Home \ kunst
 

fløyte med tungen din.

 

Whistling kan se lett ut, men det kan ta litt øvelse for å plassere tungen akkurat. Det kan også være at du får en lyd, men hva med en hel sang? Selv om det er mange forskjellige metoder, men med grunnposisjonen, kan du i det minste komme i gang.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hold munnen og tungen riktig  ,

    
   
 1.            1      Forleng tungen din slik at den presser mot dine øvre molarer på begge sider. Dette skaper en kanal for luften på ganen din. Pass på at det ikke er luftlekkasje på sidene. Ved å skyve luften gjennom denne kanalen kan du lage en høy fløyte i stedet for å puste lyder.  
    
  • Ta tungen nærmere gommen ved å plassere tungen din mot dine nedre front tenner. Trykk på sidene av tungen mot dine molarer. Dette vil gjøre tungen tykkere slik at kanalen smalter mellom ganen og tungen, mens gapet i munnen som luften presses ut, blir større.
  •  
  • Stillingen er avgjørende. For å lage en whistling lyd, må du trykke på luften over en sterk krumning, som i dette tilfellet er dannet av dine fremre tenner og tungen din. Hvis du trykker på luften høyere på ganen, er denne krumningen enda mer uttalt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forkle leppen din og trykk den mot tennene dine. Dette forsterker den sterke krumningen i luftveiene dannet av dine fremre tenner. Motstå trang til å klemme dine lepper, da dette ville skape en pustelyd.  
    
  • Slip leppene dine frem som et kyss, og danner et lite hull mindre enn en blyants radius. Lippene dine skal være faste og spente, og de danner mange rynker, spesielt underleppen. Også hun skal skille seg litt lenger ut enn overleppen din.
  •  
  • Pass på at tungen ikke berører munnen din opp eller ned. I stedet legg dem i munnen og bak tennene dine.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øv pusten uten å blåse på kinnene dine. For å fløyte, må luften ligge innenfor denne kanalen - den må ikke komme på kinnene fra innsiden. Om noe, bør de være litt smalere i forkle av leppene dine. Tenk deg å suge på et drikkestrå - så du bør se over hele tiden.  
    
  • Spalten mellom leppene dine må være så liten at innånding det vil gjøre det vanskelig for deg å puste. Du vil slippe din pustluft gjennom dette gapet, slik at det vil vare mye lenger enn når du snakker eller synger.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Lag lyden  ,

    
   
 1.             1      Slå luften langsomt ut av munnen din og eksperimenterer med tungen din. Du vil at luftveien skal være smal på ganen din, men hvis den er for smal, får du bare den pustete lyden som kommer fra en for stor kanal. På samme måte bestemme den ideelle avstanden mellom tungen og tennene dine. Når du har funnet den rette balansen, kan du flytte tungen frem og tilbake i munnen for å skape forskjellige plasser.  
    
  • Alt avhenger av tungen og kinnene. Hvis du blåser luften gjennom leppene dine, er det ikke vanskelig å klemme for mye og dupper leppene dine riktig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Endre volum og tonehøyde. En mer utpreget kyssemunn (en mer uttalt "o") og mer luftforhøyende volum; en svakere "o" og mindre luft gjør den whistling lyden mykere. Det er viktig å kutte leppene dine, men det må ikke være for sterkt. Bare så sterk at du lager en liten "o" med leppene dine.  
    
  • Prøv å blåse, og når du får en lyd, flytt tungen til du finner stillingen med den beste tonen og volumet. Banen skyldes mengden volum i hulen du lager mellom åpningen av leppene og halsen din. Jo mindre det er, jo høyere blir tonen, og jo større er den, jo lavere blir den. Med andre ord, jo tettere tungen er til leppene dine, jo høyere er tonen du produserer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Eksperiment med tonehøyden og tilhørende stillinger. Det er mange måter å bytte på fløyten på tungen din. Du kan skyve den frem og tilbake, som disse stempelfløyterne (hvor prinsippet faktisk er veldig lik), eller bøy dem opp og ned, slik at grotten blir mindre eller større. Over tid kan du også bruke halsen til å forstørre dette området og skape enda dypere lyder.  
    
  • Trilling (vibrato) oppstår når du beveger tungen litt frem og tilbake for å få to toner til å skjelve litt. Som allerede sagt, er dette et spørsmål om tunge og kinn og selvfølgelig øvelsen. Hvis du kan fløyte først, så øve det hele tiden.
  •  
         
 6.  
             

  Del 3      Feilsøke problemer  ,

    
   
 1.             1      Prøv fuktige lepper. Noen tror det er bare et eventyr, leppene må være våte å fløyte, andre sverger ved det. Hvis du finner det vanskelig å lage en whistling lyd, prøv det med våte lepper. Du kan sammenligne det med å våte fingeren før du kan lage en lyd på kanten av et glass.  
    
  • Lærene dine skal være våte, men ikke fuktige. Bare fukt leppene litt med tungen inni og kom tilbake til å praktisere. Hvis du ser en forskjell, kan det være at denne metoden fungerer for deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å suge i luften i stedet for å blåse den ut. Noen klarer å puste bedre enn å puste ut. For de fleste er dette mye vanskeligere. Bortsett fra det er stillingen og holdningen til tungen og leppene de samme. Prøv det hvis standardmetoden ikke virker for deg.        
 4.  
 5.             3      Endre tungen din. Legg tungen din mot tennene dine bakfra og flytt den litt opp og ned. Skifter lyden? Lyder en mer som en fløyte enn den andre? Endre posisjonen til tungetoppen til du finner den whistling lyden du kan generere.  
    
  • Når du har funnet den riktige stillingen for tungen din, kan du begynne å eksperimentere med midten av tungen din. Dette endrer luftstrømmen og dermed banen. Når du har funnet andre plasser, er alt du trenger å gjøre kjent med hvilken posisjon som produserer hvilken tone.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke gi opp. Lær å fløyte tar riktig tid. Det kan ta litt tid før du kan forme munnen til form eller finne ut hvor mye luft du trenger å blåse ut. Først konsentrere deg om et enkelt notat før du prøver på tone eller volum.  
    
  • Spør noen venner hvordan de gjør det. Det kan kanskje overraske deg at deres teknikker er litt annerledes. Ingen munn har samme form og størrelse, så det er bare logisk at vi alle bruker forskjellige whistling-teknikker.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Kunst populær:
Rengjør en harmonika.

Skreddersy en kappe.

Kommer til Bollywood.

Vær en god hip hop danser.

Komponere musikk for en flott fest.

Lær deg selv å spille gitaren.

Lag en falsk braces.

Skrive en kristen sang.

Overvinne kjedsomhet.

Skriv en sang for en jente.

Påfør et tørketrykk.

Bli komiker.

Finn en trommeslager for bandet ditt.

Endre et bokomslag.

Spill gratulerer på piano.

Lag en horror film.

Spille Barré akkorder på gitaren.

Skriv kort historie.

Spill av poengsummen.

Lag en tegneseriefilm.

Lag et enkelt musikkinstrument.