan annonsere og selge på internett.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tjen din startkapital  ,

    
   
 1.            1      Finn forskning om din nye virksomhet. Før du hopper over hælene i et forretningseventyr, kan du finne ut om de nyeste markedstrender, spesifikasjoner for å lage klær og suksesshistorier fra andre motedesignere. Les moteindustriens magasiner for å holde deg oppdatert om nye trender og nåværende bransjeproblemer. Hvis det er mulig, bør du søke kontakt med en vellykket moteinstruktør og be om råd om ditt nye prosjekt.       
 2.  
 3.             2      Angi et mål. Lag et finansielt mål før du går for å tjene penger for oppstartskapitalen din. Hold oversikt over alle inntektene dine og liste hver dollar som bringer deg nærmere målet ditt, enten i en bok, i et Excel-regneark eller på tavle. Den nødvendige startkapitalen for en selvgående klærlinje starter på rundt 500 euro for innledende beholdning.        
 4.  
 5.             3      Gjør merkelige jobber. Ta på en rekke små jobber og oppdrag å sakte spare penger for oppstartskapitalen din. Arbeid som en Uber-sjåfør og ta på oppgaver som tekstforfatter, datainnsamler, gassmann, veileder, renere eller barnevakt. Hvis du har kunnskaper og ferdigheter som er etterspurt, kan du lære andre om det, f.eks. Naboer, venner og venner av venner. Legg inn annonser med tilgjengeligheten din i avisen, nettportaler eller sosiale medier som dine venner og bekjente kan dele.        
 6.  
 7.             4      Få et lån fra privatpersoner. Få et lån fra en privatperson over Internett, slik at du ikke trenger å låne penger fra din familie eller venner. Det er best å bruke et personlig lån av en såkalt peer-to-peer-tjeneste for å øke den nødvendige startkapitalen for din klærlinje. På peer-to-peer-plattformer kan låntakere og investorer gjøre kontakt lettere og med mindre innsats enn for eksempel gjennom en bank som mellommann. Det er best å registrere seg på en stor, kjent plattform hvor du kan presentere ditt konsept til investorer til et bredt publikum. Selv en såkalt crowdfunding-plattform kan være et godt alternativ.                  
 8.  
             

    2      Lag en liten samling til salgs  ,

    
   
 1.             1      Finn en lokal produsent som også lager små batcher. Det er best å søke på internett eller handle publikasjoner for annonser fra små produksjonsbedrifter som kan produsere en liten, innledende samling av klærlinjen. Ta kontakt med leverandørene og spør om nye kunder blir akseptert, hvor høyt prisene er og om det er minimumsmengder. Hvis du har funnet et selskap som kan oppfylle dine behov, bør du gi skisser, materialprøver og andre forskningsmaterialer til de ansvarlige for å avgjøre om selskapet kan produsere dine produkter.  
    
  • Små batchproduksjon betyr vanligvis 500 stykker eller mindre.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forhandle vilkårene. Når du har valgt en produsent for din første små samling, kan du forhandle vilkårene. Utarbeide en produksjonsplan og anslå hvor lang tid det tar å produsere ønsket antall klær. Vær forberedt på at fortjenestemarginen din kun vil være ekstremt liten, siden liten satsproduksjon er vanligvis mye dyrere enn produksjonen av store mengder.        
 4.  
 5.             3      Finn billige stoffer og materialer. Sammenlign prisene på forskjellige stoffer og andre materialer du trenger for å produsere din første samling. Spør produsenten om du kan overtage anskaffelsen av stoffet for deg, fordi produsenten kan få bedre priser enn deg som person. Som en tommelfingerregel for potensiell fortjeneste, bør materialet tegne seg for rundt 30 prosent av den totale kostnaden for klærproduksjon.        
 6.  
 7.             4      Selg klærne dine på internett. Hvis du starter en moteforretning, får du mest fleksibilitet i salg på Internett. Du kan godta forhåndsordrer og komme sammen med begrensede lagringsmengder samtidig. Opprett et nettsted og annonsere på sosiale medier for å unngå den typiske kostnaden for annonser, og istedenfor at nettverket ditt skal fungere for deg. Vennligst vennligst og familiemedlemmer for å dele innleggene dine på Facebook, Instagram og Twitter.        
 8.  
           Les mer... (7)      
Omsorg populær:
Vedlikehold huden din under graviditet.

Lag en mote tegning.

Velg for eller mot en ponni.

Make up sminke.

Heal en bulge.

Få feilfri hud.

Skjul skallede flekker på hodet.

Få langt, tykt hår.

Ta av jeans og slå dem til designer jeans.

Fjern vannresistente markører fra huden.

Kle deg i stil.

Styling flett variasjoner med keltiske knuter.

Velg komfortabelt undertøy.

Bli kvitt aknecyster raskt.

Kjøp jeans.

Anerkjenn en ekte cameo.

La oss stikke den første tatoveringen.

Bruk hårvoks.

Utfør en varm oljebehandling.

Cure akne naturlig.

Bli kvitt kroppen lukt.