Home \ kunst
 

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

 

Som en DJ må du være i stand til å overføre slutten av en sang til en annen, uten overgangen som virker rar eller vanskelig. For å lage en blanding må du være sikker på at sangene passer sammen! En viktig del av dette er BPM (slag per minutt) av en sang. Dette vil fortelle deg om du trenger å redusere eller øke tempoet, eller hvis begge sangene har samme tempo.

              

Fremgangsmåte .

    

     Beregn BPM  ,

    
   
 1.   1      Lytt til sangen og vær spesielt oppmerksom på beat. Dette er enklest hvis du lukker øynene dine, slapper av og føler musikkenes slag. Knock med fingrene eller nikk hodet mot beat.  
    
  • Hvis det er vanskelig for deg, isoler trommene fra de andre instrumentene og vokalene. Hvis du aldri har gjort dette før, prøv instrumentversjonen først, hvis tilgjengelig.      
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se på et klokke med en annen hånd. Alternativt kan du også bruke et stoppeklokke (de fleste mobiltelefoner har en). Hvis du er sikker på at du har rytmen til sangen i den, teller du slagene i 15 sekunder.  
    
  • Ta antall beats du har talt og multipliser med 4. Dette gir deg slagene per minutt.
  •  
  • Hvis du Hvis du for eksempel teller 24 slag i 15 sekunder, multipliserer 24 ved 4 = 96. Tempoet på sangen er 96 slag per minutt. Du multipliserer med 4 fordi 60 sekunder delt med 15 sekunder = 4.
  •  
  • Telle beats i lang tid og beregne tempoet tilsvarende for å øke nøyaktigheten. Hvis du For eksempel, som du talt 30 i stedet for 15 sekunder i forrige eksempel, kan du ha talt 50 slag i stedet for 48. Dette betyr at tempoet bare er litt raskere: 50 x 2 = 100. Multipliser med 2 fordi 60 sekunder delt med 30 sekunder = 2.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Sang lavere.

Være kjent for å handle.

Fang noen inn.

Bygg et easel.

Legg inn musikk på Tumblr.

Spille av store akkorder på et tastatur.

Cha Cha dans.

Master lyd.

Lag en stoppfilm animasjon.

Blinker.

Lag Rangolis.

Beregn BPM (slag per minutt) av en sang.

Lag en Harley Quinn drakt.

Spiller alene.

Spille akkorder på gitaren.

Kaster spillkort.

Skriv en følelsesmessig og meningsfull sang.

Slå en morsom video.

Syng fra bladet.

Finn et interessant navn for et band.

Vend den perfekte skateboardvideoen.