Home \ index
 

La en syk baby lage en liten burp.

 

Uansett om du gir barnet ditt brystet eller flasken, bør det alltid lage en burgee. Det sikrer at overflødig luft som er oppsamlet i magen slippes ut, og dermed forhindre kvalme, oppkast og magesmerter. Hvis barnet ditt er syk, er den rette burping enda viktigere. I denne artikkelen kan du lære mer om det.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vellykket sprakk babyen din  ,

    
   
 1.            1      Legg barnet på skulderen. Dette er den mest populære og effektive posisjonen til å lage en baby en bonde. Hold barnet ditt med ribbe buret mot skulderen og forsiktig gni eller forsiktig klapp ryggen til den støter.  
    
  • Babyer oppkastes til og med når de borer, spesielt når de er syke. Så beskytt klærne dine ved å sette en klut, håndkle eller klut bleie over skulderen. Du bør også binde håret ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      For eldre babyer, bruk sitteposisjonen. Hvis barnet ditt er eldre og klar til å sitte, legg det på siden av fanget ditt. Hold babyens hake med en og forsiktig gni eller forsiktig klapp ryggen med den andre hånden.  
    
  • Igjen, bør du ha et håndkle eller klut bleie på hånden, som syke babyer ofte kaster opp når burping. I denne posisjonen kan du sette barnet ditt godt en klut som en bib-erstatning i skjortehalsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du kan også sette barnet ditt i fanget ditt. En annen enkel og rask måte å pop opp babyen din på er å sette den på fanget ditt. Dette bør imidlertid være ditt siste valg for en syk baby. Med denne metoden legger låret på deg barnets mage, så vær oppmerksom på atferden. Plukk det opp og prøv en annen posisjon hvis barnet ditt virker ubehagelig.        
 6.  
 7.             4      La barnet ditt ofte lage en liten burp. Du bør ikke støte babyen din før etter måltidet. Dette gjelder spesielt når det er syk. Derfor, slutte å melde fra nå og da for å få barnet ditt.  
    
  • Hvis du legger merke til, vil du oppdage at barnet ditt ofte uttrykker sin ubehag med lyder, slutter å suge eller oppfører seg på en annen rastløs måte. Hvis du legger merke til noe som dette, avbryter du måltidet og la babyen gjøre en liten burp.
  •  
  • Små babyer som er syke bør puffes opp med en drink på ca 50 ml. Hos friske og eldre barn er det ofte nok å la dem utgå halvveis gjennom måltidet og på slutten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv en massasje. Hvis babyen din er syk og sliter med å lage en burp, så legg babyen på magen og forsiktig massere den fra halebenet til skulderbladene. En slik massasje kan skyve opp og ned overflødig luft.  
    
  • Vær forsiktig så du ikke legger press på babyens mage under massasjen. I tillegg bør du ikke massere nakken fordi halsen på en baby er veldig øm og sensitiv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gi barnet ditt et varmt bad. Hvis barnet ditt ikke har råd til en bonde, kan du prøve et varmt bad. Det varme vannet slapper av babyens muskler, inkludert de i magen, slik at babyen din kan briste.        
 12.  
 13.             7      Vær tålmodig. Noen ganger tar det tid å lage en burgee. Hvis du har prøvd forskjellige stillinger uten suksess, kan det hende at barnet ditt ikke kan klare seg. Prøv det i noen minutter og vurder å gi babyen din en massasje eller et bad. Vent deretter og prøv igjen om nødvendig etter en stund.                  
 14.  
             

  Del 2      Unngå overdreven inntak av luft mens du fodrer  ,

    
   
 1.             1      Hold babyen i riktig posisjon. Spesielt når barnet ditt ikke trives, er det viktig at den har en komfortabel spisesteder / drikkestilling. Sørg for at barnet ditt er i en mer oppreist snarere enn å ligge under fødselen. Dette vil redusere overflødig luftakkumulering i magen.        
 2.  
 3.             2      Gi barnet mindre måltider. Hvis barnet ditt er syk, er det bedre å dele opp måltider i stedet for å overbelaste magen med for mye mat på en gang. La barnet støte mellom og etter måltider.        
 4.  
 5.             3      Gi barnet ditt oftere. Mindre måltider vil spare babyens mage; men du bør også mate det oftere, slik at det ikke utvikles ham med ubehagelige følelser av sult. For hvis babyen din drikker for grådig, så vil han svelge mer luft, noe som kan føre til økt gassproduksjon i mage og kvalme.        
 6.  
 7.             4      Unngå å sette for mye press på babyens mage. Under mating og bumping, unngå posisjoner som legger for mye press på babyens mage. I stedet bør du løfte barnet ditt forsiktig slik at kroppen strekker seg og mer plass blir opprettet i magen. Å gjøre det vil hjelpe babyen å kvitte seg med overflødig luft.        
 8.  
 9.             5      Velg et fredelig sted. Gi barnet ditt et stille sted. Hvis du prøver å mate barnet ditt i et støyende miljø, kan det distrahere og plage barnet ditt. Dette i sin tur kan føre til at den svelger for mye luft. Syke babyer er spesielt sårbare.        
 10.  
 11.             6      Hold babyen din i oppreist stilling etter fôring. Etter babyens måltid, hold det i oppreist stilling i minst 30 minutter for å unngå overdreven oppkast. Dette er tilrådelig ikke bare for syke, men også for sunne babyer. Men spesielt med en syk baby, er det spesielt viktig, siden det har en tendens til å kaste opp og dermed raskere dehydrert.        
 12.  
 13.             7      Vurder bruk av anti-kolikflasker. Hvis du gir flasken til babyen din, så spør du om spesielle anti-kolikflasker som har et spesielt lufttilførselssystem som forhindrer støvsuging i flasken. Siden det ikke er noe vakuum, trenger ikke barnet ditt å suge så mye, noe som betyr at det tar mindre luft. Antikolikflasker beskytter også babyens tunge og gane, fordi det ikke suger så mye.        
 14.  
 15.             8      Ta kontakt med barnelege for anti-kolikremidler. Noen babyer kan bli hjulpet til å ta spesielle dråper for å avlaste gassrelaterte magesmerter. Spør din barnelege om barnet ditt bør ta slike dråper etter hans mening.        
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Index populær:
Undertrykke tårer.

Lys et gresskar til Halloween.

En baby peker.

Hvordan spare ekstra når du bestiller online.

Representer tall i vitenskapelig notasjon og omvendt.

Tidsreise.

Få en medisinsk henvisning til ditt barn.

Finn blindtarmbetennelse under graviditet.

Lag en ring fra en sølvmynt.

Hekle en granny skjerf.

Skisse.

Sprekk en kombinasjonslås.

Konverter sekunder til minutter.

Lag iPhone ringetone fra YouTube video.

Selg søtsaker på skolen.

Respekter dine foreldre.

Å ha en ektemann til barn må være sammen.

Gjenkjenner Waterford krystaller.

Ikke la barnet gråte lenger.

Øk fruktbarheten naturlig.

Kontakt din far du aldri har møtt.