Home \ kunst
 

En gitar uten en tuner er riktig.

 

Noen ganger kan du komme inn i situasjoner hvor du vil stille inn gitaren, men har ikke en tuner hendig. Hvis du allerede vet hvordan du skal tune en gitar etter den lave E-strengen, har du lykke! Likevel må du sørge for at den dype E er innstilt i seg selv. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker alternative referanser til å justere din dype E-streng.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Komme i gang  ,

    
   
 1.            1      Hold gitaren din i normal spillerposisjon.        
 2.  
 3.             2      Finn den dype E-strengen. Det er den tykkeste strengen på toppen av gitaren, og er også referert til som den sjette strengen.       
 4.  
 5.             3      Finn innstillingsnøkkelen for E-strengen. Følg E-strengen til stemmeknappen på gitarhodet.                 
 6.  
             

  Del 2      Den lave E-strengen melder  ,

    
   
 1.             1      Finn en referansetone for din dype E-streng. Hvis du ikke har en mottaker, kan du bruke en av de følgende enhetene for å finne en referansetone for din E-streng. 
    
  •   Et piano. Finn E-tasten på pianoet ditt. Vanligvis er dette den tredje hvite knappen fra venstre. Det fungerer på samme måte på et elektronisk tastatur.
  •  
  •   En datamaskin. Med nettleseren din kan du søke etter opptak av lyden av en lavere e-streng. For eksempel kan du gå til nettsiden til gitarmakeren Fender og bruke online-tuner der (som ser ut som et gitarhodet). Her kan du spille den lave E ved å klikke på strengen helt til venstre. Enten bare én gang (med "No Loop" -alternativet), eller kontinuerlig (med "Loop" -alternativet). Du kan også lytte til opptak på andre nettsteder, for eksempel Soundcloud eller YouTube. Imidlertid blir disse bildene ofte lastet opp av brukere og kan derfor ikke alltid være pålitelige. Du må også laste det på nytt hvis du vil høre det igjen.
  •  
  •   En smarttelefon eller nettbrett. En hel rekke programmer, for eksempel Cleartune og Gibson Learn & amp; Master Guitar (IOS og Android), eller Guitar Toolkit og Cadenza (kun iOS), gir deg muligheten til å spille en dyp E på smarttelefonen eller nettbrettet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spill den lave E samtidig på gitaren og på referansekilden din. Bruk en hånd til å spille E-strengen på gitaren din og den andre hånden for å spille av referansetonen.        
 4.  
 5.             3      Stem på gitaren din for referansetonen. Spill og still inn gitaren med innstillingsnøkkelen til din dype e høres nøyaktig ut som referansetonen.  
    
  • Vri tuningtasten med urviseren for å senke tonehøyde og mot klokka for å øke banen.
  •  
  • Prøv å stille inn gitaren til du ikke hører flere "dissonanser". Dette er de rystende stemningene du hører når notatene er liknende, men ikke akkurat det samme.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stem på resten av strengene. Når du er fornøyd med den lave E-strengstemningen, stemmer resten av strengene inn på E-strengen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            Les mer... (5)      
Kunst populær:
Lære å spille gitar.

Blues dans for gutter.

Vær en popstjerne.

Lag en superhelt kostyme.

Bli en RockNRoller.

Selg Fine Arts Online.

Vær en stjerne.

Spille av trekkspillet.

Last ned musikk fra Spotify.

Lag en Captian America kostyme.

Spille av opptakeren.

Søk etter en film eller et spill.

Lag en bee kostyme.

Se The Walking Dead Season 3.

Vær en popstjerne.

Lag en dramaportefølje.

Digitaliser lysbildene.

Lag en gitarbunt.

Spill Pocky Game.

Skriv den første egen eBok.

Reparer en bølgete plate.