Home \ kunst
 

Booty Dances.

 

Hip Hop er kjent som en musikkgenre for god klubbmusikk, og danser har utviklet seg gjennom hip-hop på slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet. Den typiske booty dansen er vanlig i alle klubber blant musikelskere, og heldigvis er det lett å lære. Han trener kroppen og er morsom, og både kvinner og menn kan lære det. Han er også en god start for en fin flørting om kvelden.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Innhør musikken. Det handler om rytmen. Hvis du ikke er på farten med booty dansen din, vil du ikke synkronisere med de andre på dansegulvet. Slaget av sangen er også slaget for dansen din.       
 2.  
 3.             2      Gå på knærne. Legg føttene dine om skulderbredden og bøy knærne litt. Dette gjør det enkelt å gjøre de andre bevegelsene.        
 4.  
 5.             3      Swing overkroppen og hofter. Begynn med hofter, som, som støvdansen, er det viktigste i dansen. Beveg hoftene dine rytmisk bakover, slik at rumpen din kommer ut av veien. Som du vipper hoftene tilbake, skyver du også brystet. Bruk skuldrene dine til å fremheve brystet ditt. Utfør disse bevegelsene jevnt mens du holder balansen med knærne dine og bøyer bevegelsene dine ut av dem.        
 6.  
 7.             4      Legg til noen flere aksenter. Nå når du beveger hoftene fremover og bakover, kan du vippe dem litt til siden, svingende til venstre og høyre. Nå kan du kalle det å danse.        
 8.  
 9.             5      Vri hendene dine i luften. Du kan holde armene i brysthøyde, hendene foran brystet, albuer ut. Du kan også bare la armene dingle.        
 10.  
 11.             6      Vri med rytmen. Bøy og strekk knærne til rytmen. Hvis du allerede er praktisert, kan du også bli lenger i knærne og dermed gjøre veien fra topp til bunn eller fra bunn til topp. Det kan være utrolig utmattende, men det ser også ut til å være utrolig fantastisk.                  
 12.  
             

Tips .

                   
Kunst populær:
Velg hodetelefoner.

Dans svingen.

Forbedre din sangstemme uten å synge leksjoner.

Forbered deg som en cheerleader for audition.

Lag en forhåndsvisning av film.

For å håndtere å være forelsket i en fiktiv karakter.

Lære å spille gitaren.

Vær en klovn.

Lær å lære tastaturnotater.

Lær et piano stykke raskt.

Last ned Hindi Filmer.

Å gjøre meningsfulle ting i fritiden.

Spill banjo.

Skrik uten å overstyrke stemmen.

Vær en barneskuespiller.

Mary hadde et lite lam som spiller opptakeren.

Rengjør gitarstrenger.

Freestyle rap.

Bli en stemmeartist eller stemme skuespiller.

Lær å komponere.

Lag en ninja kostyme.