Home \ hus
 

Bygg en stor og billig plantebeholder.

 

Store plantebeholdere er utrolig dyre. Men du kan bygge din "mektige" beholder som vil overgå deg og ditt avkom. Det koster ikke så mye, men det tar litt innsats.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en av disse plastbeholdere, som brukes av mange bedrifter til å transportere væsker eller sand. Disse er nesten uforgjengelige og tåler år med mishandling som de blir trukket inn og ut av lastebiler. 
    
  • Få den brukt. Det er greit hvis beholderen har blitt brukt mye. Fullstendig riper og hakket, noe som er bra fordi det sparer penger. Få en som har de små føttene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bor hull i et gitterlignende mønster over hele gulvet.  
    
  • Dette tillater drenering.            
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kutt et stykke rotduk i riktig størrelse og hold den i beholderen med et tankbånd. Dette forhindrer at jorden faller ut, og gir vann ut av bakken. Beholderen har egne føtter, så det fungerer bra. Du kan pierce noen hull i denne kluten med en kniv, selv om det nok ikke er nødvendig.       
 6.  
 7.             4      Gjør beholderen pen. Du kan kjøpe billige hagerplanker for å lage tre planker. Bare kutt platene og skru dem fra baksiden med skruer av riktig størrelse som ikke trenger gjennom fronten (rakettvitenskap er ikke). Savner to ganger og så en gang.       
 8.  
 9.             5      Skru platene sammen med vinkler. Du kan spikre et par gummiringer (en tykk variant av tetningsringen er den billigste løsningen) under brettene, slik at de er litt av bakken, om ønskelig.       
 10.  
 11.             6      Ta tiltak for å unngå å bruke for mye jord. Hvis du er smart, kan du bruke Styrofoam og fylle opp halvparten av beholderen for å tømme vann. Du kan også bygge en dobbel etasje. Så beholderen er mye lettere. Alternativt kan du bare fylle den med store poser med pottejord. Mer jord betyr også at han holder tilbake mer vann, så det er et pluss.       
 12.  
 13.             7      Gå til et hagesenter og kjøp flotte planter fra kjøpesenteret. Du kan også kjøpe en valset kant og bøye den rundt en stygg gryte eller en stor mørteltrog fra maskinvarebutikken (bor hull i bakken). Det gjør også flotte og billige potter.                 
 14.  
             

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Reparer en brusende dusj.

Plant petunia.

Bli kvitt spindelvev.

Lag en kompostkorn.

Tegn gresskar fra frø.

Åpne dører med kredittkort.

Plant koriander.

Støpt betong.

Reparer en hageslange.

Gjenoppbygg jord.

Vakuum og flush et bassengfilter.

Stuck.

Forhindre at klesvask gis når du vasker.

Stain teak møbler.

Naturligvis frigjør blokkeringer i vasken.

Bli kvitt boxwood beetle.

Skarpe kniver fra gressklipper.

Stryke på en lapp.

Leter du etter bed bugs.

Bygg et standardisert hoppende hinder.

Fjern et tett toalett uten basseng.