Home \ index
 

være nådig.

 

Personer som er elskelige, behandler andre med følsomhet, godhet og respekt de fortjener. De legger andre først og foretrekker å slutte å snakke hele tiden. De tilbringer sin tid, kjærlighet og innsats til hendelser som forbedrer livene til de som er i nød, enten de lider av venner eller fremmede. Det er ikke alltid lett å være endearing i en verden som raskt kan frustrere deg, men hvis du gjør en innsats for å få mer anstendighet i ditt daglige liv, kan du gjøre det bedre til det beste. Her kan du se hvordan det fungerer.

               

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      vær nådig mot andre  ,

    
   
 1.            1      Takk fyrene for din innsats. En av de viktigste egenskapene til å være en nådig person er evnen til å takke folk for deres innsats, uansett hvor stor eller liten. Selv om en kollega bare ringer til deg for å fortelle deg noe, bør du takke ham eller henne for innsatsen. Hvis noen spør deg om en donasjon på gata, takk han for å prøve, selv om du sier nei. Hvis en venn får deg en kaffe eller minner deg om at ditt favorittprogram kommer senere, takk.  
    
  • Et viktig skritt til nåde er evnen til å sette pris på hva folk gjør for deg. Og hvordan viser du din takknemlighet? Du takker deg.
  •  
  • Du kan si "takk" med en liten gave, en melding eller en klem. Det er mange måter å takke noen på, og du må velge den beste for situasjonen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær en god lytter. De hyggelige folkene er fikset på andre, ikke på seg selv, og de bryr seg mer om andre enn om seg selv. Forsøk å virkelig høre hva folk forteller deg å holde øyekontakt og distrahere deg fra noe som telefonen din, som kan holde deg fra å ta hensyn til de som trenger dem. Ikke avbryt folk og hold spørsmål og kommentarer til personen er ferdig med å snakke og har sagt alt hun ønsker og føler at du virkelig bryr deg om henne.  
    
  • Merk alle detaljene noen forteller deg, så kan du adressere dem senere. Når noen nevner at søsteren hans har hatt en jente, spør han neste gang hvordan hans niese gjør; personen vil bli imponert over at du kan huske det.
  •  
  • Vis synd. Når en person er trist, si noe som "Jeg kan forestille meg hva du går gjennom. Det må være så vanskelig fordi... "Vis personen du virkelig lyttet til.
  •  
  • Unngå multi-tasking. Hvis du e-post eller skriver til en venn, og en medarbeider eller romkamerat ønsker å snakke med deg, legg de andre tingene til side og gi personen full oppmerksomhet. # Vær oppmerksom på andre. For å være nådig er å gi folk oppmerksomhet i visse situasjoner. I stedet for å tenke på hva du skal si neste, bør du observere personen slik at du føler hvordan hun føler seg, om hun er bekymret eller engstelig, og hvordan man samhandler med andre. Selv om det er godt å være selvkritisk å være taktfull, respektfull og snill, er det like viktig å legge merke til hva andre mennesker tenker og føler.       
  •  
  • En elskverdig person vet at andre mennesker er like viktige som de er. Derfor er det så viktig å være oppmerksom på dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi folk nytte av tvil. Amiable folk prøver ikke å kritisere andre eller få dem til å føle seg dårlig. De gjør det motsatte. Selv om de ikke er sikre på en persons intentioner, forblir de positive og tror at folk vil ha det beste for alle. I stedet for å sladre eller si noe negativt om en person du knapt vet, bare tenk at han eller hun er like fin som deg.  
    
  • Hvis du blir vant til det, vil du ha et rykte om å være en hyggelig, respektfull person i stedet for en vanlig sladder, og folk vil ønske å bruke mer tid med deg. # Lag andre komplimenter. Gode ​​mennesker ser alltid etter det gode i andre, og de vil at alle skal føle seg bra - ikke en slags "fordi folk liker meg mer enn", men på en ærlig, ekte måte, hvor de viser forståelse når det er mulig. Ta en titt rundt. Gjør komplimenter ikke bare om de åpenbare tingene ("Jeg elsker din nye frisyre"), men om ting som folk jobber hardt for ("Jeg elsker solen som skinner på rommet ditt.) Det tok deg timer å sette opp møbler ! ") For å vise at du er veldig oppmerksom.       
  •  
  • Hvis du ikke har lyst til å komplimentere, ikke bare vær snill. Men hvis du blir vant til å komplimentere folk, vil du være bedre i stand til å gjenkjenne måter å komplimentere andre på.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær nådig i stedet for å vinne. Hvis du vil være nådig, husk at det er viktigere at alle er glade enn at du har rett. I stedet for å utholde, argumenterer med personen (selv om du tror du har rett). Du bør være hyggelig, endre emnet, eller si noe som "Jeg tror vi må være enige om at vi er uenige." Det kan ikke være lett å svelge din stolthet, men å argumentere med noen, bare at du ikke ser bra ut - det er ikke noe nådig, er det?  
    
  • Hvis du virkelig vil argumentere med noen eller rette noen, teller du fra ti bakover og forteller deg at det ikke er verdt det. Hva vil du få av det?
  •  
  • Hvis to personer diskuterer før deg, vær nådig ved å endre temaet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      La andre snakke. Har du virkelig alltid å dele alle dine tanker? Det er mulig at andre mennesker vil legge til noe på det, og du bør la dem si hva de vil si. Hvis du og noen andre begynner å snakke samtidig, insisterer du på at den andre personen starter. Spør mye i stedet for å snakke om deg og vis at du er veldig interessert i folket. Folk elsker å snakke om seg selv, og det er hyggelig å godta det i stedet for å fokusere på seg selv.  
    
  • Dette betyr ikke at du skal bli en sjenert, stille person hvis det ikke er det du er. Det betyr bare at du skal la andre snakke i stedet for å stå midt i samtalen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sett andre først. For å være nådig er å si "etter deg" i en bokstavelig og metaforisk forstand. Hvis du vil være nådig, må du sette andre først, uansett om du har noen bestille isen din foran deg eller ha en bilkutte foran deg, selv om du allerede er sen. Det er en mentalitet. Andre mennesker burde være foran deg, og det spiller ingen rolle så mye - du kommer til det uansett, og da er du vakrere.  
    
  • Dette betyr ikke at du alltid skal la andre gjøre alt. Det betyr at du bør la andre gjøre det først, hvis det er berettiget.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Utvikle kjærlige egenskaper  ,

    
   
 1.             1      Vær beskjeden. Amiable personer er alltid beskjedne. De indikerer ikke hvor stor de er; I stedet oppfører de seg beskjedent og venter på at andre skal legge merke til deres prestasjoner. De gjør ikke et skuespill, de er overrasket av hvor stor og komplisert verden er, og de går ikke inn i et rom som om det tilhører dem. Hvis du vil være ydmyk, vær glad med deg uten å si det.  
    
  • Gi alltid kreditt til andre mennesker. Hvis noen sier at du har gjort en god jobb på et prosjekt, fortell dem at du aldri ville ha gjort det uten hjelp av dine ansatte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær respektfull. Behandle andre med vennlighet og respekt - selv om de ikke alltid fortjener det. Vær punktlig når du har lovet å være et sted. Hold folk åpne døren. Hvis en person trenger full oppmerksomhet, ikke skriv med vennene dine eller la dem distrahere deg. Hold øyekontakt, ikke forbann og behandle folk pent, uavhengig av deres sosiale status eller stilling i selskapet.  
    
  • Å behandle mennesker med respekt betyr å behandle alle de samme, uansett hva du tror de kan gjøre for deg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær taktfull. Å være sensitiv har ingenting å si som er fornærmende, uopptatt eller bare morsomt. Tankefulle mennesker tenker før de snakker og er diskrete når de trenger å si noe ubehagelig - for eksempel når de må fortelle noen, har han noe mellom tennene sine. Se hva du sier og hvordan du sier det - det kan du bety det bra, men din kommentar kan bli misforstått hvis du bruker feil tone eller ord.  
    Å være taktfull er å si ingenting som kan forårsake opprør. Hvis du vet at du er avhengig av to personer som har motsatte synspunkter, sier Obamacare, ikke ta opp dette problemet i deres nærvær.  
         
 6.  
 7.             4      Vær sjenerøs. Generøse mennesker kan gi - om det er deres tid, deres penger eller deres kjærlighet og vennlighet. Vær en person som alltid leter etter måter å hjelpe folk, enten vi snakker om dine nærmeste venner eller fremmede i nød. Utvikle et sjenerøst sinn som alltid ser ut til å hjelpe andre og å forbedre og utvide sine liv.  
    
  • Det er viktig å være sjenerøs med tiden din. Selvfølgelig vil det ta mye tid å hjelpe med å rengjøre vennens leilighet, men hun vil virkelig takke deg for at du nesten ikke har gjort det i det siste på grunn av hennes oppbrudd.
  •  
  • Å være sjenerøs betyr også å identifisere måter å hjelpe når du kan hjelpe. Din syke venn kan ikke be deg om å ta en lunsj, men det betyr ikke at han ikke vil sette pris på det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      aksepter komplimenter. Det er viktig å få komplimangene dine riktig hvis du virkelig vil være sjenerøs. Takk for komplimenter og vise hvor mye disse ordene betyr for deg. Du trenger ikke å downplay det eller få det til å høres ut som om du ikke fortjener det. Å høres altfor beskjeden kan være irriterende. I stedet, si noe sånt, "Takk for å fortelle meg det. Det betyr så mye for meg. "  
    
  • Det ville være flott hvis du kunne gi et kompliment. For eksempel, hvis noen sier, "Takk for at du hjalp meg med matte lekser," kan du si, "det var en glede. Og takk for din hjelp med min engelske ordoppgave i forrige uke. Det hjalp meg så. "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du må takle kritikk fordi hyggelige mennesker kan gjøre det - uansett om det er konstruktivt eller ikke. Hvis kritikken er konstruktiv, må du kunne se fordelene i den, lære av den og lage en plan for å forbedre de kvaliteter du har blitt kritisert for. Og hvis kritikken bare var der for å skade deg, spiller det ingen rolle for deg, og du kan stå ved å ikke si noe om personen.  
    
  • Du kan avsløre en stor del av din karakter, avhengig av hvordan du håndterer kritikk. Hvis du umiddelbart blir sint og fornærmende, viser det at du ikke kan anerkjenne dine quirks. Dessuten er det bare ikke elskverdig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vær takknemlig. Godhjertede mennesker oppfører seg på denne måten fordi de vet hvordan man verdsetter gaver, og de fokuserer ikke på utfordringene de står overfor. De vet nøyaktig hva de burde være takknemlige for, enten det er deres helse, deres venner, familie og / eller deres muligheter, og de glemmer aldri det. Hvis du ønsker å være takknemlig, trenger du alltid å vite hvor takknemlig du burde være, uansett hvor dårlige eller frustrerte du er når som helst.  
    
  • Hvis du føler deg uvel eller henger på tauene, er det nyttig å lage en takknemlighetsliste. Det kan holde alle de tingene du trenger å være takknemlig for, og så kan du legge til noe annet som skjer. Hvis du tar deg tid og leser gjennom listen og smiler om det, kan det få deg til å føle deg bedre, uansett hvor dårlig dagen din var.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Ekstra innsats  ,

    
   
 1.             1      frivillig. Gi folk den tiden de virkelig trenger og hjelpe deg i samfunnet ditt ved å jobbe i et suppekjøkken, bibliotek, hjemløse ly, eller hvor som helst der folk kan bruke din hjelp. Gjør dette minst en gang i uken og se hvor mye innflytelse du kan ha på folk som er rundt deg - og hvordan de kan forandre livet ditt til det bedre. Du bør frivillig fordi du har lyst til å gjøre en endring, og så vil du se hvor nydelig du blir når du ser hva andre mennesker skal håndtere.  
    
  • Du vil se at menneskene du hjelper, også vil hjelpe deg. Frivillig arbeid kan hjelpe deg med å være mer takknemlig for hva du har og vil gi deg et nytt, nytt perspektiv. #To andre en tjeneste. Hvis du virkelig vil være nådig, bør du ikke bare hjelpe vennene dine når de virkelig trenger deg. Du bør gjøre dem en tjeneste for å si takk, at du er gode venner eller fordi du vet at de kan bruke litt oppmuntring. Ta med middag til vennene dine, hjelp dem med klesvask, eller kjør dem til jobb når bilen er ødelagt. Hjelp moren din til å rengjøre. Du blir mer elskverdig ved å gjøre det.       
  •  
  • Hvis du har et godt forhold, vil du også få favoritten tilbake og vil være fornøyd med svaret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Innrøm dine feil. Virkelig nådige folk vet at de ikke er perfekte og er villige til å innrømme sine feil. Enten du gjør en venn, sier noe du ikke mener eller har gjort en feil på jobben, er det viktig å erkjenne at du ikke er perfekt og satt målet for deg, det neste For å gjøre det bedre. Det er langt viktigere å innrømme feilene dine enn å nekte dem, bare for å beskytte ansiktet ditt og jobbe hardt. Selvfølgelig vil det ikke være fint, men du vil være mer elskverdig hvis du gir folket rundt deg respekten de fortjener, ved å innrømme dine feil og unnskyldning.  
    
  • Hvis du beklager, må du sørge for at du er seriøs og virkelig mener det, slik at folk ikke tror du ber om unnskyldning for å fullføre den.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv "takk kort". Sende "takk kort" er en annen måte å vise takknemlighet på. Takket være lærerne, kollegaene eller andre viktige personer som har gjort livet ditt bedre og gjort det til en vane. Du trenger heller ikke å være så formell: takk dine beste venner, andre viktige mennesker eller til og med naboer som har hjulpet deg gjennom en vanskelig tid. Prøv å sende minst ett takkekort hver måned, og da vil du være mer oppmerksom på hva du trenger å være takknemlig for.        
 6.  
 7.             4      Vis folk at du er veldig bekymret. Når du gjør det, føler du deg viktig. Skriv gode karakterer for å vise lærerne at du respekterer dem og følg leksjonene deres. Følg råd fra foreldrene dine og lytt til deres meninger. Dette vil få deg til å føle deg bra. Du vil føle deg veldig viktig hvis du tar deg tid til å lære av dem.        
 8.  
             

Tips .

    
   
 • Smil og vær vennlig om alle rundt deg.
 •  
 • Respekter vennene dine også. Det er morsomt å tilbringe tid med dem, og de støtter deg. Takk, eller planlegg noe å være mer intimt med dem.
 •  
 • Tilbyr å hjelpe mindre søsken med leksene sine, trøste dem når de er triste eller leker med dem når de ser kjedelig ut. De vil kreditere deg for det og se opp til deg.
 •  
 • Hvis en av foreldrene dine har bursdag, gi ham / henne en gave eller et spesielt kort for å vise at han / hun er viktig for deg og at du har tatt deg tid til å feire ham / henne.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Aldri lyve for å komme seg ut av en situasjon. Oppfyll dine plikter og la andre folk vite at du er ærlig. Pass på at du alltid forteller sannheten.
 •  
 • Når du argumenterer med foreldrene dine, lytt til deres meninger og gjør ditt beste for å lære av dine feil. Gjør aldri på henne eller klandre henne for å ødelegge livet ditt.
 •  
 

                 
Index populær:
Få bevegelsesbokser gratis.

Går på tur med et band.

Støtt partneren i depresjon.

Kontakt Amazon.

Forbedre barns opplevelsesevne.

Knytt en kirsebærstengel med tungen.

Flytt til ditt første hjem.

Beskytt barn mot pesticidforgiftning og blyforgiftning.

Publiser en bok selv.

Lag et Tornado Emergency Kit.

Kjøp storfe.

Bihulebetennelse en betennelse i paranasale bihuler.

Gjør stædige familiemedlemmer ta vare på seg selv.

La en syk baby lage en bonde.

Ta tak i en pjokk som er redd for å bade.

Lag en frivillig organisasjon.

Smeltet aluminium.

Gjenta din manns interesse.

Spar elektrisitet til tross for at du har en varmtvannsbereder.

Forbereder melk til en baby.

Lag en personlig økonomisk plan.