Home \ omsorg
 

Jordan wear.

 

Nesten alle vet Jordan. Bortsett fra det, vet ikke alle hvordan å bære Jordans. Mens skoen fortsetter å dominere markedet og mote siden den første utgivelsen for tretti år siden, er den også en av de dyreste kjøpene. Bruk disse tipsene for å sikre at du bærer Jordans i stil hvis du er heldig nok til å ha råd til et par.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg riktig par Jordans  ,

    
   
 1.            1      Velg et par Jordans basert på anledningen. Det store antallet stiler og farger i Jordan du kan velge gjør dine valg nesten ubegrensede. En av de første måtene å begrense valgene dine er å velge et par basert på muligheten du har på deg. 
    
  • Velg et par høye topper hvis du planlegger å spille basketball og vil ha på deg Jordans. Skoen dekker anklene dine, og bidrar til å beskytte dem mot skade. Snør skoen helt opp for å sikre at du er helt beskyttet mot skade.  
  •  
  • Jordan er en populær form for fritidsklær. Den lave eller høyeste versjonen av Jordans kan brukes med jeans eller shorts og til og med uformelle skjørt eller kjoler.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg Jordans basert på dine personlige preferanser. Det er over 100 muligheter å velge mellom når du velger Air Jordans. Å velge hvilken sko du vil ha, kan reduseres til det du liker og hva du ikke liker og hvilke farger du foretrekker. 
    
  • Hvis du foretrekker en klassisk eller original stil, kan du velge det første utkommende paret Jordans: The Air Jordan I. Også se merkevarens nummererte serie, som inkluderer Air Jordan I gjennom Air Jordan XX3.
  •  
  • Sjekk ut Retro Air Jordans, som nå blir mer populær igjen. Se også på de forskjellige silhuettene på skoen for å se hvilken stil du foretrekker. Kvinner har en tendens til å foretrekke silhuetten til Air Jordan III for deres mykere, rundere form.
  •  
  • Komplette samlinger av Air Jordan Special Editions, Revisions, Vintage Collectibles, og Hybrids av allsidige Jordan-modeller.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg Jordans basert på prisen. Luft Jordans er kjent for å være ganske dyrt. Noen mennesker er villige og i stand til å bla gjennom flere hundre euro for et eksklusivt par. Hvis du har en øvre grense, er prisen en viktig faktor i din beslutning. Det er også en nyttig måte å begrense ditt utvalg av Jordans.                 
 6.  
             

    2      Jordans har på seg  ,

    
   
 1.             1      La Jordans være sentrum for antrekket ditt. Jordan er ment å være et uttalelsesstykke. Og de trenger ikke å passe inn perfekt med det du har i skapet ditt. Det mangfoldige utseendet på Jordans gjør at du kan kle seg fra bunnen opp. Dette betyr at du kan kle seg rundt skoen og kle seg for å fremheve dens egenskaper.       
 2.  
 3.             2      Kombiner Jordans med tette jeans som passer til din kroppstype og fremhever skoene dine. Det er best å bruke Jordans tettsittende jeans som skiller seg ut. Å bære Jordans brede bukser anbefales ikke da de dekker og skygger skoen. Avslappede, slanke jeans gir menn en bedre passform, mens stramme jeans er gode for kvinner.  
    
  • Du bør velge en denimfarge som passer godt sammen med Jordans. Mørkeblå jeans er godt egnet fordi fargene på skoene dine dukker opp ved den mørke fargen denim.
  •  
  • Jordans kan også parres med lastebukser i en rekke farger og trykk og shorts. Avhengig av farge og stil på skoen din, kan du eksperimentere med forskjellige og til og med fritte, fargerike bukser. Du kan også bruke camo eller blomstermønster.  
  •  
  • Både low-top og high-top jordans er flott for kvinner iført shorts eller casual kjoler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk slitesterk sokker med Jordans. Et par sår med lavt kutt i en nøytral farge som sitter rundt anklene gjør at du ser bra ut på Jordans. Dette gjelder spesielt hvis du bruker low-tops. Jordans er best slitt når de får lov til å skinne. Ingen distraherende par mønstrede sokker eller lange sokker som kommer over ankelen din skal distrahere skoene dine.       
 6.  
 7.             4      Legg jeans i skoene dine. Jordans er der for å kunngjøre. Hvis du har på seg jeans, bør du ikke dekke skoene dine. Du kan sette jeansene rundt anklene i skoene dine og trekke opp skoens tunge.       
 8.  
 9.             5      Koordinere farger på antrekkene dine med Jordans. Legg vekt på Jordans ved å matche farger på antrekkene dine med skoene dine. Jordans er ment å være sentrum for antrekket ditt. For mye av en lys farge kan avlede oppmerksomheten fra Jordans. 
    
  • For eksempel, hvis du vil utfylle det røde ornamentet til Jordans, er det best å legge til et dråpe rødt til antrekket ditt. Du kan bære et skjerf med et rødt mønster, et kjede eller et armbånd med et rødt anheng eller solbriller med en rød kant. Som tilbehør kan du ha på seg en rød hette, en rød ryggsekk eller en rød veske. Eller bruk en skjorte med rød utskrift eller mønster.
  •  
  • Det er greit hvis antrekket inneholder store blokker med nøkkelfarge, for eksempel grå, svart, mørkblå eller hvit eller camo-utskrift. Selv om skoene dine har samme nøytrale farge som ditt antrekk, vil det ikke distrahere deg fra Jordans. Det legger vekt på skoen og gjør den til en sammenhengende del av antrekket.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg en bodice i farger som passer godt sammen med antrekk og sko. Menn kan ha på seg en T-skjorte, en skjorte eller en genser. Kvinner kan ha det samme, inkludert noen flere alternativer, avhengig av stilen deres. Hvis de klær seg mer feminin, kan de ha på seg en tank top, en tilpasset skjorte og til og med en kjole. Fargene i skallet ditt bør fremheve skoene dine. Velg derfor nøytrale farger eller topper med dype fargesprekk i utskrift.       
 12.  
             

    3      Stilutstyr for å ha på seg med Jordan  ,

    
   
 1.             1      Stil et sporty antrekk å bære på høyt Jordans. Jordan er i hovedsak en sportssko, opprinnelig opprettet for basketballbanen. Liker du denne sporten? Og vil du sende ut meldingen at du vet hvordan du skal spille selv før du er på banen? Et par Jordans bidrar til å bære. 
    
  • High-Jordan Jordans er ikke bare stilig, men de har også det funksjonelle formål å beskytte anklene dine mens du er i feltet. Lace skoene dine helt opp for å holde anklene helt beskyttet og beskyttet.
  •  
  • Bruk sporty shorts og en løs passform sporty skjorte. Sportswear er vanligvis laget av et pustende stoff som hindrer deg i overoppheting under anstrengende aktivitet.
  •  
  • Velg din faktiske størrelse fra din skjorte og shorts. Menn bør ikke være for store og kvinner bør ikke være for stramme. Mens det er mulig at det hindrer ytelsen din, kan en dårlig passende antrekk også distrahere deg fra utseendet til Jordans.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag et uformelt antrekk med tettsittende jeans og enten høy eller lav topp Jordans. Jordans slitt av feltet er best slitt med uformelle antrekk. Pass på at de er tettsittende hvis du har på deg jeans. For menn: Jeansene skal være avslappet og passe godt. Kvinner kan enten ha på seg avslappede og velegnede eller tette jeans. 
    
  • Legg dine jeans i skoene dine og la Jordans avdekke deg. Trekk skoens tunge oppover. Og hvis du har påhøyde, er det ikke nødvendig at de er bundet helt oppe.
  •  
  • Kombiner jeans og Jordans med en komplementær topp. Velg en bodice som fungerer bra med resten av antrekket ditt. Avhengig av været kan du ha på seg en tettsittende kortærmet eller langermet V-hals T-skjorte, en knapp-down skjorte eller en sweatshirt. Kvinner kan også velge en tank top.
  •  
  • Du kan kombinere din bodice med en løs jakke som en denim, sweatshirt, camouflage eller skinnjakke.
  •  
         
 4.  
 5.             3      For et mykere sete, lager et antrekk med shorts, lastebukser eller en tettsittende tøfler. Jeans er ikke den eneste typen bunn som kan brukes på Jordans. Det finnes alternativer. Du kan enten ha på seg shorts eller frakt shorts, shorts laget av noe materiale, og til og med utstyrt joggesko. Kvinner kan også bære leggings. 
    
  • Sett resten av antrekket sammen som om du hadde på deg jeans. Siden du fremdeles klær casually, kan du kombinere mye av det samme antrekkselementet med mykere bukser som med jeans.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en semi-casual outfit med Jordans. Menn har rett og slett ikke lyst på å ha på seg noe som ser ut som formell slitasje. Kvinner kan lage en semi-casual outfit med Jordans fordi de har flere stilvalg som uformelle kjoler og skjørt. Du kan bære (enten lav eller høy topp) Jordans til et tettsittende skjørt eller kjole laget av et mykere materiale som bomull eller polyester eller til og med lær.       
 8.  
 9.             5      Lag forskjellige fargekombinasjoner med Jordans. Fargekombinasjonene du har med Jordans, bestemmer suksessen eller fiaskoen i antrekket ditt. Fordi Jordans er sentrum for antrekket, er det best å samordne farger fra bunnen av.       
 10.  
 11.             6      Bruk Jordans, som er laget av nøytrale farger, til et antrekk som også er det meste nøytral. Ta for eksempel svart eller grå jeans eller shorts hvis Jordans er mest hvite og har svarte ornamenter. Din bodice kan enten være en blanding av svart og hvit (som en stripet skjorte eller en hvit skjorte med svarte utsmykninger eller et gråtonebilde) eller har en enkelt nøytral farge.       
 12.  
 13.             7      Velg et antrekk med et fargevalg som supplerer Jordans med en levende farge, som rød, blå eller gul på utsmykningen. Velg en nyanse med blå jeans som synes å utfylle fargeskjemaet til Jordans mest. Du kan gjøre den glødende fargen i Jordan ditt fokus ved å velge en topp i en nøytral farge (som en lys grå eller hvit). Du kan også velge en nøytral farget skjorte som inneholder sprut av maling, for eksempel en med et bildeutskrift som inneholder lignende farger på skoene dine.       
 14.  
 15.             8      Bruk Jordans, som hovedsakelig består av dristige farger, til et antrekk som også er dristig. Dette kan være vanskelig hvis du ikke er god til å kombinere kontrasterende farger eller mønstre på riktig måte. Men hvis du har øye med klare fargepaletter, kan du lage et underholdende antrekk. Det er best å velge bare en del av antrekket som skiller seg ut fra Jordans. Hvis du har på deg bukser i dristig farge og trykk som du beundrer, skal skjorten ha en enkelt, helst nøytral farge.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Behandle korn.

Lag en fransk fletning.

Velg matchende bånd.

Lag en hårmask fra fenegreekfrø.

Sminke som en dukke.

Rul opp ermene dine.

Bruk sminke til nybegynnere.

Fletting av et hårbånd.

Få store hofter.

Vok lang, fast negler.

Fikk gode føtter.

Bli kvitt hudflekker.

Reduser rødhet og hevelse av kviser.

Blekhår med hydrogenperoksid.

Vær attraktiv for din venn.

Vedlikehold syntetiske forlengelser.

Vedlikehold lepper.

Gjør voks til hårfjerning fra sukker selv.

Få tykkere hår naturlig.

Mal negler.

Bli kvitt en pimple over natten.