Home \ index
 

Pierce din leppe selv.

 

Selvpiercing er billig og enkelt, men det kan være utrolig farlig hvis du ikke vet hva du gjør. Selv om det alltid er klokt å søke profesjonell hjelp, er visse jobber sikrere å selvstøpe enn andre; leppen er en av dem. Hvis du vil pierce din leppe selv, må du være veldig forsiktig med å ha riktig utstyr, etterfulgt av riktig teknikk og å holde alt hygienisk.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bruk riktig utstyr! Hovedsaklig den rette piercingnålen! Profesjonelle nåler brukes flere ganger. Sy nåler er for stoff og IKKE for huden din!        
 2.  
 3.             2      Rengjør nålen! Dette er en veldig viktig del. Du vet ikke hvor noen av disse nålene har vært før. Hvis du har en boks profesjonell nål, er det sannsynligvis allerede blitt rengjort i en autoklav, så ikke bekymre deg! 
    
  • Pass på at du også rengjør smykker! Selv om det har blitt tatt litt omhu i produksjonen, kan du aldri være for forsiktig!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør deg klar til å pierce din leppe! Tørk din indre leppe med et tørt lommetørkle eller en klut, slik at du ikke saliverer din piercinghånd! Først merker du hvor du vil pierce, så du vet hvor du skal sette nålen! Så sørg for at stedet du er er veldig rent! Ikke sitte på noe skitten bad vask! Ha verktøyene klare, lagt ut på et rent lommetørkle! Ikke få unødvendige bakterier!       
 6.  
 7.             4      Bruk rene vinyl / gummihansker! Når du har på deg hanskene, må du ta på "ingenting" unntatt nålen og kroken!       
 8.  
 9.             5      Start fra innsiden av leppen: Å gå gjennom muskelvevet på innsiden av munnen din er mye lettere enn å komme gjennom huden og deretter gå gjennom muskellaget! Hvis du gjennomsyrer dem fra utsiden, gjør det vondt mer fordi epidermis føles det, og det gjør ikke vondt så mye når du kommer fra innsiden. Det er litt vanskeligere, for å være ærlig. Hold stedet du er klar til å pierce og pierce det første laget av muskel med nålen din! Pass på at du kommer halvveis gjennom leppen din med den første pushen! På den måten bør du komme gjennom muskellaget på innsiden og bare gå gjennom huden på utsiden, noe som er lettere. Igjen, sørg for at dette er stedet du vil pierce, og ha det klart i god vinkel! I stedet for å tvinge nålen gjennom, skyv leppen inn i nålen! Dette reduserer smerten og gjør hele prosessen jevnere. En annen måte er å sette fingeren bak leppen der nålen kommer ut og trykk mens du trykker på nålen. Trykket gjør at du føler deg mindre smerte og gjør piercing tynnere og lettere å pierce. Også en god grunn til å ha en krok er ikke bare et godt grep, men også for å redusere smerten og gjøre det lettere å pierce.       
 10.  
 11.             6      Følg dette: For Professional Hollow Needles, skyv smykkene dine inn i enden og trekk ut nålen, trekk smykker i hullet! Voila!       
 12.  
 13.             7      Gå og kunngjør med alle dine venner med din nye lip piercing! Ikke stopp her! Sørg for at du rydder det godt, og ikke ta det ut for tidlig, med mindre du absolutt må (det vil si foreldrene dine tvinger deg, din jobb krever det, skolen krever det)! Ikke bare ta det på den måten! Det er den enkleste måten å få en infeksjon på. En god, effektiv og enkel måte å få piercing på, er saltvann. Dette er bare 240 ml destillert vann med ca. ¼ ts av ikke-iodisert havsalt. Ikke rør piercing, med mindre du rengjør det! Å bruke ikke-alkoholholdig munnvann og unngå krydret mat bidrar til å helbrede. La det heles helt i sitt eget tempo! Noen tar lengre tid enn andre.       
 14.  
 15.             8      I ca fire uker kommer en sekresjon ut av din nye piercing. Det er bra, og det viser at kroppen din healer pent. Vokt dere for gule eller grønne sekreter! Dette er vanligvis et tegn på betennelse. I dette tilfellet må du ikke fjerne smykker som det vil føre til betennelse i huden! Du bør gå til et studio og få profesjonell hjelp. Du kan se denne sekretjonen på den første dagen eller to dager etter at du har gjennomtrådt den, men etter det kan det bli betent. Så, igjen: hold det rent! Unngå piercing, drikker alkohol, røyking og svømming i bassenger i noen uker til en måned! Den vanlige helbredelsestiden er ca 2 måneder, men de fleste heler i en og en halv time.       
 16.  
 17.             9      Ferdig.        
 18.  
 19.             10      Ferdig.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Lag egen kraft.

Barn underholde når du er barnevakt.

Lag hostesirup.

Brett en håndkle svanen.

Lag en ring fra en sølvmynt.

Komme sammen med moren din.

Bygg en mobil og billig gjerde selv.

La din baby lage en liten burp.

Å lage en kalkun.

Gå riktig.

Bruk fenegreekfrø for å øke melkproduksjonen.

Ta tak i humørsvingninger av en tenåring.

Utforsk nivåene av hans sinn.

Hvordan forebygge mastitt (mastitt).

Hvordan forebygge mastitt (mastitt).

Øk mengden av fostervann.

Lag et frosset slam.

Som en høy person, se mindre ut.

Mål innsiden av sømmer.

Lag et psi hjul.

Finn Instagram Influencers.