Home \ kunst
 

Ta opp en mixtape.

 

En mixtape er en kuratert musikksamling fra en rekke forskjellige kilder som har blitt håndplukket og kopiert til en form for lydopptaksmedium - for det meste å bli gitt til noen som en personlig gave. Mixtapes var originalt kassetter, men i dag kan CDer eller andre lagringsmedier fylt med MP3-filer utføre samme funksjon. Mixtapes ofte (men ikke alltid) dreier seg om et bestemt tema og er en morsom måte å dele musikk med de som er interessert. Følg instruksjonene nedenfor for å lage din egen perfekte mixtape for enhver anledning.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Curate Your Mixtape  ,

    
   
 1.            1      Tenk på et emne. Noen ganger er mixtape bare en samling av favorittsangene dine, men en virkelig imponerende mixtape har et tema og en melding. Tenk nøye på personen du lager båndet på og hva du vil uttrykke for henne.       
 2.  
 3.             2      Tenk kreativt. Ulike typer mixtapes krever forskjellige stilistiske tilnærminger. Noen av disse er dekket nærmere nedenfor.        
 4.  
 5.             3      Velg en fin blanding. En flott mixtape bør inneholde noen kjente sanger, så vel som sanger som er nye for mottakeren. Velg sanger du liker og hvor du tror at kjæresten liker dem, men vær ikke sjenert om å skifte grenser litt.        
 6.  
 7.             4      Vær kresen. Mindre er mer! Ikke bare sett alle favorittsangene dine på mixtape, med mindre du bare vil dele musikk. Hvis du vil formidle en melding, vær sparsommelig med ditt valg. Bare ta det du trenger å si hva du vil, ingenting annet.        
 8.  
 9.             5      Ta med dine sanger veldig nøye i rekkefølge. Å få sangene i perfekt rekkefølge er en del av mixtape kunst. Tenk på den narrative, soniske, emosjonelle og musikalske bue som mixtape skal utnytte. Bygg sangene dine inn i en historie.                  
 10.  
             

    2      Legg til etterbehandlingen  ,

    
   
 1.             1      Tenk på et navn. Alle mixtapes bortsett fra banale har nytte av å ha et navn. Minst ett beskrivende navn vil hjelpe mottakeren til å gjette hva som er på båndet (for eksempel "2010 Folk Music").  
    
  • Hvis det er spesielt, la det høres spesielt ut. For tematisk smalere mixtapes, er det en kunst å komme rundt hjørnet med det perfekte navnet.
  •  
  • For personen som får mixtape, kan det være veldig smigrende å bruke navnet ditt. Et navn kan også brukes som en del av en uttalelse direkte til mottakeren.
  •  
  • Bruk en favorittlinje fra en av sangene er også en fin måte å pakke hver sang rundt den linjen, og oppfordre mottakeren til å tenke på båndet i den sammenhengen.
  •  
  • Et navn som kortfattet reflekterer emnet, kan bidra til å gi mening om bestillingen du har valgt. For eksempel indikerer en mixtape som heter "daggry til skumring" en viss musikkbue.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg til kunst. Det betyr ikke nødvendigvis et lite maleri eller tegning (selv om det ville være greit), betyr det mer av en hvilken som helst type dekorasjon du kan tenke på for å skape et sluttprodukt som er unikt og umiskjennelig.  
    
  • Fargelegge den. Fargede markører er en tid æret middel til kassett dekorasjon håndverk. Du kan dekorere hvilken som helst papiroverflate med liten innsatsstråle. Prøv et abstrakt mønster eller store, flerfarvede bokstaver. Selv en enkel svart markør kan pakke inn en kassettskallforing i sebra striper eller stramme spiraler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La det glitre. Sequins og glitter gir litt glamour med bare en liten lim og en børste. Pass på at ingen av dette kommer ned til det virkelige båndet i kassetten og unngå å gjøre noe på kassetten eller CDen som ikke er flat (for eksempel en rhinestone). Ellers kan mottakeren ha problemer med å spille den. Hold slike dekorasjoner på utsiden av saken.        
 6.  
 7.             4      Bytt etikettene. Med litt planlegging og pleie kan kassett- eller CD-boksen og til og med etikettene tilpasses fra grunnen.  
    
  • Bruk stoffbelagt medisinsk tape som en fin bred etikett som tar merket godt.
  •  
  • For å lage en helt ny etikett, skar du forsiktig ut et foto eller en del av et magasin og hold det fast på båndet (med rimelige, utskjære hull til hjulene).
  •  
  • Bruk liner som en base for en collage.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spill av med innholdet av kranen. Hvis du er en erfaren og selvsikker mixtape maker, ta båndet til neste nivå ved å fylle alle tenkelige mellomrom mellom sanger for å skape en varig akustisk opplevelse.        
 10.  
 11.             6      Gi din mixtape en bakgrunnssang. Det tar litt finesse og lydkvaliteten lider litt, men resultatet er verdt innsatsen.  
    
  • Få et langt skudd av noe som ikke er direkte musikk, noe som omtalt poesi, et komedieprogram eller lydsporet av en gammel TV-reklame, og sett den på begge sider av kranen først.
  •  
  • Planlegg rekkefølgen av sangene dine forsiktig - du får ikke en sjanse til å registrere dem igjen uten å ødelegge båndet.
  •  
  • Ta opp mixtape over den tidligere innspillte bakgrunnen, og slipp alltid ut noen sekunder mellom sangene. Gapene er nå fylt med den tidligere innspillede lyden og har en interessant og oppmerksomhetsgjerende effekt.
  •  
  • Tegn et akustisk landskap med fyllingssangene. Samle alle korte sanger (mindre enn et minutt) som du kan finne sammen og bruk dem til å fylle inn hullene nederst på begge sider. De tjener som en støtte som vil sette resten av blandingen i et annet lys.
  •  
  • For et enda mer ambisiøst prosjekt, ta alle lydklippene som bare noen få sekunder lang du finner i lengre sanger, og sett inn en av dem manuelt mellom hver av dine vanlige sanger mens du lager båndet.
  •  
         
 12.  
             

    3      Lag en moderne, digital Mixtape  ,

    
   
 1.             1      Velg medium: CD, minnepinne eller digital overføring. De fleste av oss i dag lytter til musikk på datamaskinen eller en digital spiller, men du kan fortsatt kurere favorittmusikken din i en omrørt blanding for å dele den med spesielle personer. Den beste måten er å brenne en CD, pakke musikk på en liten minnepinne eller bare sende båndet ditt over Internett.        
 2.  
 3.             2      Les mer om brennende Mix-CD. Organiser sangene dine i en spilleliste og legg til et digitalt album kunstverk. Deretter brenner du CDen din.  
    
  • Dekorer CD og CD-boksen. Gi din CD-etui et deksel som vil ta øynene dine og sette sporlisten på baksiden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Les mer om pakking av mixen din på en USB-minnepinne. Samle filene i en mappe på datamaskinen din. Gi nytt navn til dem og legg inn et nummer i begynnelsen av tittelen for å sette dem i riktig rekkefølge. Legg til både en.txt eller.doc-fil, med all sanginformasjon du vil ha i den, så vel som dekselet ditt. Dra mappen til minnepinneikonet på datamaskinen.  
    
  • Siden minnepinner er vanligvis små, bør du vurdere å sette dem i en konvolutt og stikke dem på et kort før de overleveres. Så du kan legge til et konkret ornament eller noen håndskrevne ord, og det er ikke så lett å gå seg vill.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Les mer om hvordan du sender din blanding over internett. Samle blandingen din i en mappe og legg til sporlistedokumentet og albumet. Hvis nødvendig, komprimere mappen til en zip-fil. Bruk din foretrukne metode til å sende filen til mottakeren av blandingen.        
 8.  
             

    4      Lag en mixtape på kassetten  ,

    
   
 1.             1      Få utstyret ditt. Å lage en tradisjonell mixtape-kassett krever noen spesielle enheter: en tom kassett, en kassettopptaker, et fysisk musikkbibliotek (for eksempel LP eller CDer) og en kabel for å koble båndopptakeren til CDen eller platen.  
    
  • Velg lengden. Det er vanligvis forskjellige kjøretider for tomme kassetter. De beste lengdene for mixtape er 60 minutter (30 per side) eller 90 minutter (45 per side). Unngå 120 minutters kassetter fordi deres lydkvalitet er mye verre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Organiser musikken din. Når sporlisten din er løst (få noen ideer nedenfor), stable lydsporene dine slik at du kan jobbe deg opp og ned mens du plukker opp mixtape. Dette vil hjelpe deg til ikke å miste tråden mens du plukker opp.  
    
  • Hvis du er i stand til å få kjøretiden til hver sang, gjør du det. Dette vil hjelpe deg med å organisere sangene dine i løpet av midtveisferien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flytt sanger ned fra datamaskinen. Hvis musikksamlingen din hovedsakelig er digital, men du fortsatt ønsker å lage en gammeldags mixtape-kassett, er ingenting fortapt enda. Brenn sangene du vil bruke til en CD ved hjelp av CD-brenneren, og ta deretter opp båndet fra CDen. Pass på å brenne en musikk-CD og ikke en data-CD fordi ikke alle CD-spillere kan spille data-CDer.  
    
  • Hvis du har en måte å koble MP3-spilleren til stereoanlegget ditt, kan du alternativt registrere direkte derfra til kassetten. Vær oppmerksom på at lydkvaliteten vanligvis lider av denne metoden i forhold til CD-metoden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Koble kassettbåndet til CD-spilleren, platen eller kassettspilleren. Det er kabler som bør være mulige med de fleste kassettspillere.  
    
  • Bruk det integrerte oppsettet hvis det er mulig. De fleste stereoanlegg og hi-fi-systemer produsert de siste tiårene har en kassettopptaker innbygget i deres integrerte tape dekk. Finn tapedeck med ekstra knappen, som vanligvis har en rød prikk på den.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett den tomme kassetten i opptakeren og trykk Start. La patronen løpe i noen sekunder til lyden endres til et jevnt lys og deretter stoppe det.        
 10.  
 11.             6      Få din musikk klar. Sett det første albumet som du vil kopiere en sang inn i eller på den tilhørende spilleren i stereoanlegget eller hi-fi-systemet.  
    
  • Først pause på CDer og hopp over sangene til du kommer til sangen du ønsket.
  •  
  • Omvendt til riktig sang på en annen kassett, og trykk deretter på Stopp eller Pause.
  •  
  • For paneler, la dekselet stå åpent og vent et øyeblikk.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta opp en sang. Trykk på "Record" -knappen på opptakerstegnet (dette vil også automatisk trykke på "Play" -knappen) og begynne å spille av sangene du har valgt. Ved å trykke først på "Record", må du sørge for at ingen av sangene er kuttet av i begynnelsen.  
    
  • Hvis du tar opp fra plate, trykker du på nålen like før sangen du vil ta opp, og når nålen har nådd mellomrummet mellom sangene, trykker du på "record" på trykkdekket.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Stopp innspillingen og lag den neste sangen. Hold kontakten med stereoanlegget og trykk på "Stopp" -knappen på opptaksbrettet rett etter at sangen er over. Det vil stoppe opptaket. Deretter kan du sette det første albumet på pause og gå til neste sang på mixtape listen.        
 16.  
 17.             9      Gjør begge sider fulle. Så snart kassetten kommer til slutten av første side, snu den og fortsett på den andre siden.        
 18.  
 19.             10      Sjekk din mixtape. Hør igjen til mixtape for å kontrollere at alt er registrert riktig. Hvis en sang ikke stemmer, må du ta opp den delen av båndet igjen til du er fornøyd.  
    
  • Hvis du ikke brukte tiden din nøye, er det svært sannsynlig at båndet bare ender i en sang. Ved å trykke på "innspilling" mens ingen musikk spilles, sletter du sanger fra mixtape.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Skriv ned listen eller skriv den ut og skyv den inn i kassettskallet. Vurder å legge til omslagskunst, pyntegjenstander eller andre ferdigstillelser.        
 22.  
             

    5      Tips for mixtape-kompileringen til din venn eller kjæreste  ,

    
   
 1.             1      Forestill deg en spesiell grunn. "Det er bare det" er en god unnskyldning for å lage en mixtape, men "Du legger et smil på ansiktet mitt i går, og jeg vet bare ikke hvordan du gjorde det" er bedre. Din grunn vil spesifisere emner som kan overføres for å gjøre mixtape mer sammenhengende.        
 2.  
 3.             2      Hold deg til et emne. Det har ikke nødvendigvis noe å gjøre med grunnen til at du lager mixtape, men du bør velge noe som din venn eller kjæreste vil sette pris på. I eksemplet ovenfra kan temaene til sangene inkludere smiler.        
 4.  
 5.             3      Søk etter sanger som passer ditt tema. Du er velkommen til å se etter nye og uortodokse tolkninger av temaet ditt for å finne flere sanger. Søk etter så mange sanger som du kan sammen og hør på dem alle eller i det minste deler av dem alle.  
    
  • Fortsett å prøve før alt passer. Hvis det ser ut som om du ikke kan skrape sammen nok sanger for å fylle en tom kassett, kan du prøve et annet emne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Begrens ditt felt. Tenk på hva din bedre halvdel liker, hva du liker og hvordan du vil uttrykke emnet. Vurder om du kan formidle en dypere melding ved å sette sangene i en bestemt rekkefølge. Med litt lykke vil du kunne redusere ditt valg til akkurat det rette beløpet for å fylle en mixtape.  
    
  • Ta tid for rekkefølgen av sangene. Ordren er viktig for slike tema mixtapes; En god ordre tillater sangene å flyte fra en til en på en måte som gir mening, og gir mening til hele greia. Inkludert alle disse ekstra detaljene i Mixtape viser din bedre halvdel hvor mye kjærlighet du legger inn i kompileringen.
  •  
         
 8.  
             

    6      Tips for mixtape-samlingen for foreldrene eller en eldre slektning  ,

    
   
 1.             1      Lytt med mottakerens ører. Ofte når de lager en mixtape for foreldrene eller en eldre slektning, har de tenkt å gi dem muligheten til å oppdage ny musikk. Hvis du vil vise dem mye ny musikk, må du først tenke på om de egentlig ville like å lytte til det. Husk at denne personen har en helt annen smak i musikk enn deg.        
 2.  
 3.             2      Velg dine sanger etter hva du tror de kanskje liker. For en slags mixtape, velg de mest fengende og tilgjengelige sangene du kan tenke på som ligger innenfor den typen musikk du leter etter.  
    
  • Ta din fortid som en guide. Hvis du ikke kan finne ut hvilke sanger som kan være, tenk tilbake til det tidspunktet du hørte albumet for første gang. Hvilke sanger har du pakket med en gang? Selv om du har etterlatt dem i mellomtiden, er det sangene som mest sannsynlig gir et godt inntrykk på folkene som aldri har hørt musikken før.
  •  
         
 4.  
             

    7      Tips for mixtape-kompilering for arbeid  ,

    
   
 1.             1      Tenk på de andre. Den viktigste overveien, forutsatt at du tar med deg båndet til å jobbe med deg for å spille det over høyttalere, slik at du kan høre det mens du gjør jobben din, er ønskene og preferanser til andre mennesker (bortsett fra valg av sanger), hvem vil høre på båndet.        
 2.  
 3.             2      Tenk på barna. Hvis du jobber i et klientvendt miljø der barn og familier kan være til stede, bør du bruke sanger med sverdord eller voksne emner, for eksempel: Unngå vold og narkotikabruk.        
 4.  
 5.             3      Vær en lagspiller. Velg sanger du tror at kolleger kan nyte, i stedet for å plukke opp noen sanger du er ute etter.        
 6.  
 7.             4      Ta et enkelt tema. Mer dype temaer trenger en flyt, ikke bare fra sang til sang, men også over forskjellige stiler av musikk og lyder som ofte ikke lett kan overføres til en arbeidsstasjon. Ta et enkelt emne, for eksempel "Sanger om ukedager" eller "Blues-sanger som høres ut som sommeren ettermiddager". På denne måten, når dine ansatte hører den første sangen, vet de hva de kan forvente fra resten av båndet, og de vil kunne fortsette å fokusere på sitt arbeid.        
 8.  
 9.             5      Tenk på å donere båndet ditt til jobb. Hvis arbeidskamrene dine har det bra, bør du vurdere å forlate båndet for lang tid, slik at alle kan høre når de føler seg som den. Vanligvis handler mixtape om å gi den til noen andre, så se det som det naturlige neste skrittet i prosessen.        
 10.  
             

Hva du trenger .

             
Kunst populær:
Skrive skjermer.

Kolofon eller harpiks en fiolinbue.

Analyser en film.

Sang lavere.

Vær en klovn.

Møt Selena Gomez.

Gjør bandet kjent.

Lag en tegneseriefilm.

Ser stjernene.

Bruke Virtual DJ.

Leser en bok.

Les bedre.

Sitat fra APA i en bok.

Lag en Lego film.

Bli skuespiller eller skuespillerinne.

Spiller fiolin.

Selg originale kunstverk med fortjeneste.

Gjør et penger på regn riktig.

Elektrisk gitar for nybegynnere.

Rengjør en saxofon.

Skriv en sang.