Home \ omsorg
 

Skjul tungen piercing.

 

Tunge piercinger kan være en morsom og spennende måte å forandre livet på. Imidlertid krever noen ganger at vi skjuler piercinger fra bestemte personer - for eksempel sjefer, venner, foreldre eller andre familiemedlemmer. Du vil ikke miste jobben din eller bli pundret i bakken bare fordi du har tungen gjennomboret.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få Piercing  ,

    
   
 1.            1      Få tungen din gjennomboret av en profesjonell. Når du får en piercing, er det viktig å få det gjort av en lisensiert profesjonell piercer. De er opplært i riktig teknikk, sikkerhet og hygiene for å sikre at din nye piercing er riktig plassert og helbredet godt.       
 2.  
 3.             2      Planlegg din piercingavtale tilsvarende. Hvis du prøver å beholde din nye piercinghemmelighet, vær forsiktig når du lar den gå. Det er et helbredelsesvindu hvor tungen din kan svulme betydelig. Det kan merkbart endre måten du høres når du snakker. Prøv å planlegge din piercing i løpet av en tid da du kan unngå folk i minst noen dager. Dette vil gi deg tid til å helbrede.       
 4.  
 5.             3      Ta vare på piercing riktig. Pass på at du følger alle instruksjonene din piercer gir deg for å ta vare på din nye piercing. Unnlatelse av å gjøre det kan føre til betennelse eller langvarig helbredelse. Det som i sin tur kunne gjøre situasjonen din og din gjennomborede tungen mer merkbar for de rundt deg.                  
 6.  
             

    2      Få de riktige smykker  ,

    
   
 1.             1      Velg en standard kulestang. Det er mange morsomme smykker du kan få til din nye tungen piercing. Mens disse iøynefallende alternativene kan være spennende og forførende, er de også mye bedre å se. Velg et standard bullet-alternativ som er lettere å skjule.       
 2.  
 3.             2      Velg ballen for smykkene dine klokt. Prøv å plukke en klar plastkule eller en kjøttfarget ball for enden av ballpinnen av tungen piercing. Disse er mindre åpenbare enn iøynefallende metall eller en farget ball, så de er lettere å gjemme.       
 4.  
 5.             3      Få en klar plastholder. Den beste måten å minimere synligheten til en ny piercing er å få en klar plastholder. Disse er mye vanskeligere å se, spesielt på et mørkere sted som i munnen din. Imidlertid er disse plast smykker ikke bra for ferske piercinger. Du må gi tungen piercing flere måneder for å helbrede før du kan bære plast smykker i den.        
 6.  
             

    3      Ta vare på din oppførsel  ,

    
   
 1.             1      Unngå å fortelle noen om tungen piercing. Folk snakker. Jo mer folk vet om tungen piercing, desto mer sannsynlig er det at noen som ikke vet om det, vil finne ut. Ikke fortell noen du ikke stoler på. Unngå å snakke om piercing generelt hvis du vil holde det hemmelig.       
 2.  
 3.             2      Se på munnen din når du snakker. Tunge piercinger kan være vanskelig å skjule fordi de er i et slikt synlig område. Unngå å åpne munnen for langt når du snakker eller ler. Unngå å hylle, skrike eller synge (eller andre aktiviteter som krever at du åpner munnen din bred) foran folk du vil gjemme piercing fra. Øv deg foran speilet for å se hvilke metoder som gjemmer deg mest.       
 4.  
 5.             3      Hold deg unna folk du vil gjemme det fra. Unngå folk som ikke bør vite om din nye piercing hvis det er mulig. Det ville være en bedre ide å ta noen dager uten å gå på jobb med en tydelig hovent tunge.       
 6.  
           Les mer... (1)      
Omsorg populær:
Behandle tørt hår.

Som en mann, kommer øyenbrynene i form.

Påfør flytende øyenlinser.

Pretty banana braids frisyrer.

Stil en 1930s fingerbølge frisyre.

Sett en skjorte rett i buksene dine.

Håndtering av smerte mens du tatoverer.

Brett en skjorte.

Hår misfarget.

Se bra til tross for kviser.

Rengjør nesepiercing.

Rengjør hårbørster.

Kle seg flittig.

Vok dine øyenbryn hjemme med honning og salt.

Bli kvitt en dårlig gjort perm.

Anerkjenn de forskjellige hudtyper.

Få mykt hår.

Glatt og pass på skadet hår.

Se bra på joggesko.

Bruk eukalyptusolje til skjegget ditt.

Wrap a toga.