Home \ omsorg
 

Rydder huden din over natten.

 

Noen ganger, hvis du har en ny pimple og store planer neste dag, vil du virkelig eliminere den over natten. Selv om det ikke er garantert å være effektivt på alle typer akne eller hud, kan du gjøre noe for å raskt rydde opp noen blemishes. Kanskje selv innen en natt bare.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Påfør riktig rengjøringsprogram  ,

    
   
 1.            1      Unngå for mye vask. Det kan hende du tenker at det å klargjøre en blemish over natten krever at huden din gjentas gjentatte ganger natten før. Overdreven vask kan imidlertid tørke og irritere huden. Ikke tørk huden din for mye i et forsøk på å fjerne det. Ellers kan du våkne opp neste morgen med flere blemishes enn å sove med. Vaske dem to ganger om dagen er en god generell metode for å få og opprettholde klar hud.  
    
  • Selv om smuss ikke forsvinner helt, vil riktig mengde rensing redusere rødhet og blemish. Dette bidrar til å redusere deres oppmerksomhet. For mye vask, derimot, fører til at den tørre huden ser rød og irritert ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en mild, fettfri rengjøringsmiddel. Foruten den riktige mengden rengjøring, bør du også sørge for at du vasker deg med riktig rengjøringsmiddel. Kornete såper eller de med sterke kjemikalier kan også tørke ut huden. Tørr hud øker deretter fettproduksjonen, noe som faktisk kan føre til flere kviser enn til mindre. Bruk i stedet et mildt, ikke-fettete rengjøringsmiddel med en dermatologisk anbefalt aktiv ingrediens, for eksempel benzoylperoksid eller salisylsyre.  
    
  • I tillegg til bare "fettfri", kan rengjøringen også være merket som "ikke-acne-inducerende" eller "ikke-komedogen". Hver av disse merkene er bra fordi de betyr at produktet ikke tetter porene.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Skrub huden med rene fingertupper. Vaskekluter, masksvamper eller andre slipemidler som er laget for å exfoliere huden, kan også forårsake irritasjon og rødhet. De er for aggressive for mange hudtyper som er utsatt for akne. Unngå å rense huden din med disse redskapene. Bare skrubbe huden forsiktig i sirkulære bevegelser med de grundig rene fingertuppene. Du bør også klappe huden tørr med et rent håndkle i stedet for å gni det, noe som også kan irritere flekker.  
    
  • I tillegg til aggressiviteten, kan mange av disse fuktige skrubber som henger fra dusjen hyller til og med bli avlsmuligheter for bakterier. Ved å bruke disse skrubberene kan du ofte spre pore-plugging bakteriene som du prøver å eliminere.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Behandle området / områdene spesielt med en akne krem. Selv om du trenger å unngå å behandle hele ansiktet ditt, kan du målrette mot den bestemte kroppen du vil avklare. Se etter en acnekrem med benzoylperoksid som spesifikt målrettes mot målrettede steder. Påfør i henhold til instruksjonene på pakken. Påfør umiddelbart etter rensing av huden, og enten med de grundig rengjorte fingrene eller med en bomullspinne.        
 8.  
 9.                  5      Bruk fuktighetsgivende lotion. Føler resten av huden din ekstremt tørr etter at du har rengjort dem? Påfør deretter en fuktighetsgivende lotion til de andre områdene mens du forlater benzoylperoksidområdet alene. Du bør se etter en lotion som sier "non-comedogenic" for å sikre at det ikke tetter porene dine og fører til flere blemishes. Akne-bekjempende lotion er også tilgjengelig i mange butikker.                  
 10.  
             

    2      Holder huden klar og hviler  ,

    
   
 1.             1      Ikke skriv ut feil. Mens du i enkelte tilfeller kan redusere et smuss innen kort tid, kan et sår i ansiktet ikke helbrede over natten. Når du uttrykker en kvise ikke bare sprer bakteriene i det, skaper det også en gal på ansiktet ditt. Det tar mye mer tid å helbrede enn å bare forlate flekken alene.        
 2.  
 3.             2      Hold deg unna tung kosmetikk så lenge som mulig. Unngå kosmetikk, hvis du vet i dag at du virkelig vil ha klarere hud i morgen. Du kan føle deg naken hvis du unngår den concealer som du vanligvis gir til en flekk. Å holde huden ren og klar så lenge som mulig, gir kroppen en bedre sjanse til å helbrede og rydde opp. 
    
  • En generell retningslinje med hensyn til kosmetikk er at kremrike grunnlag og rouges vanligvis tetter porene. Lette og pulveriserte mineral- eller vannbaserte produkter er derimot mindre sannsynlig å gjøre det. Som med rengjøringen, kan du se deg om kosmetikk som er merket som "fettfri", "ikke acne-inducerende" eller "ikke-komedogen". Men å forlate kosmetikk er fortsatt det beste alternativet hvis du vil ha umiddelbare resultater.
  •  
  • Rengjør huden så tidlig som mulig om kvelden for å fjerne alle spor hvis du absolutt ikke kan unngå å bruke kosmetikk dagen før. Uansett hvor sliten du er, sørg for å rense ansiktet ditt før du legger deg til sengs. Å bruke sminke over natten er en god måte å sørge for at du våkner med mer enn bare noen få blemmer.  
  •  
  • På samme måte som ansiktsskrubbeputer, er sminkeapplikatorer vanligvis veldig spire. Kast applikatoren og, når det er mulig, bruk bomullsboll eller bomullspinne for å bruke sminke. Vask det regelmessig og bytt det ofte hvis du trenger å bruke en applikator.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Unngå bruk av andre fettprodukter. Andre fettprodukter (spesielt hårpleieprodukter) som kan ende opp i ansiktet ditt, kan forverre et problemområde eller føre til nye blemmer over natten. Unngå å bruke fettete hårpleieprodukter så lenge som mulig på forhånd. Beskytt også ansiktet ditt når du bruker spray eller geler til håret ditt.        
 6.  
 7.                  4      Hold håret ditt ut av ansiktet ditt. Selv rent hår uten produkter inneholder naturlige fettstoffer som kan tette porene. Det kan være fristende å gjemme seg bak håret din dag - enda mer hvis du går uten sminke for å prøve å fjerne huden raskt. Det beste å fjerne blemishen over natten, skjønt, er å holde håret bort fra ansiktet ditt også.        
 8.  
 9.             5      Unngå å berøre ansiktet ditt. Det er alltid fristende å fumle rundt øynene hele dagen lang. Men fete, skitne fingre er den siste tingen som fjerner et smuss i løpet av kort tid. Gjør ditt beste for å holde hendene dine i ansiktet ditt. Dette tipset gjelder også for telefonen din. Mange tenker ikke på det. Men vi håndterer våre telefoner hele dagen med skitne fingre. Vi lagrer dem i skitne bukser og vesker, som også er avlsmuligheter for bakterier. Ved å holde telefonen i ansiktet ditt, overfører du disse bakteriene. Hold deg oppdatert til høyttalerfunksjonen eller til teksten hele dagen, hvis du vil fjerne feil raskt og unngå at andre vises.       
 10.  
 11.             6      Ikke prøv en solseng. Det er en myte at UV-stråler kan tørke opp blemishes og være rette for natten. Så legg deg ikke ned i solen eller gjør en nødsituasjonstur til solseng. Om noe, kan den økte svetten ved å være i solen eller tetteffekten av solbrennoljer gjøre det nøyaktige problemet du vil klargjøre verre. 
    
  • Hvis du går til hudlege for hud og får medisiner - spesielt de som inneholder retinoider - er huden din enda mer følsom overfor UB-stråler enn normalt. Dette gjør dette alternativet enda verre råd.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Unngå tannkrem. Mange har hørt myten om at tannkrem er et flott mirakelkurer for en kvise over natten. Myten er rett og slett ikke sant. Tannkrem kan inneholde ingredienser (som brus og hydrogenperoksid) som kan bidra til å redusere kviser. Imidlertid er de ikke sammensatt for å være mer effektive enn vanlige rengjøringsmidler og benzoylperoksid spesielt designet for formålet. I tillegg er det mer sannsynlig at pH i tannkrem og andre ingredienser irriterer huden. Dette forårsaker rødhet rundt området du prøver å behandle og kan gjøre flekken enda mer synlig.        
 14.  
 15.             8      Få en full otte timers søvn. Søvn er en naturlig restorativ tid for kroppen. Studier har vist at celleomsetningen er åtte ganger raskere under søvn. Å få huden til å sove fullt i åtte timer, er derfor en fin måte å bidra til å rydde opp.        
 16.  
 17.                  9      Fortsett med et vanlig rengjøringsprogram. Selv om du våkner opp neste dag, og flekken er der fortsatt, ikke panikk. Du er mer eksponentiell enn noen andre, og en flamme er aldri verdens ende. Fortsett med rengjøringsprogrammet som er oppført her. Også vurdere å gå til en hudlege for reseptbelagte akne behandlinger hvis huden din ikke helt klart innen tre måneder.        
 18.  
             

Tips .

                Les mer... (21)      
Omsorg populær:
Se eksotisk ut.

Mjuk hendene dine.

Gjør føttene mindre.

Start din egen kosmetikklinje.

Gi en tørr ansiktsmassasje.

Fjern kaffeflett fra en bomullskjorte.

Masser deg selv.

Lag lipglans fra Vaseline selv.

Vær søt.

Påfør Amla olje.

Vedlikehold tynne og tørre lepper.

Bruk Luffas.

Veet bruk.

Behandle kaldsår med essensielle oljer.

Bli kvitt en pimple over natten.

Slip et skjerf.

Fristende trette føtter.

Velg komfortabelt undertøy.

Vær en femme fatale.

Behandle strawy hår.

Kjole som i sekstitallet.