Home \ omsorg
 

Vedlikehold håret ditt riktig.

 

Det er mange ting som kan skade håret ditt - som dårlig frisør eller veldig varmt eller kaldt vær. Det er derfor viktigere at du tar vare på håret ditt, slik at det kan komme seg fra de daglige vanskeligheter. Broket hår er ikke bare vanskelig å stil, det føles også tørt og kjedelig - og ser akkurat slik ut. Hvis du vil gi friskhet og glans, så les videre her.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Vask håret mindre ofte. I begynnelsen kan det være ubehagelig å kaste bort den langvarige vanen med å vaske håret hver dag. Men hvis du vasker håret mindre ofte, gjør du din mann en tjeneste. Overdreven hårvask fjerner viktige fettstoffer fra håret ditt, som vanligvis holder håret skinnende og sunt. Håret ditt vil bryte av raskere og hodebunnen din vil produsere for mange fettstoffer - og håret ditt vil føles fett igjen dagen etter shampooing. Hvis du vasker håret mindre ofte, blir det mindre fettete mindre raskt, og det er også mye sunnere og skinnere.  
    
  • Bruk kaldere vann. Hvis du bruker for varmt vann mens du dusjer, så har du skade på håret ditt - og bortsett fra det tørker du også huden din ut. Vannet skal være nesten lunken.           
  •  
  • Ikke puss håret ditt mens det fortsatt er vått. Vent til håret ditt er nesten tørt, og bruk en tøff kam for å rive håret ditt. Håret ditt er svakt og skjør når det er vått - og derfor utsatt for brudd. Hvis du ikke har en tøff kam, kan du prøve å rive knottene i det våte håret med fingrene og børste håret riktig når det er tørt.           
  •  
  • Bruk milde, lavoljede hårprodukter, slik at du kan unngå hyppig vasking. Styling-produkter fører ofte til at håret blir skitne raskere. Sørg også for at du rengjør hårbørsten regelmessig for å holde den fettfri.           
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Tenk på å bruke riktig sjampo og hårbalsam. Mange hårpleieprodukter inneholder kjemikalier som sulfater, som ikke gjør håret godt. Invester i noen naturlige produkter som ikke inneholder slike skadelige kjemiske produkter. Spør frisøren din til å anbefale noen hårpleieprodukter som passer til hårtype - eller prøv noen forskjellige produkter for å finne ut hva som passer best for deg.  
    
  • I stedet for bare å bruke sjampo og hårbalsam, bør du også behandle håret noen ganger med en hårmask. Disse bør brukes en gang i uken for å gi håret ekstra forsiktighet slik at det kan komme seg fra stressene i hverdagen.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Bruk en varmebeskyttelsesspray før du bruker glattejerner eller krøllejern. Det samme gjelder selv før bruk av Haatrocknern. Du bør vanligvis bare tørke håret ditt når det allerede er halvtørrt. Men selv da bør du først sprøyte håret med en varmebeskyttelsesspray og forsiktig kamme med en tannkam eller fingre med stor tann. Tørk deretter håret ditt på medium / lav varme. Det tar lengre tid, men du blir belønnet med skinnende hår.  
    
  • Ikke bruk silikonprodukter før du styler håret ditt med varme. Silikoner kan fjerne fuktighet fra håret ditt. Stil alltid håret ditt før du gir produkter som Anti Fizz serums i håret ditt.
  •  
  • Unngå vedlegg som følger med hårfønere. Disse fokuserer varmen på et område og dermed forårsaker skade. Uansett, så lenge du senker hårføner, får du samme effekt som med disse essayene.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Prøv å eliminere varme styling så mye som mulig. Prøv disse tipsene for å style håret ditt uten å skade det for mye:  
    
  • Bruk en rund børste under tørketørking (helst en med naturlige børster). En stor rund børste sikrer jevnt hår, en liten rund pensel hjelper håret til mer bølger og momentum. Takket være bruken av en rund pensel, kan du uten hårretting fordi håret ditt faller perfekt.           
  •  
  • Vri håret ditt inntil en bolle kommer ut. Fest deretter håret med et hårbånd eller hårklipp og la bunken stå i minst en time. Hvis du fjerner håret ditt eller båndet, vil du ha fine bølger i håret ditt.           
  •  
  • Bruk forskjellige hårbånd, pannebånd, stropper eller håndtak for å gjøre håret ditt stilig uten å bruke mye tidstyping.           
  •  
  • Hvis du ikke kan uten hårretting eller krøllejern, sørg for at du ikke er fornøyd med billige produkter. Billige produkter skader vanligvis håret mer enn dyrere merker fordi de hovedsakelig er laget av metall i stedet for keramikk. I tillegg fungerer billige produkter vanligvis ikke så bra. Så det lønner seg å investere i en dyrere hårretting, eller i et dyrere krøllejern. Disse fungerer ikke bare bedre, men også skade håret mindre (og har vanligvis andre plusser som ionteknologi).           
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Klipp den av. Hvis du har knust hår, så er det best å klippe av det og starte det på nytt. Hvis du har kort hår og tar vare på det ordentlig, bør det ikke være for langt før det vokser tilbake - og det vil bli skinnende og sunt. Hvis du bare har noen splittede ender, er det nok å kutte håret ditt noen få inches for å få et friskt utseende. Frisører anbefaler at tipsene kuttes hver 6 uker, slik at splittelsen ikke hersker.        
 10.  
 11.                  6      Ikke farg håret ditt for ofte. Ikke tynn eller farg håret ditt for ofte. Vent til toning er virkelig nødvendig i stedet for å fargelegge håret ditt bare ut av kjedsomhet. Hvis du vil fargestille håret ditt, velg en farge du ikke trenger bleket. Det er imidlertid best å ikke farge håret ditt i det hele tatt og la din naturlige hårfarge løpe vilt. Hårfarger inneholder kjemikalier som kan skade håret ditt alvorlig.        
 12.  
 13.                  7      Spis rett. Ved å spise riktig mat, kan du forbedre hårvekst og hår og forhindre håravfall.  
    
  • Hvis du ikke spiser nok, får du tynt, usunt hår. Endre dine vaner og sørg for at hårveksten din blir bedre. Hvis du ikke spiser nok næringsstoffer, slipper kroppen din de få næringsstoffene det kommer, absolutt ikke for fyldig hår.
  •  
  • Pass på at du spiser nok protein (men ikke for mange, da det kan forårsake problemer). Hår er laget av proteiner. Hvis du spiser mye kjøtt, egg, etc., leverer du håret ditt med det som trengs for å vokse sunt.
  •  
  • Ta mat som inneholder omega-3 fettsyrer til deg. Gode ​​leverandører av omega-3 inkluderer fisk (spesielt laks, tunfisk, makrell) og mandler.
  •  
  • Vitaminene B6 & amp; B12 er bra for håret ditt. B12 finnes i fisk, lam og biff, egg og ost. Mange mennesker spiser ikke nok B-vitaminer - spesielt vegetarianere lider ofte av vitamin B 12-mangel. Hvis du bruker for lite B-vitaminer, vil du sannsynligvis føle deg oftere og uvel. Vitamin B6 finnes i poteter, spinat og bananer.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Drikk mye vann. Sunt hår trenger fuktighet - så drikk rikelig med vann for å holde det hydrert. Vann er også viktig for huden din og neglene - og hvis du drikker nok, vil du generelt føle deg friskere.        
 16.  
 17.                  9      Ikke la miljøet skade håret ditt. Tenk på hvilke miljøeffekter som kan skade håret ditt og hvordan du kan forhindre disse skadene.  
    
  • Hvis du bruker mye tid ute i solen, beskyt håret med en lue eller et tørklæde og sørg for at hodebunnen ikke brenner. Hvis du bruker slitasjehatter, legger du også produkter som er spesielt utviklet for solskinn i håret ditt, spray en hårbeskytter eller litt fortynnet solkrem inn i håret ditt. Når solen skinner, bør du avstå fra å bruke hårprodukter som inneholder alkohol, da disse vil tørke håret ditt i kombinasjon med solen for mye.
  •  
  • Hvis du svømmer, bør du beskytte håret mot kjemikalier som klor. Sprøyt inn en permisjon i håret før du går inn i vannet slik at håret ikke absorberer så mye klor. For å unngå skader forårsaket av klor, bør du heller ikke våte håret eller ha på deg en svømmedeksel.
  •  
  • Luftforurensning, røyk og røyking kan tørke ut håret ditt. Hvis du vil beskytte håret ditt, bør du ikke stå rundt med røykere, til og med røyke så lite som mulig og ikke la gjestene røyke i lukkede rom hjemme.
  •  
         
 18.  
 19.                  10      Ferdig.                  
 20.  
            

Tips .

             
Omsorg populær:
Kombiner riktig tilbehør med en sølvkjole.

Anerkjenn en falsk Prada veske.

Lag effektiv ansiktsbehandling.

Dekke en tatovering med sminke.

Glatt håret før skolen.

Få bølget hår.

Lys håret med kanel.

Bli mer attraktiv.

Farg håret med Manic Panic hårfarge.

Få fregner.

Dress opp i smart casual dress code.

Fjern eyeliner.

Brune hudblanchering.

Avslutt perioden.

Sminke for skolen.

Vedlikehold av neglene hans.

Motta gratis parfymeprøver.

En flott spa dag hjemme.

Vedlikehold krøllete hår.

Stopp håravfall naturlig.

Hold kjønnsområdet rent.