Home \ hus
 

Rengjør aluminiumsrammer.

 

Aluminiumsrammer samler smuss over tid og mister glansen. De krever både intern og ekstern rengjøring. Rammer kan rengjøres med en kombinasjon av kommersielle rengjøringsmidler og husholdningsprodukter. Sørg for å følge instruksjonene på emballasjen til kommersielle rengjøringsmidler nøye for å unngå skade på vindusrammer.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Rengjør utsiden av rammene  ,

    
   
 1.            1      Skyll bildene med vann. Hvis du har en vannslange, bruk den for å få aluminiumsrammen våt. Dette bidrar til å kvitte seg med et tynt lag av smuss og fett og gjør rengjøringen mer effektiv. Hvis du ikke har vannslange, våt rammene med en bøtte med vann.       
 2.  
 3.             2      Fjern smuss med en kommersiell rengjøringsmiddel. Kjøp en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel på nettet eller i maskinvarebutikken. Forsikre deg om at rengjøringen kan brukes sikkert på aluminium. Tydelige smør og misfarging bør behandles med en brukervennlig rengjøringsmiddel.  
    
  • Se detaljerte instruksjoner i bruksanvisningen. De fleste rengjøringsmidler bør forbli på flekken i et bestemt tidsrom til de blir tørket av.
  •  
  • Se også sikkerhetsinstruksjonene på rengjøringen. Hansker eller vernebriller kan anbefales.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag en pasta med brus og sitronsaft. Sitronsaft og brus kan fjerne mye smuss og fett fra aluminium og få det til å skinne. Skrub hele rammen med en pasta av en åttende sitronsaft og 60 ml soda etter å ha påført en kommersiell rengjøringsmiddel på flekkene.        
 6.  
 7.             4      Sett på lime. Gni limen på vinduskarmen med en svamp eller en rag. Pastaen skal forbli på den til den er tørket. Den nøyaktige tiden avhenger av gjeldende vær i ditt område.  
    
  • Pass på at du bruker limen til hele vindusrammen. Ikke la noen sprekker eller hull i vinduet.
  •  
  • Hvis du trenger en mindre enhet, for eksempel en skrubbebørste, for å komme til bestemte steder, bruk den på rengjøringen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skyll bildene. Fjern pastaen med en fuktig svamp etter at den har tørket. Skyll pastaen og eventuelle gjenværende spor av den ferdige reneren med vann. Pass på at du fortsetter å skylle til vannet holder seg rent. Eventuelle resterende rester kan skade vinduene dine.                  
 10.  
             

    2      Rengjør innsiden av rammene  ,

    
   
 1.             1      Tørk rammene med en fuktig klut. Våt dine vindusrammer før du begynner å rengjøre. Dette løsner smuss og støv, noe som gjør rengjøringsprosessen jevnere. Fukt en svamp og gå over hele rammen. Pass på å komme inn i alle sprekker og hull også.  
    
  • Hvis det er vanskelig å nå visse områder med en svamp, bruk en mindre enhet, for eksempel en skrubbe.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk samme rengjøringsmidler som på utsiden. Hvis rengjøringsmidlene på utsiden av rammene dine var trygge, er de de samme for innsiden. Bruk en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel og en pasta av en åttende sitronsaft og 60 ml soda.  
    
  • Pass på at du bruker klare rengjøringsmidler innendørs før du setter dem på vinduene dine.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk din rengjøringsmiddel med en skurepute. En skurepute bidrar til å fjerne smuss. Så bruk rengjøringsmidlerne med en skurepute for å fjerne smuss fra vindusrammer, slik som fast smuss på kjøkkenet. Hvis du ikke har en skurepute, kan du kjøpe noen i de fleste varehusene.  
    
  • Bruk først løsningsmiddelbasert rengjøringsmiddel, med sikte på åpenbare flekker. La rengjøringen fungere så lenge som anbefalt på pakken før du tørker den.
  •  
  • Påfør pastaen din med sitronsaft og brus. La pastaen tørke før du skyller av rammene dine.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skyll og tørk rammene. Skyll rammen med en fuktig svamp. Etter skyll, gni det gjenværende vannet med en tørr klut. Innsidene til rammene tørker ikke av seg selv og må tørkes etter rengjøringsprosessen.        
 8.  
             

    3      Sørg for rengjøring av høy kvalitet  ,

    
   
 1.             1      For stædige flekker, bruk stålull og maling tynnere. Hvis du opplever vanskelige flekker som ikke kommer bort med en kommersiell rengjøringsmiddel, kan malingsfortynner som er brukt med stålull hjelpe. Sørg for å følge instruksjonene på emballasjen, spesielt sikkerhetsinstruksjonene, før du legger på fargefortynner. Deretter jobber du malingen tynnere med en svamp laget av stålull i rammen til flekkene forsvinner.  
    
  • Vær forsiktig når du bruker stålull for å unngå riper på rammene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Polsk rammene dine når du er ferdig. Etter å ha ryddet rammene dine, kan de se litt kjedelig ut. Påfør vann til fin stålull og poler overflatene på rammen til de skinner.  
    
  • Utsiden av rammene kan bli kjedelig på grunn av en operasjon som kalles anodisering. Dette ligner på rust og kan ikke poleres bort. Aluminiumsrammer som ser rost ut, bør håndteres av en profesjonell vindusrenser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Først må du teste produktet på en liten del av vindusrammen. Ikke bruk et produkt på hele vindusrammen, ikke engang husholdningsprodukter, uten å først teste dem. Påfør produktet på en liten del av kremet, som ikke er synlig. Pass på at rengjøringen ikke forårsaker noen negative reaksjoner, for eksempel misfarging, før du bruker den til resten av vindusrammer.        
 6.  
           Les mer... (9)      
Hus populær:
Redde en innkommende kaktus.

Bruk bakgrunnsbilde til trepanel.

Rengjør sølvmynter.

Grow Dichondra.

Aerate (aerate) plener.

Få blod ut av ark.

Lag en brannfat.

Lag lavendel vann.

Vedlikehold av granitt benkeplater.

Grow salat.

Sette opp et vivarium.

Jerngardiner.

Rengjør støpejernspanner.

Strekk en klessnor.

Lag en himmelseng.

Plante et mangotre.

Plantesedrer.

Lev uavhengig av verktøyet.

Rotter og mus blir kvitt.

Bruk solenergi til å varme opp svømmebassenget.

Polering av granittbenkeplater.