Home \ omsorg
 

Paint ansikter.

 

Å vite hvordan å lage sminke er en god ferdighet for bursdagsfest og Halloween-tiden. Hvis du aldri har gjort sminke, må du sette sammen et sett med alle de riktige verktøyene, inkludert sminke, børster og et speil. Hvis du har alt sminkeutstyr, kan du bruke verktøyene dine til å male et design på ansiktet til noen. Med litt øvelse og tålmodighet kan du begynne å male vakre motiver på folks ansikter på kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Verktøyene får  ,

    
   
 1.            1      Få et utvalg av farger for sminke. Pass på at fargene du bruker er giftfri. Det skal være direkte på etiketten at de ble laget spesielt for sminke. Hvis du nettopp har startet, får du en fargerik og en nøytral palett.  
    
  • Du kan finne sminke på nettet eller på kunst og håndverksbutikker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behold deg selv med sminkebørster og svamper. For mindre detaljer, bruk tynnbørster og flate, brede børster for større detalj. Ha minst tre børster i hver størrelse i sminke settet: en for svart sminke, en for hvit og en for farget sminke. Å ha forskjellige børster for forskjellige farger holder fargene fra å blande.        
 4.  
 5.             3      Få en plastkopp for vann. Du trenger vann for å blande det med sminke og skyll børstene dine. Hver vanlig plast drikkekop er egnet.        
 6.  
 7.             4      Finn noen vaskekluter for å tørke børstene dine på. Få billige vaskekluter da de ofte blir farget av fargene. Vaskeklær er gode fordi du kan vaske og bruke dem igjen når du vil ha sminke.        
 8.  
 9.             5      Få et speil tilgjengelig for å vise folk hvor flott sminken ser ut. Et lite speil er tilstrekkelig. Hvis du vil ha sminke på en stor begivenhet eller fest, ta to speil i tilfelle man blir ødelagt.        
 10.  
 11.             6      Ikke glem glitteren. Kjøp ikke-giftig kosmetisk glitter fra håndverksbutikken og legg den til sminkepakken din. Legg glitter over sminke for å få det til å skinne og skille seg ut.  
    
  • Pass på å bruke kosmetisk glitter. Kosmetisk glitter gjør ikke vondt hvis noen får det i øyet.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Mal ansikter til mennesker  ,

    
   
 1.             1      Spør personen hvordan de vil ha sminke på ansiktet. Hvis hun ikke er sikker, vis henne noen bilder av forskjellige sminkeutførelser å velge mellom. Bare vær sikker på at du kan kopiere alle designene du viser henne, så hun blir ikke skuffet på slutten!       
 2.  
 3.             2      Bruk et bilde for referanse. Ikke vær redd for å se på bildet nå og da for å sørge for at du gjør designet riktig. Hvis du ikke har noen utskrevne bilder, søk på nettet med smarttelefonen din. Søk etter noe som "løve ansikt sminke" eller "butterfly make-up design".       
 4.  
 5.                  3      Bruk bunnen av designet med en svamp. Dip spissen av svampen i vann. Ikke sukk svampen, det skal bare være noen dråper vann på den. Gni vått hjørne av svampen i sirkulær bevegelse på sminken du vil bruke. Forsiktig klapp svampens spiss på ansiktet for å bruke fargen.  
    
  • Hvis fargene ikke er lyse nok, legg til mer vann og farge til spissen av svampen.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg til en annen farge til basen for en mer utførlig design. Bruk en annen svamp eller rengjør den du brukte den første fargen med. Velg en farge som passer godt sammen med den første. Husk at farger som står overfor hverandre i fargeskiven, gir en fin kontrast, men de kan ikke blandes godt inn.  
    
  • For eksempel, hvis du malte en sommerfugl og lagde vingenes basis, lilla, da ville en blå blande seg godt, men en gul ville ikke.
  •  
  • Påfør den andre fargen med den våte spissen av svampen. Men blend fargene med en tørr del.
  •  
         
 8.  
 9.             5      La det første lag maling tørke. Etter noen få minutter, berør du fargen med fingertuppet for å se om den er tørr. Hvis fargen går av og lander på fingeren, la malingen tørke helt. Fortsett med sminke når malingen er helt tørr.       
 10.  
 11.                  6      Legg til designdetaljer med penslene dine. Dip en av børstene dine i vann og gni børstene på malingspakken du vil bruke. Pass på at børsten ikke drikker vått, ellers kan malingen på ansiktet av personen være. For mindre detaljer gjør lysslag med den tynne kanten av børsten. Bruk den ferske siden av børsten til å male tykkere linjer.  
    
  • Når du er ferdig med en farge, rengjør børsten eller ta en annen til bruk med den nye fargen.
  •  
  • Legg til skygger og høydepunkter med en tynn børste og svart og hvit sminke.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Løs bugs med en baby tørke. Tørk forsiktig klærne over det området du vil slette. Du kan også bruke en baby tørke for å runde av kantene av designet.        
 14.  
 15.                  8      Vis personen du jobber med speilet. Spør henne om hun liker det. Hvis hun virker opprørt eller skuffet, kan hun tilby henne å reparere designet eller legge til flere detaljer.        
 16.  
             

    3      Gjør folk komfortable  ,

    
   
 1.             1      Sett setepute på stolen hvor folk skal sitte. Bruk en pute hvis du ikke har setepute. Folk er mindre sannsynlig å bevege seg rundt i sitt sete når de er komfortable.       
 2.  
 3.                  2      Distrakter folkene mens du gjør ansiktet deres. Fortell dem en historie. Forklar hva du maler på ansiktet og hvordan du gjør det. Spør dem om deg selv. Distraherende mennesker gjør tiden raskere, og de blir ikke så nervøse.  
    
  • Hvis du for eksempel gjør barnas ansikter til en fest, kan du spørre dem om ting, "Har du det gøy med vennene dine i dag?" Eller "Hvilke spill ser du frem til?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Paint enkle design på barnas ansikter. Barn kan finne det vanskelig å sitte stille lenge. Å velge enkle design for barnas ansikter forkorter tiden de trenger å sitte i stolen, slik at de ikke blir så rastløse. 
    
  • Fullfør ditt design så snart som mulig hvis du jobber med et spesielt urolig barn.
  •  
         
 6.  
             

Hva du trenger .

                Les mer... (5)      
Omsorg populær:
Tie en Eldredge slips knute.

Selvfølgelig får du rett hud.

Sko med monogram.

Fikk en industriell piercing.

Behandle follikulitt.

Få perfekte øyenbryn.

En flott spa dag hjemme.

De riktige klærne til teatret.

Gjør porene ser finere ut.

Apply Foundation.

Bruk shorts med høy midje.

Bli kvitt akne arr naturlig.

Finn riktig hårbalsam.

Har et friskt ansikt.

Brett en skjorte.

Paint ombre negler selv.

Fjern fra baken.

Anerkjenn en falsk polo fra Lacoste.

Svøm med et bandasje i løpet av perioden.

Lag høydepunkter i håret ditt.

Forleng øyevippene med vaselin.