Home \ kunst
 

Skriv et diamantdikt.

 

Et diamantdikt er skrevet i form av en diamant (sjekk). Den består vanligvis av syv linjer, og det første og siste ordet er enten synonymer (som "gress" og "blad") eller motsetninger (som "brann" og "vann"). Et diamantdikt har en spesiell struktur, men i siste instans er det ikke så vanskelig. Her kan du se hvordan det fungerer.

              

Fremgangsmåte .

    

     Skriv et diamantdikt  ,

    
   
 1.            1      Diktets første ord skal være et enkelt ord. Start med et substantiv eller pronomen, som "hjemme", og la det beskrive hva du vil snakke om i de neste to eller tre linjene.        
 2.  
 3.             2      Fortsett med to adjektiver i den andre linjen i diktet. Hvis diktet ditt begynner med "hjemme", kan du fortsette med de to adjektivene "trygt" og "varmt". Adjektivene beskriver følelser knyttet til hjemmet.       
 4.  
 5.             3      Skriv tre verb i progresjonsskjemaet i den tredje linjen i diktet. Verbs i skjemaet slutter med slutt , for eksempel "avslappende", "sovende" og "spiller".       
 6.  
 7.             4      Ta fire hovedord eller et lengre uttrykk for den fjerde linjen. Du kan utforme den fjerde linjen av et diamantdikt på to forskjellige måter: 
    
  • Fire Nouns: "Sikkerhet", "Mat", "Komfort" og "Restaurering".
  •  
  • Et uttrykk eller to lengre enn forrige linje: "Det er ingenting bedre enn hjemme".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velg et annet tre verb i gradientformen. Velg om du vil skrive diamantdiktet ditt som et synonym eller antonym-dikt. Et "synonym" er et annet ord med samme betydning. En "antonym" er motsatt av ordet. 
    
  • Verbs for synonym form: "levende", "puste", "være".
  •  
  • Verbs for the antonymic form: "rushing", "utmattende", "anstrengende".
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg to flere adjektiver. Hvis diamantdikt ditt blir et antonym-dikt, trenger du adjektiver som beskriver motsatt av det første ordet. Adjektiver som "stressende" og "søvnløse" kunne gå.       
 12.  
 13.             7      Fullfør diamantdiktet ditt med ett siste substantiv. Hvis du skriver et antonym diamantdikt og startet med "hjemme", kan ditt siste ord være "by".                 
 14.  
             

Tips .

                     
Kunst populær:
Kjøp et tastatur.

Overfører musikk fra C til Eb.

Les mer.

Lag en Leprechaun kostyme.

Lag en Superman kostyme.

En slanky unraveling.

Spille av store akkorder på et tastatur.

Bygg en panpipe.

Ha det gøy hjemme alene.

Forvirre noen.

Bruk percussive effekter på gitaren.

Ta ut et rap mixtape.

Øv kunstkritikk.

Lag en god Spotify spilleliste.

Skriv en gitar solo.

Vekk hendene.

Lag en horror film.

Fløyte riktig.

Lag et bånd.

4 måter å bruke Pandora på.

Lag en stoppfilm animasjon.