Home \ kunst
 

Fange noen.

 

Hvis du knytter noen opp riktig i den såkalte "hogtie", har personen nesten ingen sjanse til å kjempe tilbake og mye mindre unnslippe. Alt du trenger å gjøre er å knytte personens hender og føtter bak ryggen og deretter bli med de to stykkene sammen. Bare vær sikker på at personen du knytter seg sammen med, og at du raskt kan frigjøre sjakkene hvis det er nødvendig! Se trinn 1 for hvordan du kommer i gang!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Pass på at personen du ønsker å knytte seg til er enig! For å knytte noen uten hans samtykke eller annen juridisk myndighet kan straffes. Vær oppmerksom på at det å være bundet kan være ubehagelig, spesielt over en lengre periode.        
 2.  
 3.            2      En høtied person bør aldri stå alene eller uovervåket. En tommelfingerregel er at ingen burde bli bundet opp i denne stillingen i mer enn en time. Jo mer korpulent den bundet personen er, jo kortere periode hvor han kan tåle hogtie. Følgelig er en lett person, for eksempel. For eksempel, en slank kvinne som tåler hogtie bondage i mange timer, og noen kvinner har rapportert at de lett har tilbrakt hele nettene bundet opp i en hogtie. Imidlertid er også tragiske tilfeller av fullere menn i politiets varetekt. I alle fall er det derfor viktig å knytte det opp med tillit og grunn!  
    
  • Kontroller regelmessig at personen kan puste lett og komfortabelt, spesielt hvis gag eller andre hjelpemidler brukes samtidig! Under ingen omstendigheter skal en person være ute av syne, hvem har en gag i munnen under denne slaveri. Igjen, vær oppmerksom på sikkerhet over alt annet!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bind hendene til personen bak ryggen deres! Forsiktig lede personens hender til håndflatene bak ryggen, dette fungerer bra med håndleddene sine krysset eller håndflatene. Spesielt det sistnevnte tilbudet for trelldom over en lengre periode, siden disse skuldrene ikke er så mye vridd. Ta tauet og pakk det rundt personens håndled flere ganger! Stram tauet tett ved å knytte det tett mellom armene! Pass på at tauet ikke er for stramt, slik at kroppsdelene er skåret av!        
 6.  
 7.             4      Eventuelt bind sammen albuene til personen sammen! Ideelt like over albuene, skyver dem så nær hverandre som mulig, men tett nok til å hindre dem fra å glide! Graden som du knytter armene sammen, er opp til deg, og du kan bare knytte håndleddene sammen hvis du vil.  
    
  • På dette punktet liker noen mennesker å knytte personens hender til sine midjer, men det er ikke nødvendig for lett shackling. Hvis du vil, kan du gjøre dette ved å pakke et tau rundt midjen / magen på personen som et belte, skyve ned på armene slik at de ikke kan bevege dem opp eller ned, og deretter knytte tauene sammen med en sparking.
  •  
         
 8.  
 9.             5      La personen ligge flatt på bakken! Pass på at det ikke er ubehagelig å ligge der, og fremfor alt, sørg for at personen kan puste godt mens han ligger flatt på magen! Igjen, sjekk regelmessig at den bundet personen ikke er ubehagelig (selvfølgelig, bortsett fra hogtie som sådan, noe som naturlig forårsaker ubehag for personen)!        
 10.  
 11.             6      Nå knytter personens føtter sammen i ankles nivå. Bruk den samme teknikken som med hendene og muligens de fattige, ved å skyve knoklene mot hverandre og passere tauet mellom dem, pakke dem en om gangen og bind dem sammen tett, men ikke kvel av!  
    
  • For best resultat, sørg for at personen ikke har på seg sko eller sokker, men er i utgangspunktet bundet med bare føtter! Fjerning av skoene (og også sokkene, hvis de er slitte) gir personen en annen fordel, da tauene ligger direkte mot huden i stedet for på klærne, slik at de ikke kan glide seg bort. I utgangspunktet er det lettere fra begynnelsen å sette sjakkler på en barfodet person enn en skohornet eller strømpe. Hvis den fanget personen kjemper og writhes, er risikoen for å få blåmerker fra sparking betydelig mindre hvis de er helt barfote. (Du kan raskt og trygt kontrollere en motsatte person ved å bare ta tak i noen av tærne sine, og med en sannsynlighet vil personen da være ganske dum.)
  •  
         
 12.  
 13.   7      På en barfødt person er det mye mer pålitelig å overvåke at blodkarene og nervene på føttene ikke klemmes av tauet.  
    
  • For dette formål anbefales det å teste følelsen av berøring av tær og såler av personen som blir bundet med jevne mellomrom. Til dette formål kan en vanlig tannpikke eller festepikke brukes uten videre. For testing er det tilrådelig å først sprede personen og alternativt tær i endringen. Deretter med spredte tær med objektet lett palpate langs innsiden og spor av og til. Til slutt skal objektet følges langs fotens lengde langs fotsålen, først i midten og til slutt ved kantene. I hvert tilfelle bør det tas hensyn til reaksjonen til den bundet personen, da de ofte ikke merker seg når nervekanaler er koblet fra. Følgelig er denne testen ikke mulig på samme måte hvis personen bærer sko eller sokker.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Fest de allerede bundet anklene bak ryggen til de allerede håndleddene med et annet tau! For å ferdiggjøre hogtie, trekk først et tau gjennom ankeltovene og armbåndene, trekk dem sammen og trekk automatisk anklene og bøy personens knær. Nedre ben er bøyd i optimal stilling når du står rett foran den bundet personen, og du kan se direkte på fotsålene, og holde anklene avslappet.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Kunst populær:
Lag et eyepatch.

Ha det gøy hjemme alene.

Skriv en sang for en jente.

Bind en bok.

Bli en sangskriver.

Å gjøre et gjennombrudd i Hollywood.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Skriv og selg sanger.

Spille i øre.

Bli en stående komiker.

Lag en froskedrakt.

Skriv og formater en bok.

Spill E mindre akkord på gitaren.

Kjøp en god akustisk gitar.

Skriv en detektivhistorie.

Violinøvelse.

Bli kvitt gamle bøker.

Lag falsk blod uten matfarging.

Lesing av notater.

Kontakt Justin Bieber.