Home \ index
 

Bygg en atombunker.

 

Det er alltid godt å være forberedt dersom noe uventet skjer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bygger en atombunker i tilfelle atomvåpen, asteroideffekt, zombie invasjon, etc.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Tenk på hvilken type bunker du vil bygge. Hvis du vil oppnå den høyest mulige strålebeskyttelsesfaktoren (dette forteller deg hvilken faktor stråling er redusert av, for eksempel betyr en strålebeskyttelsesfaktor på 100 at noen i bunkeren blir utsatt for 100 ganger mindre stråling enn en ubeskyttet person ) eller er du sikte på en spesielt god eksplosjonsbeskyttelse? Vurder hvor du bor og hva du trenger mest. Ikke glem at denne beslutningen vil bety enten din overlevelse eller din død.       
 2.  
 3.             2      Skriv ut bygningsinstruksjonene for bunkeren din og hopp over hvert trinn av jobben hvis du har gjort det. Hvis denne bunken ikke passer deg, er det også instruksjoner for mange flere å finne.       
 4.  
             

     Jordbunker dekket med poler  ,

    

Den underliggende ideen er å grave ut et hull, dekke det med poler og presenninger, og til slutt hakke opp jord. På denne måten får du en anstendig bunker, som er teoretisk veldig enkel, men krever flere dager med intens graving. Nedenfor finner du konstruksjonsmanualen.

 
   
 1.            1      Samle verktøyene du trenger, for eksempel spader og sagger.        
 2.  
 3.             2      Fordel oppgaver til ulike hjelpere som samsvarer med deres respektive styrker og svakheter. En god ide kan være å grave halvparten av gruppen mens den andre halvdelen samler poler og søyler.       
 4.  
 5.             3      Velg et sted der det ikke er brennbart materiale rundt. Eksplosjonen av et atomvåpen frigjør en varmebølge som kan utløse branner i en avstand på 20 kilometer. Hvis du ikke har noe annet valg, kjøp minst en brannslukker og fjern bunkerens område så godt som mulig.       
 6.  
 7.             4      Utsett jorda fra grøften minst en og en halv meter fra hullet.        
 8.  
 9.             5      Grav hullet så dypt som du vil, men husk at jo dypere det er, desto mer plass og beskyttelse har du.        
 10.  
 11.             6      Når du er ferdig med å grave, legger du poler og presenninger over hullet. Pass på at presenningene er minst 30 cm bredere enn hullet!       
 12.  
 13.             7      Når presenningene er spredt over hullet, må du sørge for at alle hull og hull er fylt med klær, ark eller annet fyllmateriale.        
 14.  
 15.             8      Hvis du er helt sikker på at ikke mer smuss fra toppen kan falle inn i boarealet, skal du grave utgravingen minst en og en halv meter høyt på dekselet. Hvis du vil forbedre strålebeskyttelsesfaktoren, velg et enda tykkere jordslag.       
 16.  
 17.             9      Bygg et toalett av noe slag i et eget område av bunkeren, og skill det i det minste med en klut eller et ark.        
 18.  
 19.             10      Lag noen senger tilgjengelige. Hvis du går tom for tid, er et 10 cm tykt lag av løv eller furu nåler tilstrekkelig. Hvis håndverket ditt er nok, bygge en køyeseng. Den enkleste løsningen er å ta to overskytende ark og plassere dem ovenpå den andre.       
 20.  
 21.             11      Siden ingen liker å være fanget i en atombunker når en brann bryter ut, må du sørge for at du har minst to forskjellige utganger.        
 22.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Index populær:
Klem et egg uten å bryte det.

Husk et tidligere liv.

Opplev en sunn første trimester.

Fjern tomatsaus fra stoff.

Hvordan overtale foreldrene dine til å ta et A1 førerkort.

Spionere på folk.

Forbered deg på en keisersnitt.

Lyser igjen slukkede glødestikker igjen.

Gjenbruk gamle plastposer.

Dyrk orkideer.

Snakk med en irsk aksent.

Se om en rubin er ekte.

Gi fødsel til en baby.

Gjør peanøtt skør.

Skygge en person.

Babymassasje.

Gjør fosterveskappen.

Finn ut om du er rammet av Asperger syndrom.

La din baby lage en liten burp.

Pakke en nødposer.

Poser som en modell.