Home \ omsorg
 

Tie snørebånd rett.

 

For mange mennesker er sko en utrolig viktig del av deres antrekk. For å ytterligere dette har utallige kreative måter å binde sko blitt utviklet, legger du til et enda mer personlig preg på et allerede uttrykksfulle element i garderoben din. Det er imidlertid ikke en lett oppgave å finne ut hvordan man oppnår disse kompliserte, men elegante lacing-metodene. Hvis du noensinne har lurt på hvordan du etterligner den rene kanten av rette snørebånd, er det noen enkle måter å velge mellom.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Parallell snøring  ,

    
   
 1.                    1      Sett skoenet gjennom den første øyen på den første skoen. Tåen skal peke bort fra deg. Eyelet, som er lengst borte fra deg, kalles den første øyet, og derfra fortsetter du å telle. Med snøre på utsiden av skoen din, legg enden på begge sider inn i det første øyet.       
 2.  
 3.                  2      Pass på at endene på snørebåndene er like lange. Trekk begge endene på skoen lang. Trekk på kortere side til de er like lange. Nå har du den første linjen.        
 4.  
 5.                  3      Forbered snøring av den andre strålen. Plukk opp den høyre enden av skulderen. Før den langs bunnen av øyelokkene og sett den inn på høyre side gjennom det andre øyet. Ikke la ut en sløyfe. Du bør ikke kunne se skoen mellom øyelokkene.        
 6.  
 7.                  4      Strenge den andre linjen. Dra samme høyre side av blonder på skoen til venstre. Sett det gjennom det andre øyet på venstre side og trekk det godt.        
 8.  
 9.                  5      Klargjør lassingen av den tredje linjen. Ta den venstre enden av blonder og trekk den langs bunnen av øyet til høyre side, og legg ut det andre øyet (som du allerede har snittet) til du kommer til det tredje øyet. Sett det gjennom det tredje øyet og trekk det godt.        
 10.  
 11.                  6      Strenge den tredje linjen. Pass den venstre enden av blonder på tvers av skoen og sett den inn i det tredje øyet på høyre side. Stram skoenet. Du burde nå ha tre barer.        
 12.  
 13.                  7      Klargjør lassingen av den fjerde linjen. Ta slutten av blonder, som er nå på høyre side, og før den langs øyelokkets underside fra den andre øyelen til fjerde, og forlatt det tidligere bundet tredje øyet. Pass på venstre side av skoen gjennom det fjerde øyet på venstre side og stram skosømmen.        
 14.  
 15.                  8      Strings den fjerde linjen. Pass den venstre enden av blonder på skoen og sett den inn i det fjerde øyet. Stram skoenet.        
 16.  
 17.                  9      Ledninger på. Gjenta trinn 5 til og med 8 til du kommer til øyet nærmest deg. Husk:  
    
  • Hver gang du setter skoet under øyelokkene, bør du hoppe over den som har blitt laced før og sett den gjennom neste øyelokk.
  •  
  • Når du setter skoet over skoen, legges det inn i øyet, som er direkte parallelt med det fra hvilket det kom ut.
  •  
         
 18.  
 19.                  10      Fullfør lassingen din. Når du kommer til den siste sløyfen, bør du sjekke igjen for å se om alt er jevnt. Kanskje du må justere skoen på skoen litt.        
 20.  
 21.             11      Stryk din andre sko. Gjenta alle disse trinnene rett på din andre sko.                 
 22.  
             

    2      Enkel Lacing  ,

    
   
 1.                  1      Legg skoen i den første øyen på din første sko. Tåen skal peke bort fra deg og den første øyet vil være lengst unna deg. Sett den venstre enden av blonder inn i venstre øye og høyre ende inn i høyre øyelokk.        
 2.  
 3.                  2      Fullfør riktig snøring. Styr høyre side av blonder under øyenrøret i retningen til den siste øyet. Sett inn enden av blonder gjennom det siste øyet        
 4.  
 5.                  3      Juster lengden på blonder. Med denne teknikken håndterer venstre side av blonder alt arbeidet, så det bør være mye lengre først. Trekk på venstre side av skulderen til den resterende enden av høyre side bare virker lenge nok til å knytte en knute på enden. For øyeblikket er et grovt estimat nok, siden du kan justere det senere.        
 6.  
 7.                  4      Forbered snøring av den andre strålen. Før den venstre enden av skoen i retningen til du kommer til neste øye på venstre side. Sett skoenet gjennom dette øyet.        
 8.  
 9.                  5      Strenge den andre linjen. Styr venstre kant av blonder på tvers av skoen til høyre og legg den gjennom det andre øyet på høyre side. Trekk skoene stramt. Vi vil ringe denne enden av skoslipsen "arbeider blonder" fra nå av.        
 10.  
 11.                  6      Klargjør den tredje linjen. Før arbeidshylsaet i retningen til du kommer til neste (tredje) øye til høyre. Sett skoen i dette øyet.        
 12.  
 13.                  7      Strenge den tredje linjen. Før arbeidsskoet over skoen til venstre. Sett den i det tredje øyet på venstre side. Trekk skoene stramt.        
 14.  
 15.                  8      Ledninger på. Bruk alltid en side av blonder og gjenta trinn 4 til og med 7 til du kommer til det siste øyet.        
 16.  
 17.                  9      Juster lengden på endene på blonder. Nå som du er ferdig med snøring, sørg for at de to ender er omtrent like lange. Trekk arbeidshylsaet ned så langt det er nødvendig for å utvide det ikke-arbeidende skulderet eller omvendt.        
 18.  
 19.             10      Stryk din andre sko. Gjør nå alle disse trinnene på den andre skoen din også.       
 20.  
             

Tips .

      

            

Ting du trenger .

             
Omsorg populær:
Grunnleggende for garderoben.

Endre utseendet.

Som svarte vokser håret ditt lenge.

Ta målingene for en topplakk.

Fjern voks fra huden.

Bruk en Claddagh ring.

Se yngre med 50.

Sminkeporer er mindre.

Fjern klor fra håret.

Fjern kroppshår med en tråd.

Lag din egen sjampo.

Kjøp jeans.

Selvfølgelig får du rett hud.

Bli kvitt klumpete hender.

Kjole med en timeglassfigur.

Bli kvitt en innkapslet pimple.

Velg øredobber ved piercing.

Vedlikehold av oljeaktig hud.

Gjør falske negler ser virkelige ut.

Lukk store porer.

Få hendene myke som babyhud.