Home \ index
 

Skisse.

 

Skisse er en vag eller grov tegning. Skisse kan brukes i kunst eller bare en ide om hvordan noe vil se ut. Skisse er også brukt i enkelte selskaper. Noen kan f.eks. Lag en skisse av hva et produkt, en bygning eller et annet konsept skal se ut. Skisse er også en god oppvarming for tegning og maling.

                             
              Denne artikkelen trenger revisjon av stavemåte, tegnsetting, stil eller grammatikk.   Du kan hjelpe ved å redigere denne siden og fjerne dette notatet hvis artikkelen er forbedret. Malen ble satt inn på {{{Date}}}.  
                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Samle alle listede materialer. Pass på at du har nok lys. Du kan skisse ved et bord, i parken, midt i byen. I en skissebok, på vanlig papir eller på en serviett.  
    
  • Du vil kanskje prøve forskjellige versjoner av det samme objektet til brainstorm og senere bestemme hvilken du liker best.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Før du begynner å skissere, trene litt håndbevegelser. For eksempel kan du tegne sirkler eller horisontale linjer i fem til ti minutter for å varme opp hånden.        
 4.  
 5.             3      Start med blyanten, bruk lysslag med løse hender. Flytt hånden din veldig raskt, med minimal trykk, nesten glans på siden uten å stoppe. Bli komfortabel med papiret du jobber med. I denne første fasen bør du nesten ikke se strekkene. Vurder disse på grunnlag av skissen din.        
 6.  
 7.             4      For neste nivå, mørkere 6 B blyant. Når du når den perfekte formen i trinn 1, kan du gjøre stengene dine mer nøyaktige med denne mørke blyanten. Fortsett å legge til detaljer. Begynn med indre former. Pass på at de er sanne å skalere. For eksempel, når du tegner et parkeringshus, vil du sørge for at innganger og parkeringsplasser har riktig størrelse.  
    
  • Når du er ferdig med denne blyanten, vil du legge merke til flekker på sidene, ettersom veiledningen i denne blyanten er mykere enn den forrige. Fjern alle flekker med viskelæret.
  •  
  • Pass på at du bruker en myk viskelær som kittens viskelær, slik at du ikke sletter det øverste laget av siden. Kittens viskelær kan lette dine linjer, ikke helt utrydde dem.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg til flere detaljer og perfekt dine linjer og presentasjoner til du er fornøyd med at du har tatt den perfekte presentasjonen.        
 10.  
 11.             6      Når du har fullført skissen, gjelder du fiksativ for å forsegle bildet.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Ta vare på huset ditt stein.

Feire en babyes fødsel.

Redusere kvalme i svangerskapet.

Ta tak i en nedlatende partner.

Dissiplin et ett år gammelt barn.

Gjør fosterveskappen.

Kraftig forskyvningsaksel som ikke sitter på Mitsubishi Colt CZ3.

Pakke kjøpte varer i poser og poser.

Drikk bringebærblad te under graviditet.

Send meldinger sikkert.

Ta vare på et barn.

Forstå voldelig oppførsel hos barn.

Reparere en iPod skjerm som henger opp.

Ta med to småbarn i seng.

Fortell foreldrene dine om at du er gravid.

For å håndtere å ikke bli elsket av foreldrene.

Gå til et jobbintervju med Kater.

Lag en dobbel Palstek klatringsknute.

Kast et skadet amerikansk flagg riktig ut.

Slik hjelper du med å mate de hjemløse.

Start en brorskap.