Home \ omsorg
 

Å dyrke et Van Dyke skjegg.

 

Van Dyke-Bart, oppkalt etter det 17. århundre flamske maleren Anthony Van Dyke, er en attraktiv ansiktshårstil som nylig har hatt en nyoppblomstring av popularitet. I den enkleste versjonen er et Van Dyke skjegg en geit eller goatee kombinert med en bart, men ikke knyttet til det. Kinnens sider blir helt glatt. Les videre for instruksjoner om hvordan du får dette klassiske utseendet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag Van Dyke  ,

    
   
 1.            1      Begynn med et skarpt ansikt. Uansett om du er et verdensmesterskapende skjegg eller gjør dette for første gang, er ansiktet ditt lerret - begynn friskt. Barber deg helt og vent en uke til håret ditt er jevnt. Ansiktet ditt er klart for Van Dyke hvis stubben din er ca 6 mm lang.  
    
  • Noen mennesker kan ta mer enn en uke for å regrow håret. Hvis du er tålmodig, vil du bli belønnet med en bedre Van Dyke.       
  •  
  • Hvis du er motvillig til å starte fra begynnelsen, kan du lage Van Dyke fra allerede stående ansiktshår. Det er imidlertid mye vanskeligere å kontrollere sluttresultatet hvis du ikke jobber med nytt hår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påfør barberkrem. Bruk den på hele haken, over leppen din og opp til sideburnene.       
 4.  
 5.             3      Lag et sirkulært skjegg. Begynn å barbere sideburns og kinn. Start med ørene og fjern sideburns og det meste av håret på kinnene dine. La ca 5 cm på begge sider av munnen. Barber håret ned og rundt sidens nakke, stopp rett over din Adams eple. La din mustache og et leppe skjegg stå. Dette kalles et "sirkelskjegg", en fremdeles vanlig stil som var populær på 90-tallet.       
 6.  
 7.             4      Skyll ansiktet ditt. Vask av overflødig hår eller barberkrem. Presisjonsarbeidet begynner, og du må kunne se hva du gjør. På dette punktet er det nyttig å bruke akkurat nok barberkrem til å veilede barbermaskinen uten å dekke hele håret ditt.       
 8.  
 9.             5      Lag en pen goatee. Klipp forsiktig håret rundt nakken til du har et lite, anstendig skjegg som ser ut som en goatee. Saks eller elektriske barberhøveler hjelper deg med å kontrollere den generelle formen og definisjonen av hakhåret. Klassisk er Van Dyke litt skarp; Voks hjelper håret ditt til å holde formen.       
 10.  
 11.             6      Separér overskyttet ditt fra goatee. Hold huden rundt din underbelte (hvis du har en) helt glatt.        
 12.  
 13.             7      Klipp ut overskje med saks eller en elektrisk barbermaskin. Frøken to ganger, kutt en gang som en enkelt falsk sving kan tvinge deg til å starte om igjen. Som goatee er den klassiske Van Dyke barten skarp og veldig fin.       
 14.  
 15.             8      Vask ansiktet igjen. Pass på at du ikke har gått glipp av noe synlig hår. Kjør hånden over kinnene dine og rundt skjegget ditt for å føle røffe flekker. Gå over alt du finner med barbermaskinen din.                 
 16.  
             

    2      Vedlikehold av utseendet  ,

    
   
 1.             1      Komb skjegget ditt. En liten skjeggkam gjør underverk når det gjelder å finne og fjerne et par whiskers... og matkrummer. Van Dyke er et presist utseende; mangel på oppmerksomhet vil vise!       
 2.  
 3.             2      Hold linjene definert. Formen på haken din har stor innvirkning på det generelle utseendet, så hold linjene rent over tid. Mens ny skjeggvekst er uunngåelig, vil daglig oppmerksomhet på ansiktet og nøyaktig omsorg for sennep, leppe og chinbarts med skarp saks og skjegg trimmer bidra til å forlenge livet til Van Dyke.       
 4.  
 5.             3      Bruk voks for vektlegging. Bærvoks - spesielt hvis du bruker den med en sving på fingrene - kan Van Dyke bli en stor hit på en fest eller en spesiell begivenhet. Pass på at klærne dine er så elegante som skjegget ditt.       
 6.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Vakker i søvn.

Hår som Selena Gomez.

Slik lager du et svampbad.

Gjør skinnsko mindre.

Lag en hårmaske.

Lag aloe vera gel.

Masker en dobbel hake.

Unngå barberhud.

Få vakre og fulle lepper.

Påfør lipglans.

Få fulle lepper.

Barbering med en våt barbermaskin.

Gjør manikyr selv.

Å dyrke en goatee.

Gjør ditt ansikt ser smalere ut.

Myke bølger er styling.

Få ren hud hjemmefra.

Tumt tørt hår.

Fransk pedikyr.

Forbered et avslapningsbad.

Vær glad.