Home \ index
 

Balsam noen.

 

Delartister, noen forskere, tilbyr embalmer i begravelseshjem en viktig tjeneste. De renser den avdøde, bevare kroppen og gjenopprette den om nødvendig slik at han / hun ser så godt som mulig ut i livet. Det er en delikat og kompleks sak. Les videre for å lære mer om verden av balsamering.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Klargjør kroppen  ,

    
   
 1.            1      Kontroller at kroppen er på forsiden. Gravity gjør at blodet løper til nedre steder. Ansiktet er spesielt følsomt for blodpropper som forårsaker fargeendringer og oppblåst utseende. Dette gjør det vanskeligere å få den avdøde til å se så livlig som mulig.        
 2.  
 3.             2      Fjern mulig klær fra den avdøde. Du må se på huden under balsamering for å se om prosessen fungerer. Kroppen bør derfor bli avdekket. Fjern også katetre eller nåler, hvis noen. 
    
  • Vanligvis må du katalogisere elementer som finnes på kroppen. Det samme gjelder kutt, blåmerker eller annen misfarging som du oppdager på tidspunktet for balsamering. Denne informasjonen brukes også til å dokumentere prosedyren og kjemikaliene som brukes under prosessen. Denne rapporten tjener som forsikring hvis familien av en eller annen grunn bestemmer seg for å saksøke begravelseshuset.
  •  
  • Respekter kroppen hele tiden. Bruk et ark eller et håndkle for å dekke kjønnsorganene og ikke la verktøy på kroppen mens du arbeider på dem. Anta at familien kunne komme når som helst.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Desinfiser munn, øyne, nese og andre kroppsåpninger. En sterk desinfeksjonsmiddel brukes til å desinfisere disse delene innvendig og utvendig. 
    
  • Inspiser den avdøde for å finne ut hvor mye væske du trenger. Noen balsamere benytter anledningen til å blande væsken til hele kroppsbehandlingen, slik at de har det klart. Som grov regel gir 500 ml væske i 7,5 liter vann en god fortynning.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Barber kroppen. Et mannlig lik blir barbert som du ville med en levende mann. Imidlertid er kvinner og barn også ofte barbert for å fjerne envis hår eller fluff.       
 8.  
 9.             5      Bryt rigorene med kroppsmassasje. Masser de store muskelgruppene for å lindre spenningen og flytte stive leddene for å løsne dem. Hvis musklene er spent, vil de øke fartøyets trykk, slik at væsken ikke strømmer til de ønskede stedene.                 
 10.  
             

  Del 2      Karakterene satt  ,

    
   
 1.             1      Lukk øynene dine. Prøv å holde øynene dine ryddige. Øyelokkene har en tendens til å falle tilbake i øyekontaktene. Med et lite stykke bomullsull mellom øyelokket og øyet, kan du visuelt fylle det opp. I noen tilfeller blir det brukt en plastikkehette. 
    
  • Øyelokkene blir aldri sydd, men kan noen ganger være tapet.
  •  
  • Disse funksjonene må settes før balsamfluidet blir introdusert i kroppen, da dette vil gjøre det ganske stivt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lukk munnen og gjør det selvsagt. Det er to måter å holde kjeft på. 
    
  • Noen ganger blir det syet med kirurgisk tråd ved å trykke en buet nål gjennom kjeften, under tyggegummi, opp igjen gjennom septum. Unngå å strekke tråden for tett for å gi munnen en naturlig utseende.  
  •  
  • En munnhule, protese eller munnhule er den andre brukte metoden for å rette munnen. Den holder kjeften, i henhold til den naturlige bitt, sammen. Denne metoden bærer mindre risiko for menneskelig feil.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fukt funksjonene. Påfør litt krem ​​på øyelokkene og leppene for å forhindre at de tørker ut. Dette gir den avdøde et mer naturlig, livligere utseende.       
 6.  
             

  Del 3      Balsamering av arteriene  ,

    
   
 1.             1      Velg ditt grensesnitt. Arteriene balsamiseres ved å sette balsamfluid (en blanding av formaldehyd, andre kjemikalier og vann) inn i en arterie mens blodet spres fra en nærliggende vene eller et hjerte. For en gjennomsnittlig kropp er det nødvendig med 7,5 liter balsamfluid.  
    
  • Hos menn er snittet vanligvis gjort nær sternocleidomastoid muskel nær kravebenet. Hos kvinner eller yngre mennesker er lårsiden det vanligste stedet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør snittet. Rengjør punkteringsstedet, plasser en tilgang og trykk dreneringen til hjertet. Sett et bandasje rundt bunnen av røret. 
    
  • Gjør det samme med arterien, men sett inn en kanyle i stedet for dreneringen. Fest en kanylpinne til arterien slik at den ikke beveger seg. Bruk de små klemmeklemmene til å klemme av øvre side av arterien og begrense strømmen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slå på balsamemaskinen og fordel væsken. Vask kroppen med en god bakteriedrepende / antibakteriell såpe mens balsamering finner sted. Kontroller også dreneringen og masser lemmer for å pumpe ut blodet og balsammen. 
    
  • Når væsken når arteriene, vil trykket bygge opp i blodårene, noe som betyr at væsken beveger seg gjennom kroppen. Du vil legge merke til at venene pumpes opp litt. Åpne halsen avløp regelmessig for å la blodet tømme og slippe trykket.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Senk trykket sakte. Med bare ca 20% av løsningen igjen, slå av maskinen og sett kanylen på den andre siden av den valgte arterien. Dette vil balsamere den delen av kroppen som tidligere ble blokkert av kanylen. Sørg for å senke trykket, da væsken ikke må flyte langt, og du vil ikke ha "øynene å skyte ut". 
    
  • Når det gjelder låret, vil dette balsamere underbenet. Hvis den er den rette halspulsåren, er den høyre halvdelen av hodet balsamert.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Avslutt. Etter at du har balsamert kroppen til din tilfredshet eller mangler væske, slå av maskinen, ta av kanylen og klemme venene og arteriene du brukte. Lukk punkteringsstedene. Bruk sårlukningspulver for å sikre at ingen væske kommer ut.       
 10.  
             

  Del 4      Balsam hulene  ,

    
   
 1.             1      Bruk en punkteringskanyl for å vitne til organer. Når arteriene er rene, må du rense organene fra innsiden før bakterier eller gasser dannes, eller overflødig væske fra nese eller munn.       
 2.  
 3.             2      Trekk ut brysthulen. Plasser punkteringskanylen rundt 5 cm til høyre og 5 cm over navelknappen. Rengjør de hule organene som mage, bukspyttkjertel og tynntarm.       
 4.  
 5.             3      Forleng de nederste hulrommene. Fjern punkteringskanylen, vri den over og sett den inn i underkroppen. Rengjør kolon, blæren og i kvinner, livmoren. Anus og skjede er ofte tilstoppet med bomullsull for å forhindre lekkasje.       
 6.  
 7.             4      Sprøyte tomrom i torso. Kavitetsvæske består vanligvis av 30% formaldehyd, og gravitasjonsspraymetoden brukes vanligvis til å tvinge væsken inn i de hule organene, sterilisere og lagre dem. 
    
  • Sørg for å nå både øvre og nedre organer. Dette trinnet er ekstremt viktig for å forhindre "forfall".
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fjern punktekanylen og lukk hullet med en punkteringskanyle. Rengjør punkteringskanylen og fjern den.       
 10.  
             

  Del 5      Gjør kroppen Hoste  ,

    
   
 1.             1      Vask kroppen grundig. Rengjør kroppen pent med samme desinfeksjonsmiddel som i utgangspunktet. Fjern blod flekker eller kjemikalier igjen fra balsamingsprosessen. Bruk ekstrem forsiktighet og nøyaktighet i denne prosessen.        
 2.  
 3.             2      Forbedre detaljene. Lag en sminke, kutte negler og hår.       
 4.  
 5.             3      kle på kroppen. I de fleste tilfeller vil den avdøde familien gi klærne til avskjedsseremonien. Stram kroppen riktig og forsiktig. 
    
  • Noen ganger brukes plast undertøy hvis ekstra væske kommer ut av kroppen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg kroppen i kisten. Fredelig bosette den avdøde. For ytterligere instruksjoner eller råd, kontakt med familien.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

                
Index populær:
Langvarig graviditet med en inkompetent livmoderhals.

Få gratis videospill.

Embalm noen.

Sminke øyne.

Forbered levende agn.

Sett opp en katastrofeplan for familien din.

Riv en spøk.

Kjøp ingenting.

Publiser en bok selv.

Gjenbruk gamle aviser.

Lindre ryggsmerter ved å slappe av.

Å hedre moren din på Morsdag.

Lær en baby å krype.

Åpne en ølflaske med en lighter.

Få en baby til å sove.

Foreta et engasjement med fredskorpset.

Forbered brystet for å amme.

Gjør kandiserte epler.

Dissuade barn fra rusmidler.

Bli kvitt uflaks.

Støtt partneren i depresjon.