Home \ omsorg
 

Forebygging av permeabilitet av bandasjer.

 

Det er vanskelig nok å håndtere kramper, humørsvingninger og andre ubehagelige bivirkninger av perioden. Hvis du fortsatt trenger å bekymre deg for at bandasjen din løper ut, kan denne tiden av måneden raskt komme på nerver. Det er imidlertid mange triks du kan bruke for å forhindre lekkasje og unngå å bekymre deg i løpet av perioden.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Få best mulig dekning  ,

    
   
 1.            1      Pass på at du legger bandasjen rett. For å bruke bandasjen ordentlig, må du først fjerne den fra emballasjen, ta av beskyttelseshylsen og sørg for å plassere den midt i underbuksene, slik at den ikke er for langt frem eller for langt tilbake. Hvis du bruker vinger, skal du fjerne beskyttelsesfolien fra vingene og sørge for at de vikler underbuksene tett, slik at bandasjen ikke glir. Når du har plassert bandasjen riktig, kan du sette på underbuksene dine og sette dem i riktig posisjon slik at alt passer godt.  
    
  • Vask hendene dine før du bruker sanitetsbindet og pakk det inn i beskyttelsespakken eller toalettpapiret før du legger dem i søppelkassen.
  •  
  • Noen kvinner sverger ved tekstilbandasjer. De er ikke absorberende, men mer miljøvennlige.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk bandasje med riktig lengde og tykkelse. Hvis bandasjene dine ofte løper ut og du har en sterk periode, kjøp lange bandasjer med "super" absorbering. Om natten bør du bruke spesielle nattputer som er enda lenger; Selv om disse er veldig tykke, kan du til og med bruke dem om dagen hvis blødningen er svært alvorlig og du går ofte ut. 
    
  • Du bør bære bandasjer med vinger slik at de ikke glir så lett og de holder seg til underbuksene dine.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder bruk av panty liners for ekstra beskyttelse. Noen kvinner liker å sette panty liners sideveis over og under bandasjen for å beskytte dem på steder der blodet normalt søler. Du kan til og med ha en tynnere bandasje vinkelrett på normal bandasje for bedre å beskytte deg mot lekkasje. Selvfølgelig gir denne metoden ikke den beste brukerkomforten, spesielt når den glides sidelengs panty liners eller bandasjer rundt. Pass på at du bruker stramt undertøy i dette tilfellet, slik at bandasjene holdes forsvarlig på plass. 
    
  • Hvis du ofte bløder foran eller bak, beveger du bandasjen litt fremover eller bakover, avhengig av hvor du ofte går tom.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk tykkere undertøy. For å redusere lekkasje, bruk tykkere undertøy som ikke bløder så lett. Mens du ikke er helt beskyttet mot lekkasje, kan du være i stand til å begrense det, og underbuksene vil absorbere mer blod hvis noe går galt. Bare tanken på å være bedre beskyttet av tykkere materialet vil forsikre deg om. 
    
  • Pass på at underbukser ikke er for slitte. I løse undertøy kan bandasjen glide lettere, og det kan raskt føre til uhell.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder brukstidsforkortelser. Hvis du bløder tungt og har et problem med lekkasje, kan du få spesielle kortere perioder. Nei, det betyr ikke de gamle stygge underbuksene du vanligvis bruker i løpet av perioden; "Periodebukser" er en spesiell type undertøy fra tre forskjellige lag som gir lekkasjevern for pads. Det første laget er absorberende, det andre laget forhindrer sagging og det tredje laget er laget av bomull. Materialet er pustende og gir friskhet og komfort samtidig som det gir størst mulig lekkasjebeskyttelse. 
    
  • En panty koster mellom $ 9 og $ 20 eller mer, men hvis du bare legger til noen få av dem og bare bruker dem i løpet av perioden, kan investeringen være vel verdt det.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Ta ekstra beskyttelsesforanstaltninger  ,

    
   
 1.             1      Bruk alltid en toalettpapirpose med hygieneartikler til nødsituasjoner. Hvis du ikke vil ha noe i det hele tatt i løpet av perioden, bør du ha nok bandasjer, trusser, undertøy eller, om nødvendig, til og med en byttebukse. Hvis du har litt plass i ryggsekken eller skapet for å bytte ting, vil du føle deg mye tryggere. De kan ikke være nødvendig, men du kan få dem i nødstilfeller og føle seg tryggere. 
    
  • Hvis du går tom for bandasjer eller panty liners, tør du spørre kjærester eller til og med en lærer hvis de kan hjelpe deg. Husk at hver kvinne har eller hatt en periode, og selv om vennene dine ikke kan hjelpe deg, vil de forstå situasjonen din. Hvis du er den første av vennene dine til å ha sin periode, spør en person som kan hjelpe deg med sikkerhet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke vær så bekymringsløs som vanlig. Med et bandasje har du god plass til å flytte, men det kan være raskere å få små ulykker når du treffer hjul, løp rundt, hoppe opp og ned, eller kjører veldig fort frem og tilbake. Under regelen, vær spesielt oppmerksom på bevegelsene dine; Du vil ikke at bandasjen din skal glide eller bli krøllet opp og så løpe ut. 
    Likevel bør du ikke gi opp fysisk utdanning eller sitte i hjørnet hele dagen, som en haug av elendighet, når du har dagen din. Sport kan hjelpe mot menstruasjonskramper!  
         
 4.  
 5.             3      Bruk mørkere, løse klær. Du trenger ikke å bekymre deg så mye om røde flekker når du har mørke klær. På mørke ting er flekker ikke så lett å se, og du trenger ikke å bekymre deg for å få noen flekker ut av lyse ting. Løsnende klær minner deg ikke så lett om at du har på deg bandasje, og du kan bevege deg lettere. 
    
  • Selv om det ikke nødvendigvis må være ting ut av bestemorens garderobe, og du bør alltid føle seg vakker, er det ikke sannsynlig at mørke klær vil være et uhell.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå til bad oftere. For å unngå lekkasje, gå til toalettet oftere enn vanlig. Gå på badet hver time eller hver annen time for å bytte bandasje eller se om alt er i orden. Dette er en fin måte å forhindre lekkasje i tid fordi du vet når det er på tide å endre og føle seg trygg. 
    
  • Hvis du trenger å gå i klassen, ikke bekymre deg om læreren eller læreren din. Bare spør vennlig og ikke gjør det for mye til en vane, og alt vil gå greit.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sov på et mørkt ark eller et håndkle. Hvis du er redd, kan noe gå galt, spesielt hvis du bor hos noen, legg deg på et gammelt teppe eller et gammelt håndkle. På den måten trenger du ikke å bekymre deg for flekker på arkene og kan sove i fred uten å sjekke arkene hele tiden. Du vil kunne sove mye bedre, og du trenger ikke å konstant tenke på å løpe ut. 
    
  • Tenk på det: verste, hvis du bløder på et laken, finner noen andre ut. Det er ganske mulig at en annen kvinne vil oppdage stedet og hun vil få full forståelse, så det er ingenting å bekymre seg for.
  •  
  • Hvis din far eller en annen mann ser blodet flekker, vil han også forstå det. Ikke bekymre deg for mye om ting som kan skje, men heller konsentrere deg om en dyp, avslappende søvn.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vær stolt av deg selv og din periode. Perioden er ikke noe å skamme for, om det er noe galt eller ikke. Du bør være stolt av denne forandringen i kroppen din og være klar over at alle kvinner må leve og håndtere det; Jo før du forstår det, desto bedre. Snakk med vennene dine eller kvinnelige familiemedlemmer om perioden, og du vil se at det er noe helt normalt, og du trenger ikke å skamme seg over det. 
    
  • Selvfølgelig kan det være pinlig i offentlig for et minutt eller to hvis noe går galt. Men du bør ikke gå ut av det helt skremt i løpet av perioden, fordi du er bekymret for at du kan løpe ut når som helst. Ikke la perioden sure livet ditt.
  •  
  • Hvis du føler deg veldig ubehagelig med å binde seg, bli kjent med tamponger eller en menstruasjonskopper. Selv om du må bytte tamponger minst hver 8. time og en menstruasjonskupp hver 10. time, tilbyr de bedre lekkasjebeskyttelse og kan være mer behagelig for deg enn å knytte.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Rengjør navlen.

Fjern bena med voks.

Kjole som en California Girl.

Kombiner en denimjakke riktig.

Opprett en treningsplan.

Glatt hår naturlig.

Gjør øyenvipper og øyenbrynene pent.

Kjøp en drakt.

Utfør en hårforlengelse ved hjelp av fletningsmetoden.

For å få et perfekt smil.

Fletting en side sildbein fletning.

Vær en motevifte.

Bør huden din tørr.

Å lage fluer.

Kjole som i sekstitallet.

Behandle akne med sitronsaft.

Lysere svart hår.

Bantuknoten frisør.

Bruk bokser shorts.

Heal en skorpe.

Farger fremhever deg selv.