Home \ index
 

Overvinne frykten for ekteskap.

 

Med dagens skilsmissesatser og utsiktene til at mennesker kan bli eldre - 70, 80 eller 90 år - kan det virke mer skremmende enn noensinne å gå inn i ekteskapet. Men ved å forstå hva ekteskap bringer og klargjøre dine forventninger, kan du overvinne din bryllupsfobi og ta en informert beslutning om hvorvidt du skal gifte deg eller ikke.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hva du egentlig er redd for. De fleste er ikke redd for ekteskapet selv, men heller om konsekvensene og en mulig fiasko. Hvilke endringer er du redd for? Hva er det verste fallet som paralyserer ditt syn på ekteskapet?        
 2.  
 3.             2      Tema din frykt. Hvis foreldrene dine hadde et dårlig ekteskap, forstår at hvert ekteskap er annerledes. Bare fordi hun ikke var bra, betyr det ikke at det ikke kan være din. Hvis du er bekymret for ekteskapet divergerer, lage en mental liste over hva du kan og vil gjøre for å gjøre ekteskapet. Tenk på alle scenariene som skremmer deg, og så forestill deg hva du vil gjøre i denne situasjonen for å gjøre det bedre. 
    
  • Det kan også bidra til å revurdere dine mislykkede forhold. Hvorfor svikte du? Snakk med partneren din om hans tidligere relasjoner og finn ut hvorfor de ikke fungerte. Ved å forstå hva som gikk galt i fortiden, kan du unngå å gjøre de samme feilene nå.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Snakk om det. Spør hver du vet hvem som er i et vellykket ekteskap for å avsløre hans hemmeligheter for deg. Vanligvis er det noe som, "Vi ser utover de mindre feilene til den andre". Fremfor alt, uttrykk dine bekymringer for din partner. Dette er den perfekte muligheten til å praktisere kommunikasjonsevner som er viktige for et langvarig, sunt forhold, og partneren din skal være forståelig og nyttig.       
 6.  
 7.             4      Bestem om du har valgt personen du vil bruke resten av livet med. Eller valgte hun deg, og du kommer til å gifte deg nå? Kanskje det ikke er ekteskapet du er redd for, men ekteskapet med den personen . Livets visdom er at du ikke bør gifte deg med personen du vet at du kan leve med for resten av livet ditt; gifte seg med den som ikke kan forestille seg et liv.       
 8.  
 9.             5      Vet at du i ditt giftede liv ikke vil tilbringe hver sekund i harmoni. Du er ikke perfekt, og heller ikke din partner, gift eller ikke. Hvis du venter på å være med noen som hver dag er solskinn, vil du aldri binde eller gifte seg fordi ingen noen gang kan oppfylle den illusjonen. Et ekteskap er hardt arbeid, og det tar hele livet ditt å oppfylle det. Altfor mange mennesker gifte seg med forventningen om at de bare vil sende seg for skilsmisse når ting blir tøffe og deretter starte om igjen. Vær forberedt på støtene underveis, og vær ikke overrasket hvis du finner dem.       
 10.  
 11.             6      Planlegg livet ditt. Sett deg ned og rengjør ting før du blir gift. Vil du ha barn? Hvor mange? Hvem skal styre pengene? Vil begge partnere jobbe? Hvor mye vil du spare for pensjonen? Hvor skal du bo? Hvem bærer hvilket ansvar? Hvis mannen kan fortsatt gå til barer med sine venner, kan kvinnen gjøre det samme? Dette er de tøffe, men praktiske spørsmålene du bør spørre deg selv før du forplikter deg til noen for resten av livet ditt. Ikke finn svarene på den harde måten hvis du allerede har en ring på fingeren. Det er best å se frem til konfliktene og forhindre dem. Hvis du har et godt forhold, bringer denne spørreprosessen deg nærmere. 
    
  • Vanlige problemer som deler gifte par er penger, religion og barn; i den rekkefølge. Gjør ditt beste på forhånd for å sikre at du er i samme bølgelengde, og du har en langsiktig fremtid.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gå i form av seksuell eksklusivitet. Mange mennesker har gode og glade, bindende relasjoner som har klare avtaler om seksualitet uten seksuell eksklusivitet, ikke diktateres av sosiale standarder, noe som gjør deg og din partner lykkelige. Mange mennesker er redd for utsikter til livslang seksuell eksklusivitet.                 
 14.  
             

Advarsler .

             
Index populær:
Ta en pjokk på sykkelturer.

Dyrk orkideer.

Testing av asbest.

Finn en savnet person.

Lag en lysekrone.

Forbered deg på en keisersnitt.

Pakningsbøker for frakt.

Beskytt barn mot pesticidforgiftning og blyforgiftning.

Kjøp sitronsyre.

Ta en goblin.

Elsk din mann.

Hevn på søsken.

Halloween punch oppskrift.

Gjør kandiserte epler.

Få visum for Canada.

Skisse.

Få en fedskapstest hvis moren nekter.

Miste 10 pund på to uker!.

Å føle seg full uten å drikke.

Bryt et glass med stemmen din.

Oppmuntre barn til å leke ute.