Home \ index
 

Baby slynge Moby Pak deg inn.

 

En Moby Wrap er en praktisk måte å bære babyen på. Så du kan holde barnet ditt nær deg og få hendene fri til å gjøre mange andre ting samtidig. Du kan spare penger ved å lage din egen Moby Wrap hjemme. Det er lett å gjøre. Bare les videre og start.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Monter materialet  ,

    
   
 1.            1      Velg et behagelig, litt elastisk materiale. Det beste materialet til en Moby Wrap er nettle eller bomull med 5% spandex. Disse materialene er behagelige å bære og strekke seg lett, slik at de passer godt med både din og babyens kropp. For å lage babyholderen trenger du 4,5 m lengde og ca 1 m bredde av valgt stoff.       
 2.  
 3.             2      Gjør saksene dine klare. Du trenger et saks for å kutte den nødvendige mengden stoff. Stoffsaks er best for å kutte stoff - bladene er over 15 cm lange og håndtakene for fingrene og tommene er formet annerledes.  
    
  • Et stykke skreddersyrkalk er også praktisk å markere skjæringslinjen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered symaskinen og tråden. De siste elementene du trenger for din Moby Wrap er en symaskin og tråd. Du kan også sy stoffet for hånd. Men med symaskinen går det raskere, sømene ser renere ut og stoffet briser ikke så lett.                  
 6.  
             

  Del 2      Lag Moby Wrap  ,

    
   
 1.             1      Se på stoffet i en Moby Wraps, undersøk det for størrelse og tekstur, og se hvordan det føles. Før du lager din egen Moby Wrap, bør du gå til en babybutikk og se på utvalg av babyslanger. Dette gir deg en følelse av riktig størrelse, lengde, bredde, strekk og tekstur av materialet før du lager din egen.        
 2.  
 3.             2      Legg det valgte materialet på gulvet. Når du har kjøpt 4,5 meter av riktig stoff i favorittfarge og tekstur, ta den med hjem og legg den flat på gulvet eller på en annen stor overflate.        
 4.  
 5.             3      Klipp stoffet i lengderetningen i midten. Den enkleste måten å kutte stoffet på, er å brette den i halvparten og deretter bruke et stykke skreddersyrkalk til å markere det på forskjellige steder på brettet.  
    
  • Brett stoffet opp igjen og kutt forsiktig med stoffet saks langs den kalkede linjen. Det blir lettere å kutte hvis du spør noen om å holde stoffet stramt mens du skjærer.
  •  
  • Når stoffet er kuttet, bør du ha to striper av stoff hver 4,5 m lang og 50 cm bred. Du kan bruke noen av disse lange stripene til å lage en baby slynge.
  •  
  • Alternativt kan du spørre en medarbeider i butikken hvor du kjøper stoffet for å kutte det for deg i midten før du tar det hjem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lukk kantene på stoffet (valgfritt). Når du har kuttet stoffet i midten, kan du bruke det. Du kan skjære på stoffets kanter, slik at babysølet ditt vil ha en ren søm, kantene vil ikke slites, og det generelle utseendet ser neater ut.  
    
  • Bruk pinnene til å klemme kantene til ønsket bredde. Deretter støter du på den brede kanten for å gjøre stoffet lettere å sy.
  •  
  • Trekk tråden inn i symaskinen, og bruk en overlås eller sikksakk til å kantene kantene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold et stykke stoff i midten av babysøylen (valgfritt). Moby babyslips har en etikett midt på stoffet, slik at du enkelt kan finne sentrum. Dette er nyttig hvis du vikler kluten rundt kroppen din.  
    
  • Hvis du vil, kan du kopiere denne etiketten ved å sy en liten firkant av stoff (i et mønster / farge / stoff som løfter av) på midten av stoffet langs toppkanten.
  •  
  • Hvis du bruker en lapp fra et annet stoff, er etiketten lett å finne ved bare å berøre.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Bruk baby slynge  ,

    
   
 1.             1      Vri Moby Wrap rundt kroppen din. Ta din Moby Wrap og tøm stoffet. Wrap stoffet rundt kroppen din fra forsiden til baksiden slik at etiketten er midt i midjen din, rett over magen din.  
    
  • Hvis du vil at den skal se neater, brett duken en gang i midten før du begynner å pakke den rundt kroppen din. Pass på å holde håndflatene sammen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kryss endene bak ryggen og gjør en X. Legg endene (som stropper) over skuldrene og hold stoffet så flatt som mulig for en behagelig, optimal passform.        
 4.  
 5.             3      Legg endene av kluten under brikken rundt midjen din. Legg de to ender av kluten fra topp til bunn under stoffet rundt midjen din (rett bak etiketten). Ordne stoffet slik at det passer godt mot kroppen din.        
 6.  
 7.             4      Kryss over endene foran magen din. Kryv enderens ender av enden ved å danne en X foran magen. Wrap endene rundt ryggen din og fortsett å vikle kluten rundt kroppen din før du knytter de to endene til magen.        
 8.  
 9.             5      Legg barnet i slyngen. Når du har festet din Moby Wrap rundt kroppen din, kan du sette din baby i den. Den mest populære posisjonen er veieposisjonen:  
    
  • Først hold babyen oppreist mot skulderen motsatt den første stripen av stoffet (skulderstripen nærmest kroppen). Legg barnet forsiktig i den første stripen av klut i sitteposisjon. Fortsett å spre stoffet for å dekke babyen fra under, bak og skuldre. Fortsett å støtte babyen din med armen.
  •  
  • Plasser babyens føtter i den andre stripen av stoffet (skulderstripen på motsatt side). Deretter finner du den tredje stripen av stoffet (pakket rundt midjen din) og trekker den opp for å dekke babyen.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

      

               Les mer... (1)      
Index populær:
Finn en graviditet uten en test.

Feirer nyttårsaften.

Lag hårgel fra linfrø.

Få visum for Canada.

Sett en Timex Ironman.

Kjenne og forstå nyfødte hudlidelser.

Forhindre at telefonen blir hacket.

Få et pakkesporingsnummer.

Fold billfold skjorte.

Langvarig graviditet med en inkompetent livmoderhals.

Overvinne frykten for ekteskap.

Lag en ultralydsskanning under graviditet.

Få en baby til å ta sømmen i stedet for å sugge tommelen.

Lag en hovercraft.

Del uttrykk med eksponenter.

Når skal jeg avvise min advokat.

Undervise foreldrene dine at du nå er tenåring.

Hold maten riktig.

Vær tålmodig med barn.

Vær tålmodig med barn.