Home \ omsorg
 

Klær seg i smart casual dress code.

 

Kleskode "Smart Casual" beskriver en fasjonabel stil som samtidig er egnet for hverdagsbruk og begrenset, men likevel stilig. Å kle seg i smart casual stil betyr at mens de valgte klærne passer til hverdagsbruk, vil de legge igjen et mer elegant, jobbaktig inntrykk ved å skape et pent, gjennomtenkt, fasjonabelt og ekstrautstyrsutrustet antrekk. Det høres ganske bra og tydelig i starten - men noen ganger kan det være veldig vanskelig å treffe den fine linjen mellom å være for komfortabel og å bli for bortskjemt. Så i denne artikkelen har vi satt sammen noen nyttige tips som vil hjelpe deg å sette sammen mange flotte smarte casual antrekk, så hold dem i tankene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bygg et smart ensemble  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hvilket plagg du vil ha på bena. Hvis din smarte casual outfit er å jobbe, er det viktig å balansere profesjonalitet og motebevissthet i ensemblet. Prøv å finne bukser eller et skjørt som ser koselig og elegant ut på samme tid; brikken bør ikke bli feilplassert i et profesjonelt, men likevel daglig utseende, f.eks. ved å være for slurvet. Chic chinos, et konservativt skjørt i mørk farge eller til og med et par jeans i en mørk vask, er gode muligheter for et smidig, uformelt utseende. I de fleste tilfeller vil det spesifikke plagget på bena være basen på antrekket ditt, og bygge hele ensemblet ditt. 
    
  • Du kan også sette en farget aksent på dine valgte leggings. Du kan for eksempel iført en brun eller mørkegrønn skjørt, en marineblå chinos eller en chic jeans med indigo blå vask.  
  •  
  • Hvis du bestemmer deg for å ha på seg skjørt, bør den definitivt ha en profesjonell lengde (minst like over knærne eller lenger).
  •  
  • Hvis buksene eller skjørtene dine allerede er fargerike og trendy, bør du alltid tenke på å balansere dem med en mer subtil men elegant topp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kombiner buksene dine med en matchende topp som passer til din jobb. Smart Casual handler om å få balansen riktig. Hvis bunnen er mer elegant, kan du kombinere den med en dristig, mer fasjonabel topp (for eksempel fløser, farger, aksenter, mønstre, etc.). Hvis skjørtet eller buksene er ganske uformelle, bør du gjøre antrekket litt mer profesjonelt og elegant med toppen. 
    
  • Profesjonelt utseende topper er f.eks. en klassisk skjorte, en konservativ, høyhalset bluse eller krage topp.  
  •  
  • Igjen, din topp kan godt ha et snev av farge, men det må være i stand til å balansere antrekkene dine. Hvis skjørtet eller buksene har en dempet farge, er du velkommen til å ta en farget topp. Hvis på den annen side din bunndel allerede gir antrekket ditt den nødvendige aksentfargen, vil en nøytral topp være passende.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en kjole. En kjole er alltid en trygg innsats hvis du prøver å kle seg i smart casual stil. Med en kjole vil du umiddelbart se "mer avansert", men det spesifikke materialet, kuttet eller mønsteret på kjole kan sikre at kjole fortsatt får den nødvendige hverdagen og fasjonable berøring. Uansett hvilken type kjole du velger, skal kappen av kjole nå i det minste til knærne. Hvis du har en profesjonell kjole i skapet (konservativ lengde, mørkere farge), kan du få det til å se litt mer uformelt ved å kombinere det med uformelt tilbehør, f.eks. med et farget skjerf, eller enkle men stilige smykker.  
    Omvendt kan du krysse en hverdags kjole og gjøre den ser mer profesjonell ved å kombinere den med stilige og konservative høye hæler og elegante, enkle smykkestykker.  
  • Når du setter det elegante casual antrekket på en kjole, bør du huske å holde det enkelt og enkelt. Hvis du er i tvil om hvordan antrekket ditt ser ut, bør du gjøre det mer elegant. På den annen side, hvis antrekket ditt kommer over som vanlig og behagelig, kan du være flaut i deg selv i ditt faglige miljø.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg til en blazer. En blazer er et flott stykke klær som vil legge til en profesjonell berøring med noe annet klær - og hvis du kombinerer blazeren med en myk, uformell topp, blir du ikke forvrengt. Hvis du vurderer å sette på en blazer, må du sørge for at den er kuttet mer formfeste. En tettsittende, elegant blazer kan gjøre antrekket øyeblikkelig gjennomtenkt og elegant, mens de andre plaggene i ensemblet gir deg den mer casual siden av antrekket. 
    
  • En svart / svart blazer i svart / hvitt kan gi antrekkene din den nødvendige, profesjonelle berøringen, mens en farget blazer kan tjene som et aksentstykke og få et preg av farge og lykke til antrekket.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett inn passende passende sko. Hvis du leter etter en smart casual outfit, sørg for at du fullfører antrekket med et par elegante sko. Høye hæler er alltid et godt valg, og spesielt lukkede pumper er en god måte å avrense antrekkene dine på. Hvis antrekket ditt er mer uformelt enn elegant, kan du selvfølgelig også ha flate sko. 
    
  • Du kan få antrekkene dine til å skille seg ut fra mengden og fortsatt være uformell og passe til hverdagsbruk ved å bruke dine fede sko som motebevis i antrekket. Skoene dine kan ha en dristig farge eller et interessant mønster, men så skal resten av antrekket skape en elegant balanse, f.eks. gjennom en gjennomtenkt samling av enkle stykker i dempet farger.  
  •  
  • Kilehæl og andre åpne sko kan også fungere godt i en smart casual outfit hvis anledningen er uformell og uformell. Men hvis du kle deg for arbeid, bør du holde unna disse alternativene.  
  •  
  • Unngå å sette på sandaler med ditt smarte casual outfit. Sandaler ser bare for koselige.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Velg riktig tilbehør til antrekket ditt  ,

    
   
 1.             1      Bruk riktig smykker. Tilbehøret du velger, er ofte aspektet av din generelle antrekk som bestemmer den samlede effekten av hele ensemblet. Tilbehør kan være perfekt brukt til å gi antrekkene dine en dramatisk uformell eller en bestemt stilig elegant stil. Et eksempel: Øyeoppsummerende halskjeder er vanligvis det perfekte valget for å gjøre et ellers enkelt antrekk mer levende og uformelt. Ditt tilbehør kan også være tydelig fargede og deretter tjene som en aksent i et antrekk med dempet farger. 
    
  • Det samme prinsippet gjelder for øredobber. Selv om du alltid bør sørge for at dine valgte øredobber er ganske av det enkle varianten, men øredobber kan være et lite iøynefall og forbedre hele antrekket.
  •  
  • Hvis du allerede har brukt en rekke farger og mønstre i antrekk, bør du vurdere å holde smykker enkle slik at antrekket ditt ser balansert ut og ikke er overvektig.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et belte. Hvis du stiler antrekket ditt med et belte, kan du sette på en fargerik aksent, bruke beltet som et utsagnsstykke, eller få mer tekstur til antrekket ditt. For eksempel, hvis antrekket ditt hovedsakelig er laget av kjedelige materialer, kan du ha et mønstret eller strukturert belte for å gjøre din generelle antrekk mer interessant og legge til et lite utvalg. Avhengig av hvilken type belte du velger, kan du legge til dette tilbehøret, slik at antrekket ditt ser lysere ut og mer fasjonabelt (hvis det er et farget belte) eller ser mer elegant og mer avansert (hvis det er en) ganske enkle, klassiske beltehandlinger). 
    
  • Tynne belter ser bra ut i kombinasjon med kjoler, mens bredere belter går bra med lengre skjørt.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en klokke. Bruk av klokke kan betraktes som en underkategori av smykker eller som en helt separat type tilbehør. Prøv å velge en klokke som er i utgangspunktet ren og enkel, men kan også være en subtil iøynefinger. For eksempel kan en klokke med litt større urskive og et vanlig band være et flott tillegg til tilbehør. Hvis klokken din har et farget bånd, må du sørge for at tallerkenen ikke er for tung. 
    
  • I tillegg bør du vurdere materialet til klokken. Klokken din skal ha en metallisk farge (sølv, gull, platina), og du bør også sørge for at metallet i klokken din harmoniserer med de andre metallbitene og detaljer på antrekket ditt.
  •  
  • For eksempel, hvis skoene og vesken har gullkledning, bør du unngå å bruke en sølvklokke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en veske. En fargerik eller ellers uvanlig veske kan også være et utsagnsstykke i et ellers undervurdert, mer konservativt antrekk. Håndvesken din trenger ikke nødvendigvis å være perfekt skreddersydd for resten av antrekket ditt - men hvis du allerede har et annet farget brikke i ensemblet ditt (topp, blazer, sko, etc.), bør du heller velge vesken din i en fast farge. 
    
  • Enhver pose som du kombinerer med antrekket, bør fremfor alt være elegant og stilig - om din antrekk er mer av en uformell trend eller i klassisk elegant retning. For eksempel, hvis vesken din er ganske liten, kan det være litt mer lekfull eller glatt i kombinasjon med et enkelt antrekk. Hvis det derimot er en større pose, bør design i kombinasjon med et fargerikt antrekk være enkelt og enkelt.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder bruk av et skjerf. Et skjerf kan være et flott og enkelt tilbehør som kan forbedre ethvert antrekk. Her er det skjerfet ditt for å oppgradere din gjenværende antrekk på en subtil måte, men den bør ikke overskygge. Med et skjerf kan du alltid legge til et fargerikt på antrekket ditt, og gi hele ensemblet et mer fasjonabelt utseende, avhengig av farge, mønster og stoff. 
    
  • Hvis antrekket ditt er hovedsakelig mørkere, bør du vurdere å legge et skjerf i et grafisk mønster for en aksent.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Ta med din egen stil  ,

    
   
 1.             1      Bruk din favorittfarge eller -mønster. Spesielt med klassiske drakter og forretningsklær, kan antrekket kjedelig raskt. Overvei å legge fart i kontoret klær ved å ha en bluse som har din favoritt farge eller mønster. Hvis du holder deg til denne anbefalingen, vil antrekket ditt se riktig og profesjonelt, samtidig som du tillater din personlige stil å skinne gjennom.        
 2.  
 3.             2      Gjør antrekket ditt litt mykere og mer komfortabelt med en genser. Blazers er gode for å lyse opp en smart casual outfit. Men hvis du helst vil ha et mykere, mykere blikk, bør du vurdere å kombinere en farget cardigan eller en wrap-around genser i resten av antrekket. Cardigan kan enten ha en dristig farge eller tjene som en fargerik aksent i et dempet antrekk. 
    
  • Hvis du alltid er kald, ville en turtleneck genser være et godt valg for en smart casual outfit.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandle grunnleggende til en makeover. Bukseretter er normen i mange forretningsområder. Våg å avvike fra normen ved å ha skapet på nytt, erstatte de vanlige bukseklærene dine med modeller som har en slankere, figurerende silhuett. Slankere silhuetter vil smigre figuren mens de fremdeles vises reservert og enkelt. Du kan også kombinere dine forskjellige bukser og kostymer etter ønske.        
 6.  
 7.             4      Bruk alltid minst ett iøynefallende utsagnsstykke. Det kan være utmattende å komme opp med en fasjonabel drakt hver dag. Hvis du er usikker (eller hvis du går tom for klær som passer til kontoret), kan du alltid ha minst ett utsagnsstykke. Dette betyr at du skal sørge for at skoene dine, et kjede eller et belte er en ekte iøynefallende, hvis resten av antrekket ditt igjen er ganske tørt. 
    
  • Ditt uttalelsesstykke skal være farget eller ha mønstre og ornamenter. Dette er den enkleste måten å forsikre deg om at antrekket ditt ikke bare er riktig, men også fasjonabelt.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (26)      
Omsorg populær:
Gi et manikyr.

Velg et par solbriller.

Sett opp en tatoveringsmaskin.

Fargestråle en farge i håret ditt.

Bruk sjøsalt spray.

Svøm med et bandasje i løpet av perioden.

Paint ombre negler selv.

Ta en dusj.

Pierce din egen navle.

Endre stilen din.

Nail art med geoder.

Riktig munnhygiene.

Stretch T skjorte.

Mal neglene med en neglelakkblomst.

Finne det perfekte fundamentet leire.

Lys hudfarve.

Blekeshorts.

Påfør naturlig sminke.

Frisør en bananbunne.

Fjern hårfarge fra huden.

Heal overbelastning av ørehullene raskt og meningsfylt.