Home \ omsorg
 

Gjenkjenne om en parfyme er ekte.

 

Hvis du får gjennom å betale mye penger for en eksklusiv parfyme, vil du sørge for at du får en original også. Produksjonen av parfymeimitasjon er ikke spesielt komplisert, men selvfølgelig når imitasjonene aldri samme kvalitet eller duft som den opprinnelige parfymen. Av den grunn bør du aldri bruke penger på en falsk parfyme. Hvis du vet hvilket bevis som tyder på en falsk, vil du kunne ta en informert kjøpsbeslutning.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg på parfymeinnkjøpet  ,

    
   
 1.            1      Informer deg om selgeren. I de aller fleste tilfeller vil du kunne unngå å skaffe en parfymeimitasjon når du foretar kjøpet fra en anerkjent selger. Parfymer selges i ulike typer butikker, og det er veldig viktig at du forstår fordelene og risikoen for hver kilde. 
    
  • Store varehus er alltid det sikreste alternativet når du kjøper parfymer. Disse butikkene har fordelen av å kunne undersøke både flasken og resten av emballasjen før de kjøpes. Du kan også få råd fra de mest velutdannede salgspersonene. Dette vil fortelle deg direkte til selgerne hvis det er en sjanse for at parfymen er falsk. Hvis det viser seg at du virkelig har utilsiktet kjøpt en imitasjon, tilbyr kjente varehus i mange tilfeller en returpolitikk.
  •  
  • Vær spesielt forsiktig når du finner en kostbar parfyme på loppemarkeder eller fildelingsnettverk, hvor selgerne kan trekke deg over bordet uten at du har noen juridiske rettigheter. Før du kjøper, bør du alltid nøye undersøke parfymen. I tillegg, hvis det er mulig, bør du insistere på å motta selgerens kontaktinformasjon dersom det viser seg at parfymen ikke oppfyller dine forventninger.
  •  
  • Du bør ikke være redd for å spørre selgeren noen direkte spørsmål om produktet. Bruk informasjonen du mottok i denne artikkelen. For eksempel, "Kan du snakke med batchnummeret til parfymen?" Og "Kan du sende meg et bilde av teksten på baksiden av pakken?" Etc.
  •  
  • Hvis du kjøper parfymer på internett, for eksempel På eBay eller Amazon er det spesielt viktig at du leser gjennom alle tilgjengelige anbefalinger, både om det aktuelle produktet og alle selgerens vurderinger. Pass på at selgeren er verifisert av PayPal, fordi det betyr at hans kontaktinformasjon er kjent. I tillegg bør du informere deg om selgeren tilbyr returgaranti. Hvis dette ikke er tilfelle, bør du be om returpolitikk før du kjøper. Pass også på at produktbeskrivelsen ikke inneholder grammatiske og stavefeil og er generelt tiltalende.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se på prisen. Selv om prisen ikke alltid er en direkte indikasjon på kvaliteten på produktet, bør du likevel være oppmerksom på at noe er usannsynlig å være riktig når prisen på det aktuelle parfymemerket egentlig er for billig er - i dette tilfellet er tilbudet sannsynligvis for godt til å være sant, og håpet på luksus parfyme er i sannhet bare en falsk. Selvfølgelig er det også unntak her, for eksempel et clearing salg av inventar i en forretningstransaksjon. I de fleste andre tilfeller kan man imidlertid anta at prisen er en god indikator på ektheten av en parfyme.        
 4.  
 5.             3      Informer deg på forhånd om den spesifikke parfymen. Gå til produsentens nettsted for å finne ut om de har viktig informasjon om emballasjen, flasken og plassering av strekkoden. Du bør også besøke varehus og kjøpesentre for å se hva flacon og emballasje av den autentiske parfymen ser ut, slik at du får en bedre ide om hva du kan forvente.                 
 6.  
             

  Del 2      Identifiser ektheten  ,

    
   
 1.             1      Kontroller emballasjen. Original parfymeemballasje er vanligvis pakket med et tett cellofanlag. Sjekk om cellofan er for løs eller unøyaktig. Kanskje er cellofanomslaget selv gjort så ille at du kan flytte pappemballasjen inne i cellofan. Hvis emballasjen ser uprofesjonell og slurvet ut, er det en klar indikasjon på at du har å gjøre med en falsk.        
 2.  
 3.             2      Undersøk papkassen nøye. Ofte kan du bestemme ektheten av en parfyme ved å sjekke de aktuelle områdene av pappemballasjen. Før du åpner parfyme, bør du nøye inspisere boksen for å oppdage tegn på uprofesjonell emballasje eller dårlig eller feil design. 
    
  • Sjekk teksten på baksiden av pakken. Vær særlig oppmerksom på grammatiske og stavefeil, til ordningen av teksten og informasjonen etc. Emballasjeinformasjonen til en original parfyme bør helst være grammatisk korrekt og språklig korrekt. Stavekontroll og grammatiske feil angir vanligvis at du holder en forfalskning.  
  •  
  • En original boks er laget av høykvalitets papp. Bokser av tynt, sprøtt materiale er ofte falske.
  •  
  • Søk på emballasjen for strekkoden. Strekkoden må være plassert på bunnen av ryggen og ikke på sidene.
  •  
  • Se om du finner overflødig lim eller tape. Ekte merket parfyme bør ikke ha noe rotete limrester eller ekstra tape, enten i eller utenfor pakken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller kontroll-, batch- og serienummer. For ekte parfyme, finner du alle disse numrene på emballasjen. Du kan da bruke hvert av disse tallene for å kontrollere parfymenes ekthet. Det er best å kontakte produsenten for å finne ut om tallene på emballasjen samsvarer med de offisielle produksjonsnumrene.        
 6.  
 7.             4      Følg flasken. Ekte parfyme er alltid i glatte, høykvalitets flasker, mens imitasjoner vanligvis er litt tøffe og vanligvis av dårlig kvalitet, noen ganger til og med plast og ikke glass. Kvalitet parfymer fra høy kvalitet merkevarer har perfekt lukkede lukkinger som er lekkasje-bevis. Husk at luksusmerkene forstår deres parfymeflasker som en viktig del av en luksuriøs parfymeopplevelse, så kvaliteten på flasken skal være feilfri.       
 8.  
             

  Del 3      Lukk forskjellen  ,

    
   
 1.             1      Forstå kompleksiteten til en ekte, parfyme av høy kvalitet. Duften av en ekte parfume er kompleks og sammensatt med raffinement. Selv om det ikke er så enkelt å peke autentisiteten til en parfyme til duften alene, er det ganske mulig å "falle" en falsk hvis du er kjent med duften av originalen.        
 2.  
 3.             2      Kjenn de forskjellige komponentene i en parfyme. Autentiske parfymer har nesten alltid tre spesifikke lag som avslører seg selv på forskjellige tidspunkter - nemlig toppnotat, mellomnotat og basisnotat. Denne kompleksiteten sikrer at duften er umiskjennelig og flerdimensjonal. I tillegg kan duften utvikle seg og forandre seg fra den første sprøyten til fullstendig absorpsjon gjennom huden. Falske parfymer har et endimensjonalt duftlag og lukter ofte "rare" etter å ha vært på huden en stund.       
 4.  
 5.             3      Kjenn forskjellen mellom syntetiske og naturlige ingredienser. Duftdesignerne til kjente parfyme-merker investerer mye tid og krefter i utviklingen og sammensetningen av parfymer. De bruker vanligvis en raffinert blanding av forskjellige syntetiske dufter og andre naturlige avledede dufter. Til sammenligning er billige parfymer nesten alltid laget av rent syntetiske dufter og mangler derfor kompleksiteten til en kompleks duft med naturlige dufter.       
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på parfymenes utholdenhet. En falsk parfyme lukter meget lik originalen i begynnelsen, men du vil sikkert snart oppdage at den autentiske parfymen er klart overlegen forfalskning når det gjelder holdbarhet og effekt. Derfor er originalen faktisk en mye bedre verdi på sikt Ratio tilbyr som etterligning. Når de åpnes flasker med autentiske parfymer, beholder de vanligvis parfymen i seks til atten måneder. Sitrusbaserte parfymer mister vanligvis deres karakteristiske duft rundt den sjette måneden, mens blomster parfymer skal beholde sin duft i opptil atten måneder. Når du har åpnet flasker med billige parfymer, mister du ofte duften innen noen uker eller måneder.       
 8.  
 9.             5      Finn ut hvilke notater din spesifikke parfyme skal inneholde i henhold til den offisielle oppskriften. Når du lærer om parfymen du vil kjøpe, er det spesielt viktig at du forsker på forhånd hvis parfymen din er en duft med en enkelt duft eller en kompleks sammensetning av forskjellige dufter , Dufter med en enkelt duft inneholder bare høyeste kvalitet og beste dufter, så fraværet av et hjerte og en base notat er ikke en klar indikasjon på en falsk. Hvis du sjekker ektheten av en duft med en enkelt duft, bør du være forsiktig med å se om duften lukter morsomt, og hvis duften passer til beskrivelsen på produsentens nettsted.        
 10.  
 11.             6      Prøv parfymen. Du bør bare teste parfymen på huden din etter at du har sjekket pakken og lukten på forhånd og funnet det bra. Hvis du mistenker at du har å gjøre med imitasjon, bør du være ekstra forsiktig, fordi forfalskede parfymer kan føre til alvorlige allergiske reaksjoner eller gi uhyggelige utslett på huden din. Når du har nøye sjekket alle de andre egenskapene til parfymen din, kan du bruke den på huden din og deretter se nøye ettersom duften utvikler og endrer seg gjennom dagen. Hvis det er en autentisk, sofistikert parfyme, bør du legge merke til hvordan toppnotatet svekkes over tid, mens hjerte og basisnotater avslører mer og mer. Med en falsk parfyme vil du ofte kun kunne oppleve toppnotatet, som vanligvis forsvinner raskt.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (4)      
Omsorg populær:
Forbered håret for bleking.

Fjern sminke.

Få langt hår raskt.

Fjern tre harpiks fra hendene.

Vedlikehold tynne og tørre lepper.

Behandle hakkete lepper uten en pleiepinne.

Bryst som ser små ut, gjør dem større.

Bli kvitt hudormer på nesen.

Hold føttene rene.

Lim hår forlengelser.

Fjern midlertidige tatoveringer.

Bruk parfyme.

Få strålende hud snart.

Lys hårfargestoffet med vitamin C.

Vask flettet riktig.

Bestem ringstørrelser.

Dutts arbeider også med kortere hår.

Løsne en tett ring.

Kjole som en modell (for menn).

Påfør fuktighetskrem.

Gjør øynene dine større gjennom sminke.