Home \ index
 

Reiser i bilen med en baby.

 

Å ri et barn kan være stressende, spesielt hvis det er en lang reise. Planlegging nøye vil bidra til å unngå vanlige snubler og gjøre reisen så komfortabel som mulig. Rull ned til trinn 1 for å få best mulig reise med babyen din.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bruk et barnesete  ,

    
   
 1.            1      Finn et barnesete. Sikkerhet bør være topp prioritet. Det er helt nødvendig å kjøpe et barnesete som passer for barnets alder og størrelse. Det er tre grunnleggende modeller på markedet: bakovervendte, rene barneseter for babyer under 35 pund, kombinasjonsseter for babyer og småbarn, som er bakovervendte for babyer under 45 pund, og kan deretter veksle over for småbarn og seteputer, som serverer barn over 4 år i riktig posisjon for optimal bruk av stroppene å ta med. Hvis du har en baby, så velg riktig passform.  
    
  • Hvis mulig, kjøp et bilsete før babyen din er født. Hvis du reiser med bil, trenger du det for å ta med barnet ditt fra sykehuset eller fødestedet. Og jo raskere du håndterer setet - og bruksanvisningen du bør lese nøye - jo lettere vil det være at du bruker det når tiden kommer.
  •  
  • Hvis familien din har to biler, så vær sikker på at du kjøper et sete for hver bil. Den ekstra utgiften kan være verdt: det sparer tid i fremtiden og hindrer en rask installasjon fra å forårsake feil som noen ganger kan oppstå når du skynder deg for raskt å få setet ut av en bil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Monter barnesetet riktig. Bilseter skal monteres på baksiden av bilen og, om mulig, på seterstolen. Kontroller instruksjonene to ganger for å være sikker på at du setter setet riktig på plass. Pass på at alle stropper og låser er sikre. For babyer skal setet vende bakover - denne stillingen er den tryggeste for babyer.  
    
  • Mange steder kan du gå til politiet eller brannstasjonen (eller noen ganger til andre steder) for å sjekke sikkerheten til bilmonteringsinstallasjonen. Søk på nettet for muligheter i ditt område. Et godt nettsted der du kan søke etter steder via postnummer er: http://www.safercar.gov/cpsApp/cps/index.htm.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du bør vite lovene. Lovene for bilseter kan variere fra land til land, så sørg alltid for at barnet ditt har trygt, tilstrekkelig utstyr.                  
 6.  
             

  Del 2      Klargjør bilen  ,

    
   
 1.             1      Ta bilen din til inspeksjon. Hvis du planlegger å kjøre en lengre avstand, så ta bilen til en forhandler eller mekaniker før du reiser. Det er bedre å finne problemer før du reiser enn å oppleve uventede problemer i midten av reisen. nødvendig, reparere eller erstatte alt som trengs.  
    
  • Ikke forsøm oppvarming og klimaanlegg. Du bør sørge for at bilen din har en behagelig temperatur for babyen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp en flyttbar solkrem. Barnet ditt bør ikke se på direkte sollys, så du bør kjøpe solkrem som du legger til bilens vinduer. Under kjøring kan du kontrollere at babyens ansikt og øyne er beskyttet mot sola.        
 4.  
 5.             3      Fjern risiko. Pass på at det ikke er skarpe gjenstander i nærheten av barnas bilsete, om barnet ditt kan nå dem eller ikke. Hvis du plutselig må bremse, svinge skarpt, eller bli involvert i en ulykke, kan disse gjenstandene være farlige. Dekk metallelementer som er innenfor babyens rekkevidde, da de kan varme opp i solen og brenne babyen din.        
 6.  
 7.             4      Vurder å kjøpe et speil. Det kan være nyttig å kjøpe et bærbart speil og legge det opp slik at du kan se babyen din fra forsetet. Du kan styre barnet ditt lettere, og han eller hun vil også kunne se deg.        
 8.  
 9.             5      Dekorer vinduene dine. Noen fargerike, flyttbare bilder kan brukes av babyen din under reisen. Bare vær sikker på at du ikke velger noe som er stort nok til å påvirke visjonen din. Sikkerhet først.        
 10.  
 11.             6      Kontroller at det er en lyskilde. Hvis du reiser om natten, bør du vurdere å ta en mild lyskilde slik at babyen din ikke blir redd. Velg et lys som ikke er så lyst at det plager deg mens du kjører.        
 12.  
 13.             7      Tank full. Når du starter reisen med en full tank, sparer du ekstra tid. I tillegg vil du utsette barnet for mindre eksosgasser.        
 14.  
             

  Del 3      Pakke for reisen  ,

    
   
 1.             1      Ta mange bleier og håndklær med deg. Ta alltid med deg mer enn du tror du trenger, fordi du ikke vil være halvveis uten bleier.  
    
  • Våtservietter er nyttige for mer enn bare å bytte bleier: Du kan bruke dem til å vaske hendene raskt og for å avkjøle og oppdatere barnets ansikt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta med alle nødvendige redskaper for å mate. Hvis babyen får hetteglasset, ta det med deg: reisen kan ta lengre tid enn planlagt, og det vil ikke være lett å vaske det. Pass på at du har nok baby mat når babyen din får det. Hvis barnet ditt har begynt å spise solid mat, ta deretter det du trenger.        
 4.  
 5.             3      Ta ekstra vann og snacks til deg selv. Hvis du hviler, må du spise regelmessig og drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert og stimulere melkeproduksjonen. Selv om du ikke hviler, vil du bli næret og hydrert. Det gjør deg til en tryggere sjåfør, og du vil være i et bedre humør.        
 6.  
 7.             4      Ikke glem å ta med tepper og håndklær. Et barneteppe kan være veldig praktisk under turen: du kan bruke den til å støtte babyens hode i setet, dekke barnet ditt mens det sover og som et ekstra lag hvis barnet ditt vil kose. Håndklær er gode for å skape et midlertidig ombyggingsrom: Bare sett en på bilsetet for å bytte bleen til babyen din (vanntett og / eller engangsbestandige håndklær er også gode for dette formålet). Du kan også bruke håndklær til å tørke opp spytte eller rense babyen din hvis den blir skitten på en eller annen måte.  
    
  • Ikke la tepper stå i barnas bilsete hvis du ikke kan se det hele tiden. Det er viktig å sørge for at det ikke faller på babyens ansikt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta med ekstra klær til deg og din baby. Din baby kan spytte ut mat, oppkast eller bli skitten, så det er best å få klærne til å skifte for dere begge.        
 10.  
 11.             6      Ta søppelsekker med deg. Hold noen søppelsekker klar for bleier, søppel og rester. Du må sette disse tingene inn et sted til du kommer til et sted hvor du kan kaste dem bort.        
 12.  
 13.             7      Tenk på underholdning. Noen fulle dyr kan holde babyen opptatt på en del av reisen. Action leker som er plassert over bilsetet er en stor investering for yngre babyer. Du kan også ta med musikk - noe som du vet vil behage din baby eller noe som sannsynligvis vil hjelpe babyen til å sovne.  
    
  • Ikke gi barnet ditt vanskelige leker; Disse kan være farlige under kjøring.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Har viktige telefonnumre klar. Forsikre deg om at barnetelefonen og nødnummeret er lagret og / eller skrevet ned i telefonen. Du trenger sannsynligvis ikke dem, men hvis barnet blir syk eller har en nødsituasjon, er det godt å få dem tilberedt.        
 16.  
 17.             9      Ta en førstehjelpskasse og alle nødvendige medisiner. Kontroller at det er et vanlig førstehjelpsutstyr i bilen. Du bør også ta et termometer, antipyretisk medisin, utslettskrem, og andre medisiner babyen din trenger.        
 18.  
             

  Del 4      Reiser med barnet ditt i bilen  ,

    
   
 1.             1      Gå til barnelege. Hvis du skal gjøre en veldig lang tur, bør du først diskutere dette med barnelege. Han eller hun kan sjekke babyens helse og gi deg tips til turen.        
 2.  
 3.             2      Gi din baby tid til å bli vant til bilseteret. Hvis du ikke kjører ofte, må du kanskje få babyen din til å sitte i bilseteret. Sett barnet ditt i setet noen minutter før du går og la det spille og / eller ta en liten lur. Dette vil redusere sannsynligheten for at barnet ditt protesterer i bilsetet når du er på vei.        
 4.  
 5.             3      Kjør bare hvis du har det bra. Barnas helse er viktig, og det er også ditt - så sørg for at du er frisk og føler deg god før du reiser, spesielt hvis du skal være den eneste personen som kjører.        
 6.  
 7.             4      Planforsinkelser. Husk at du ofte må slutte å mate, bytte bleier og trøste barnet ditt. Hvis en tur vanligvis tar seks timer, planlegg minst 8 timer med babyen din.  
    
  • Hvis forsinkelser er viktige, og du har en lang reise foran deg, så kanskje du bor på et hotell på vei. Dette vil gi deg muligheten til å sove og regenerere før du tar tak i resten av reisen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis mulig, ta noen med deg. Hvis mulig, ta en annen voksen på turen. Å ha noen til å følge deg med og hjelpe deg med å underholde babyen vil gjøre reisen morsommere og ha noen til å snakke med mens du kjører, gjør det mindre anstrengende.        
 10.  
 11.             6      Tenk på å gå på et tidspunkt når barnet ditt vanligvis sover. Noen foreldre finner sine bilreiser til å være jevnere hvis de planlegger å kjøre om natten eller om natten. Så babyen din kunne sove på mye av reisen.  
    
  • Hver baby er annerledes, og du må tenke på hvordan du skal tåle barnet ditt best. Hvis du tror det ville være bedre å kjøre, hvis barnet ditt er normalt våken og glad, så kan du prøve dette også.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Legg babyen din i lag. Avhengig av værforholdene, bør du sette minst et par lag på babyen din slik at den ikke blir for varm eller for kald for ham eller henne. En romper og sokker kan fungere som en base, og du kan legge til flere klær etter behov.     
 14.  
 15.             8      Gi babyen din og endre den før du går. Ta vare på barnets grunnleggende behov før du reiser. Hvis barnet ditt er varmt, tørt og godt matet, vil han eller hun være mer sannsynlig å tåle turen. Du vil også ha en god start og kunne kjøre en stund uten å måtte stoppe tidlig.        
 16.  
 17.             9      Ta hyppige pauser. Det vil få deg og din baby til å føle deg bedre hvis du holder deg å sove noen få timer. Planlegg disse pausene slik at du kan mate barnet ditt og prøve å ikke forstyrre hans eller hennes tidsplan.  
    
  • Hvis du stopper for en stund for å mate barnet ditt, må du sørge for at det er nok tid til å åpne. Dette vil bidra til å holde babyen fra å få magesmerter under kjøring.
  •  
  • Selv om babyen din synes å være bra, er det godt å stoppe regelmessig og komme seg ut av bilen. Frisk luft og skiftende natur er bra for dere begge. Det er heller ikke bra for babyen din å ligge lenge i et bilsete - spesielt hvis det er nyfødt. Spesielt vurdere å ta en uplanlagt pause hvis du oppdager en park eller et annet egnet sted for en tur.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Prøv å synge. Når barnet ditt begynner å synke, prøv å synge. Du trenger ikke å være en god sanger for det; barnet bryr seg ikke. Stemmen din vil være beroligende, og det er en fin måte å la babyen din vite at du er der.        
 20.  
 21.   11      Gi aldri barnet ditt mens du kjører. Ikke gi babyen din flasken eller annen mat mens bilen beveger seg fordi babyen din kan kvokka, svelge for mye luft eller oppkast. Hvis barnet ditt må spise, stopp.     
 22.  
 23.             12      Ikke ta barnet ditt ut av setet mens bilen beveger seg. Stopp først hvis du trenger å ta babyen ut av setet. Det er usikkert (og ulovlig) å unbuckle en baby mens bilen beveger seg.        
 24.  
 25.   13      Pass mens du parkerer. Pass på at du parkerer slik at du har nok plass til å åpne bakdøren til bilen og prøve å parkere slik at babyens side er på siden av veien bort fra de bevegelige bilene er rettet.     
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

         Les mer... (11)      
Index populær:
Sikkerhetskopiere kontakter i iPhone.

Godta at barnet ditt er homofil eller biseksuell.

Lag origami papir klør.

Snakk om døden med barnet ditt.

3 måter å rengjøre en portafilter maskin på.

Åpne en internettkafé.

Reparer et ekteskap.

Vri fra bakken til en oppreist stilling.

Skilsmisse i Utah.

Kitte forhold til en fremmed sønn eller datter.

Bli med i US Green Card lotteriet.

Forhindre en skilsmisse.

Lag glittende salt.

Sneaking som en ninja.

Overvinne en skyting i skolen eller på jobb.

Sikkerhetsanvisninger for bruk av badstue.

Embalm noen.

Les et ultralydbilde.

Tegn en hamburger i Adobe Illustrator.

Gjort i Helium Backup via Google Disk Så du lagrer dataene.

Se på en formørkelse.