Home \ omsorg
 

Forhindre fettete pannefinger.

 

Den gode nyheten er at fettete hår er vanligvis sunnere enn tørre og ikke utsatt for hårbrudd eller splittede ender. Selvfølgelig kan fettete smell bli et irriterende, stramt rot. Lær hvordan du stopper opphopningen av fett og hold pannen håret sunt og vakkert.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Unngå å vaske kanten på balsam. Hvis du vasker håret, bruk sjampo som vanlig, men bruk ikke balsam. Hovedformålet med skyll er å gjenopprette det beskyttende oljelaget av håret ditt. Men hvis pannen fryns er allerede sunn og fett, ville det bare gjøre balsam olje greasier. 
    
  • Unngå å bruke balsam på hodebunnen. Din hodebunn produserer fett og for mye av det kan føre til flass.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk tørr sjampo. Hvis håret ditt blir fettete før du vasker det igjen, bruk tørr sjampo som absorberer fettet. Hvis du bruker pulverisert tørr sjampo, dryss på det fettete håret, la det bløte i 10 minutter og kammer det jevnt. Hvis du bruker en spray, må du holde den minst 20 cm fra hodet, spray det på hårrotten, og så kam gjennom håret ditt. Ikke spray for mye som sprayen kan gi håret ditt en merkelig tekstur eller en litt gråaktig nyanse. 
    
  • Naturlige alternativer er maisstivelse (for lett hår), rent kakaopulver (for mørkt hår) eller kanel (for rødt hår). Vær oppmerksom på at de to siste har lukt og at kanel kan irritere følsom hodebunn.
  •  
  • Mange bruker dette før du legger deg, slik at pulveret kan suge fettet over natten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vask ditt smell i vasken. Hvis bare frontfronten din er fettete, vask den i vasken uten å vaske resten av håret. Dette løser problemet uten å forårsake problemer for resten av håret på grunn av overdreven vasking.       
 6.  
 7.             4      Reduser forbruket av stylingprodukter. Stylingprodukter, spesielt gel og skum, er viskøse og fettete. Selv lettere stylingprodukter kan bli fettete hvis de er igjen på håret for lenge. Prøv å gjøre med bare en pea-stor mengde av det spesielle stylingproduktet, eller hold det vekk fra pannefronen.       
 8.  
 9.             5      Bruk så lite sminke på pannen som mulig. Sminke er fettete. Jo mer av det er på pannen din, desto mer kommer du til din frontside.       
 10.  
 11.             6      Stopp berøre pannen din. Når du berører håret, gir fingrene alltid en liten mengde fett som legges opp over tid. Hvis du kontinuerlig tørker pennfronen, hold den tilbake med et lås for å holde den på plass. Hvis du har vane med å vri håret mellom fingrene dine eller stadig knuse hodet, jobber du med å få den av ryggen.       
 12.  
 13.             7      Hold ansiktet rent. Vask alltid ansiktet ditt når olje samler seg på det, slik at det ikke overføres til pannen. Ved hjelp av oljefjerning av våtservietter kan du enkelt gjøre det på farten. 
    
  • Når du svetter, ikke glem å tørke svetten av pannen og hårlinjen.
  •  
  • Hvis huden din er spesielt fettete, må du holde på deg med klemmer opp eller til siden.
  •  
                   
 14.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Windsor knute knute.

Forstørre leppene.

Etter en gel manikyr reparer neglene.

Bruk din Converse.

Sett på parykk.

Kjole i stilen til den amerikanske 1980 tallet.

Klem en kvise ut smertefritt.

Polske sko.

Bruk hårfjerning.

Ha vakre lepper.

Converse blonder.

Fletting av en sildbensfletting.

Kontur nesen din.

Gjør glitterpumper.

Hold klærne av falming.

Få tettete kinn.

Bli en strandbabe.

Unngå å brune under overdreven friluftsliv.

Få glatte ben uten barbering.

Hårtap hos kvinner.

Fjern gurkemeie flekker.