Home \ hus
 

Fest et veggspeil.

 

På en tomve gir et veggspeil i hjemmet ditt et friskt, attraktivt utseende. Det kan belyse et rom og til og med få mindre rom til å bli større. Vegg speil kommer i mange forskjellige former og størrelser. Derfor er det veldig viktig å tenke nøye på hvor du vil feste det før du kjøper det. På grunn av glassets følsomhet, må du også forberede deg godt til stedet der du vil montere speilet og sørge for at du har alle verktøyene som er nødvendige for oppgaven.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fest speilet med kroken  ,

    
   
 1.            1      Bestem hva slags vegger du har. Det finnes flere veggtyper, f.eks. Gips, gips eller murvegger. Et spesielt tungt speil trenger en sterkere vegg, f.eks. laget av murstein å holde. Materialet som lager veggen, bestemmer også hvor stor skruene og duggene må være.       
 2.  
 3.             2      Veie speilet. Du bør vite nøyaktig hvor tung speilet er for å bestemme riktig størrelse på krokene. Med kroker er det maksimal vekt og hvis speilet ditt overskrider det, faller det av veggen og kan til og med skade det. En vanlig badestokk skal være nok.        
 4.  
 5.             3      Finn den rette jobben. Pass på at du har nok plass til speilet på veggen. Deretter bestemmer du hvordan du vil plassere speilet i forhold til andre gjenstander på veggen og i rommet. Hold speilet mot veggen for å se hvor mye plass det okkuperer. Det kan være nyttig å finne en stut i veggen. Men dette er ikke nødvendig hvis kroken er sterk nok.  
    
  • Når du har funnet det rette stedet, tegne med en blyant eller et bånd hvor toppkanten av speilet skal være slik at du kan måle avstanden mellom krokene. Du kan også bruke disse slagene til å nivåere speilet med et åndnivå.
  •  
  • Hvis speilet er for stort til å stoppe og markere samtidig, savner du det med tape eller en pinne for å se om dimensjonene passer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Frøken hvor du skal sette krokene på veggen. Det skal være noe på speilets bakvegg for å hente det opp, f.eks. en ledning eller D-ring. I begge tilfeller bør du markere hvor krokene skal gå, ikke skruene. Fordi du ikke henger ditt speil på skruene.  
    
  • Hvis det er en ledning, for det meste på mindre speil, trenger du bare ett hull. Gå glipp av bredden på speilet og trekk et punkt nøyaktig i midten. Ta ledningen og hold den stramt fra midten for å måle avstanden fra toppen av ledningen til rammen. Overfør deretter disse målingene til markørene dine på veggen, slik at du vet hvor kroken må gå.
  •  
  • Hvis du har D-ringer, fest dem til speilet slik at de ikke beveger seg. Se hvor langt fra hverandre er ringene og hvor langt de er fra toppen. Overfør deretter disse målingene til merkene på veggen som du tidligere har lagt til.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fest krokene til veggen. Hvis skruen er i stut (gips), trenger du sannsynligvis ikke ytterligere stabilisering. Hvis ikke, må du bruke et vegganker for å feste krokene.        
 10.  
 11.             6      Adhesiv buffer på baksiden av speilet. Disse er små plast- eller gummiprikk som forhindrer speilet i å glide eller legge merke til på veggen. Du får slike buffere i bygg- eller verktøylinjer.        
 12.  
 13.             7      Heng opp speilet ditt. Fest ringene eller ledningen til matchende kroker og legg opp speilet. Hvis speilet er for stort eller for tungt til å løfte, få hjelp. Det ville også være bra hvis noen hjelper deg med å se på ryggen, slik at du kan sette ringer eller ledninger på riktig sted. Dette gjelder spesielt hvis speilet er så stort at du ikke kan se deg om det hvis du holder det oppe.       
 14.  
 15.             8      Rengjør speilet. Henger speilet, tørker eller polerer det slik at overflaten er ren og reflekterer pent. Nå kan du være glad!                 
 16.  
             

    2      Hang speilet på skinner  ,

    
   
 1.             1      Kontroller at speilrammen er stabil nok. Rails er boltet til rammen og til veggen. For dette må speilet ha en sterk, tykk ramme slik at skruene ikke skader glasset.       
 2.  
 3.             2      Veie speilet. De fleste skinner kan bære mye vekt, men du bør sjekke emballasjen for å være sikker. En vanlig badeskala er egnet for dette formålet.        
 4.  
 5.             3      Finn den rette jobben. Pass på at du har nok plass til speilet på veggen. Deretter bestemmer du hvordan du vil plassere speilet i forhold til andre gjenstander på veggen og i rommet. Hold speilet mot veggen for å se hvor mye plass det okkuperer. Det kan være nyttig å finne en stut i veggen. Men det er ikke nødvendig hvis hengeren er sterk nok.  
    
  • Når du har funnet det rette stedet, tegne med en blyant eller et bånd på toppen av speilet der du kan angi dimensjonene for kleshengerne. Du kan også bruke disse slagene til å nivåere speilet med et åndnivå.
  •  
  • Hvis speilet er for stort til å stoppe og markere samtidig, savner du det med tape eller en pinne for å se om dimensjonene passer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skru skinnene til rammen. Ulike skinner holder bedre på forskjellige steder. I de fleste tilfeller er imidlertid den beste posisjonen på spissens øvre kanter. Det kan hende du vil bruke en ale for å punktere hullene. 
    
  • Når du er ferdig, legg merke til hvor langt fra hverandre skinnene er og hvor langt unna er de fra speilens hjørner.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fest skinnene til veggen. Bruk undersøkelsen din til å feste den andre delen av sporet der du vil holde speilet. Hvis skruene er i stut (i gips), så bør de holde. Ellers bør du bruke et vegganker.  
    
  • Hvis du henger speilet mot en murstein eller tykk gipsvegg, trenger du større skruer og en sterkere drill for å komme inn i veggen. Pass på at alt varer.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hang speilet. Sett de to skinnene på speilet på veggen. Hvis speilet ditt er for tungt eller for stort til å løfte, la meg hjelpe deg. Det ville også være bra hvis noen hjelper deg med å se på ryggen, slik at du kan sette skinnene oppå hverandre.       
 12.  
 13.             7      Rengjør speilet. Henger speilet, tørker eller polerer det slik at overflaten er ren og reflekterer pent. Nå kan du være glad!       
 14.  
             

    3      Lim speilet  ,

    
   
 1.             1      Få et speil uten ramme. For det meste er bare rammeløse speil egnet for liming fordi det ikke er noe å feste skruer eller stifter. Hvis speilet ditt har en ramme, bør du bedre koble den eller lignende. Fest. Rammefrie speil brukes mest på badet.        
 2.  
 3.             2      Kjøp limet. Dette bør være et lim spesielt for speil. Han burde holde både speilglasset og veggen. Og siden rammeløse speil vanligvis henger på badet, bør limet også holde seg i et våtere miljø.       
 4.  
 5.             3      Gå glipp av speilet med et målebånd eller linjal. Dette er viktig når du vurderer hvor speilet skal gå. Det skal holde seg flatt til veggen, så du trenger nok plass. Det må ikke være noe mellom speilet og veggen hvis du vil holde fast.       
 6.  
 7.             4      Merk veggen som speilet skal være. Bruk målingene fra tidligere og overfør dem til hvor speilet ser best ut for å sikre at det passer. Du kan enkelt tegne formen med en blyant for å se det. Ved hjelp av disse linjene kan du også bruke et åndsnivå for å sikre at speilet henger rett.  
    
  • Hvis limet er tørt, kan du ikke bevege speilet uten å skade veggene (og kanskje speilet). Derfor må du måle nøyaktig, fordi du bare har ett forsøk.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Påfør limet. Følg pakningsinstruksjonene for riktig beløp og installer den på de riktige stedene - enten på baksiden av speilet eller på veggen. Det bør bare brukes på en overflate, ikke begge deler. Men sjekk pakken for å være sikker.        
 10.  
 11.             6      Trykk speilet mot veggen. Hold den på plass som beskrevet på limet slik at det tørker. Dette er trolig raskt, men du bør ikke slippe av speilet til limen er på. Avhengig av speilets størrelse, trenger du noen til å hjelpe deg.       
 12.  
 13.             7      Rengjør speilet. Henger speilet, tørker eller polerer det slik at overflaten er ren og reflekterer pent. Nå kan du være glad!       
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (13)      
Hus populær:
Heng opp bilder og utskrifter.

Samle regnvann.

Legg teppe på trapp.

Plante trær i containere.

Fjern voks fra glass.

Spar strømkostnadene.

Knockout roser kuttes.

Start en grønnsakshage.

Gjenkjenne en bed bug angrep.

Reparer et lekkasje kjøleskap.

Ble hvit hvit.

Hold hvit vaskeri lyse hvite.

Kompostering i huset.

Lag en ny plen.

Bestem pH verdien av jorda.

Lag et montert ark.

Fjern hårfargen fra en vegg.

Møbler hvitvasking.

Coleus rase.

Sug opp nye, stive sengetøy.

Rengjør tinn.