Home \ hus
 

Demonter et toalett.

 

Toaletter tetter vanligvis på de mest uopprettelige øyeblikkene. Heldigvis kan du kvitte deg med et tett toalett uten å måtte betale en rørlegger. De fleste blokkeringer kan fjernes fra varmt vann, husglass og eddik ved hjelp av en god sugekopp eller selvlagd dreneringsrenser. For dypere blokkeringer kan du prøve å jobbe med en dreneringsrør eller en våt / tørr støvsuger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sugekopp  ,

    
   
 1.            1      Forhindre toalettet overflødig. Hvis vannet i toalettet ikke tømmes riktig etter første skylling, bør du ikke skylles igjen, ellers vil det være mer vann i toalettet. I stedet ta lokket av sisternen og lukk dreneringsventilen. Når dreneringsventilen er lukket, strømmer ikke mer vann inn i toalettet. 
    
  • I eldre cisterner er avløpsventilen en slags rund plugg som en kjede er festet til. For mer moderne sisterner er det en glidebryter som lar deg regulere sisternes synkende.  
  •  
  • Sisternen er ikke skitten, du kan gjerne dyppe hånden i vannet for å lukke ventilen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forbered på badet. I tilfelle sprut legger du gulvet med avis eller papirhåndklær for å absorbere væske. Dette letter også senere rengjøring. Du bør også slå på viften eller åpne et vindu mot de dårlige luktene. 
    
  • Hvis du har mye forstoppelse, bør du bruke gummihansker. Toaletter er uhygieniske, men et godt par gummihansker beskytter deg mot patogener. Velg hansker som kommer deg til albuen.
  •  
  • I tilfelle et rot, er det best å sette på gamle klær også.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv å løse blokkering. Hvis du kan se årsaken til forstoppelsen, ta på toalettet og fjern den hvis mulig. Hvis du ikke kan gripe skyldige med hendene, men du vet at det er et objekt (som et leketøy) på toalettet som forårsaker blokkering, så legg sugekoppen og prøv en annen metode.       
 6.  
 7.             4      Bruk en sugekopp av høy kvalitet. Det er viktig at du bruker en svært stabil sugekopp, enten den er sfærisk eller har en bevegelig flens nederst som tetter hele. Ikke bruk små, billige sugekopper, da de vanligvis ikke fungerer bra.  
    
  • Hvis koppen din ikke hermetisk forsegler, prøv å pakke en gammel klut rundt sin ende for å hindre at luft kommer inn.
  •  
  • Kjør varmt vann over sugekoppen før bruk. Dette gjør gummien mykere slik at sugekoppen tetter bedre.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett inn sugekoppen i toalettet. Kontroller at klokken dekker hullet helt. Sugekoppen må være helt nedsenket i vannet slik at den kan oppfylle sin funksjon. Det er viktig at du trekker vann opp og ned, ikke luft. Hvis nødvendig, legg litt vann fra vasken i bollen. 
    
  • Hold sugekoppen over dreneringen med en pumpebevegelse. Start sakte, som første gang du pumper, blir luft tvunget inn i toalettet. Trykk sugekoppen ned og trekk den opp plutselig for å frigjøre blokkeringen. Fortsett med denne sterke pressen og trekk til vannet avtar gradvis. Det kan være nødvendig å gjenta dette 15 til 20 ganger til blokkering oppløses. Vær tålmodig, så lenge du vet at det ikke er et fast gjenstand i dreneringen, er det ofte nok å jobbe med en sugekopp. Det kan ikke fungere akkurat nå, men med noen gjentatte anstrengelser / flushes som kan bestå av et godt dusin, bør det være oppe.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Trykk på flush for å sjekke om toalettet slår av igjen. Når vannet drenerer seg gradvis fra toalettet, legg bare sugekoppen i bollen og legg til vann. Fyll opp så mye vann som vanlig etter hver skylling i bollen. Vedvarende blokkeringer kan kreve hyppig påfylling.                 
 12.  
             

    2      Enzym produkt  ,

    
   
 1.             1      Få en enzymbasert VVS-løsning. Finne et produkt som inneholder en blanding av enzymer som fortaber avføring og avfall. Disse enzymene brukes i septiktanker for å dekomponere avfallet.  
    
  • Produkter av denne typen kan vanligvis finnes i maskinvareforretninger eller sanitæravdelingen. Enzymprodukter er bedre å rengjøre kjemikalier som de ikke vil skade rørene eller miljøet.  
  •  
  • Denne metoden fungerer bare hvis det er organisk avfall, men ikke på leker eller andre kunstige gjenstander.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Følg instruksjonene for bruk på produktet. Sett anbefalt mengde av enzymproduktet i toalettet. Vanligvis bør det være lov til å arbeide med legemidlet over natten, slik at enzymene kan løse forstoppelsen. Når forstoppelsen er løst, skal toalettet kjøre normalt igjen.       
 4.  
             

    3      Selvfremstillet dreneringsrenser  ,

    
   
 1.             1      Varm to liter vann. Hvis ditt toalett ofte er tilstoppet med for mye fecal materiale, kan en blanding av varmt vann, natronbikarbonat, også kjent som natron eller Bullrichs salt) og eddik ofte løse problemet, så vel som en kommersiell dreneringsrenser. Ta med to liter vann til koking og la det avkjøles en stund mens du legger de andre ingrediensene i toalettet. 
    
  • Bruk minst to liter vann. Det virker ikke med mindre vann, da det ikke er nok press for å frigjøre blokkeringen.
  •  
  • Vannet bør ikke være varmere enn serveringstemperaturen. Det skal ikke være kokende varmt da porselen kan hoppe gjennom veldig varmt vann. Temperaturen på vannet som strømmer gjennom røret eller gjennom blokkering, bør bare være høyere enn vanlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett 200 g husholdnings brus og 250 ml eddik i toalettskålen. Hjemlig brus og eddik initierer en kjemisk prosess som hjelper til med å oppløse forstoppelsen. Vanligvis er billig åndeddik eller fortynnet eddik essens brukt, men noen annen eddik er også egnet. Blandingen vil skumme veldig sterkt.  
    
  • Hvis du ikke har brus og eddik på hånden, kan du prøve noen få sprut av oppvaskmiddel. De overflateaktive stoffene kan også bidra til å oppløse blokkering.  
  •  
  • Denne metoden virker ikke for hindringer forårsaket av faste gjenstander (for eksempel leketøy).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hell varmtvannet i toalettet. Hell det fra hofteflaten og ikke direkte fra kanten til bollen. Trykket som oppstår når vannet helles fra en viss høyde i toalettet, kan også bidra til å fjerne blokkering.       
 6.  
 7.             4      La blandingen stå i toalettet om natten. Neste morgen skal vannet ha blitt tømt. Denne selvlagde dreneringsrenser skal med hell løse tresko av organisk opprinnelse. Hvis vannet ikke tømmes på det andre forsøket, kan noe solidt ha forårsaket blokkering. Prøv å fjerne blokkering med en wirehenger eller avløpsrør.       
 8.  
             

    4      Drain Spiral  ,

    
   
 1.             1      Kjøp eller lån en Drain Spiral. En avløpsrør (også referert til som rørrørspiral eller avløpsrør) er en fleksibel aksel som kan "meander" gjennom bøyninger av en avløpsrør og trenge dypere enn en ledning. Den beste løsningen er å bruke et langt håndtak og sveivrørrengjøringsspiral laget spesielt for å rengjøre tette toaletter, da det ikke vil skade toalettskålen eller la merke til det. En rørlegger ville sikkert bruke en slik rensepiral i tillegg.        
 2.  
 3.             2      Sett enden av dreneringsspiralen inn i røret. Skyv det dypere og dypere slik at det fortsetter å trenge inn i røret til du føler et hinder.       
 4.  
 5.             3      Roter og trykk dreneringsspiralen gjennom hindringen. Målet ditt er å ødelegge blokkering i mindre stykker som passer gjennom røret. Det kan ta noen minutter for deg å jobbe gjennom blokkering. Så snart vannet går ned igjen, trykk på toalettet for å se om vannet renner så fort som vanlig.       
 6.  
 7.             4      Innfør dreneringsspiralen omvendt. I enkelte tilfeller kan det hende du må bryte ned toalettet og sette dreneringsrøret fra den andre siden. Dette gjelder spesielt for spesielt strenge blokkeringer forårsaket av et nysgjerrig barn. Hvis du vet at det er et solidt objekt i dreneringsrøret og du ikke vil fjerne og installere toalettet selv, bør du ringe en rørlegger.       
 8.  
             

    5      Wire hanger  ,

    
   
 1.             1      Del en wirehenger og bøy den rett. Dekk deretter en fille rundt den ene enden av ledningen og fest den med elektrisk tape. Dette forhindrer at den spisse enden skader toalettet ditt. Denne wire-hanger-metoden er generelt vellykket når et hinder er bare noen få inches dypt i røret.       
 2.  
 3.             2      Sett inn den pakkede trådenden i avløpsslangen. Når ledningen er i røret, drei, trykk og manøvrere den i en sirkelbevegelse for å koble av avløp. Trykk, hvis du kan føle hindringen. Fortsett til vannet begynner å renne. 
    
  • Husk å bruke gummihansker her. Det kan sprette noe når du beveger ledningen frem og tilbake.
  •  
  • Hvis du ikke kan føle hindringen og toalettet ikke tømmes, er blokkeringen lavere enn det som kan nås. Prøv deretter avløps spiralmetoden for å fjerne blokkering.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk flushen så snart vannet har tømt. Hindringen og vannet skal nå kunne rense gjennom røret som vanlig. Hvis vannet tømmes sakte, vil forhindringen sannsynligvis bli dyttet dypere inn i røret og utenfor rekkevidden av wirehengeren. I dette tilfellet må du bruke en avløpsrør for å frigjøre blokkeringen.       
 6.  
             

    6      Kjemisk avløpsrenser  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en kjemisk avløpsrenser. Disse produktene er tilgjengelige i de fleste supermarkeder, maskinvareforretninger og varehus. Bruk denne metoden som en siste utvei. Kjemikaliene i dreneringsrenser er giftige for mennesker og dyr og ødelegger rørene. Klorholdig dreneringsrenser er også ekstremt skadelig for miljøet.  
    
  • Ikke bruk noen kjemisk løsning hvis du mistenker at et fast gjenstand forårsaker blokkering. Bruk i stedet en avløpsrør eller ring en rørlegger.
  •  
  • Bruk kun kjemiske produkter spesielt designet for toaletter. Andre kjemikalier kan skade toalettet og rørene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett angitt mengde i toalettet. Pass på å følge instruksjonene nøye. Lukk toalettet for å forhindre at giftige dampene samles opp på badet ditt.  
    
  • Bruk aldri en sugekopp etter å ha satt en kjemisk avløpsrenser i toalettet. Kjemikaliene kan splash opp og komme til huden din.
  •  
  • Sørg for å ventilere badet godt, så du ikke puster kjemikaliene.
  •  
         
 4.  
             

    7      Våt / tørr støvsuger  ,

    
   
 1.             1      Kjøp eller leie en våt / tørr støvsuger. Hvis sugekoppen og avløpsrøret ikke har lykkes, bør du vurdere å bruke et vått / tørr vakuum. Ikke bruk vanlig støvsuger - det må være en våt / tørr støvsuger, da dette kun kan absorbere vann.       
 2.  
 3.             2      Bruk støvsugeren for å fjerne vannet fra toalettet. Alt vann og annet avfall skal fjernes fra toalettet slik at sugeren suger ut blokkeringen.       
 4.  
 5.             3      Sett inn enden av slangen i avløpet. Trykk slangen flere inches inn i avløpet av toalettskålen. Bruk bare den fleksible slangen og ingen vedlegg. Sett et gammelt håndkle rundt dreneringen for å gjøre det lufttett.       
 6.  
 7.             4      Slå på våt / tørr støvsuger. Bruk en hånd til å påføre et trykk på håndkleet for å gjøre det stramt. La spenen virke en stund. Sjansen er at han kan suge forstoppelsen ut.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

 

            Les mer... (8)      
Hus populær:
Fjern blokkert kjøkkenvask.

Gundelrebe eller Gundermann utrydde.

Bygg en komposter.

Bruk en dampstryke maskin.

Innramming av en eksotisk hage.

Split peon og transplantasjon.

Brett et serviett for en serviettring.

Transplantor orientalske Stargazer liljer utenfor.

Hold ullklærne motstandsdyktig mot motstand.

Gjenopprett en stol.

Beskjæring av en Benjamini.

Såg støpejernsrør.

Plantemeloner.

Murmøbler.

Fjern dårlige dufter fra et teppe.

Mending en skinnsofa.

Brett et serviett for en serviettring.

Fjern en klimaanlegg.

Lag mykner selv.

Pump opp en luftmadrass.

Rengjør falsk pels.